Hil knud du store bencher og altvidene orakel.
Jeg må med sorg i stemmen meddele at du tager fejl.
Der er en, og KUN 1 måde at finde den reele temperatur på ens system. Det er med et mix af gammelt toastbrød samt blommen fra 3 vagtelæg. Det blander du i en magratheskål (det ved du hvad er fra hjemmekundsskab), og stiller det 20 minutter i køleskabet på nederste hylde, da det skal fange lidt kondens, da det er det der giver det sidste pift.
Så smører du denne blanding på den chip du vil vide noget mere om.. og venter!
Er massen efter 20 minutter ikke færdigbagt og klar til spisning, så er denne chip ikke varm, og du kan regne med din eksterne probe på magisk vis.
Er massen derimod færdigbagt og har en klar gylden overflade, bør du pensle denne med resten af de 3 æg, og vente 2 minutter, hvorefter massen har en flot gyldenbrun farve.
Det lader du sidde fordi det ser sejt ud.
Hvad alt det her lige præcist har med dine superperfekte ninjamålinger lavet med streetrespect og fed attitude at gøre.. ja det må stå hen i det uvisse, som et mysterie på ligefod med Area51, majestic 12 og hvem der har tømt min slikskål!!
På forhud tak, og bliv ved med at tro på det.