Forum opførsel / funktion.

Om siden d.  30. maj. 2005, skrevet af Sajmon
Vist: 927 gange.

Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:05:50
Svar/Indlæg:
6624/113
Jeg skal blot have folks generelle mening om visse ting. ;)

1. Er det acceptabelt at en bruger f.eks smider en PM til en moderator, hvis han eller hun ser en tråd eller et indlæg om noget upassende eller noget der ligger i en forkert kategori - i stedet for at tage diskussionen med brugeren som har skrevet det? Her tænker jeg både på diskussioner og bare generelt Off-topic indhold.

2. Synes i ( brugerne ) at vi moderatorer SKAL læse ALLE tråde og indlæg igennem slavisk for at finde de mindste fejl og uregelmæssigheder - for derefter at rette dem?

3. Hvordan har i det med at der bliver rettet lidt stavefejl hist og her - overskrifter på tråde bliver gjort mere brugbare - uden at i får en PM om det?

Jeg sidder en gang imellem og diskuterer med folk om hvorvidt jeg ( vi ) er den ( de ) rette til at "dømme og bestemme" over andre i forummet - hvor min formulering er at jeg blot prøver at hjælpe.

Mine argumenter, er at jeg redigerer og fintrimmer for at få mere brugbar respons i trådene, kontra det folk spørger om.

Modargumenterne kan f.eks være at det er magtmisbrug, og at man kun redigerer eller deaktiverer fordi man er efter folk personligt.

Hvad er jeres mening om hvordan tingene foregår her?

Oxize
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:13:59
Svar/Indlæg:
1328/55
I enkelte ekstreme tilfælde synes jeg det er ok at kommentere en brugers omførsel i selve tråden....

men generelt synes jeg at ham/hende der er utilfreds med en persons opførsel skal tage den med personen over PM først... Hvis det ikke nytter nogen vegne (eks.: personen ikke svarer, eller blot kommer med kommentarer så som "luk røven" eller "bland dig udenom"..) så kan man PM'e en moderater, forklare ham sagen og så må den tages derfra...



Xabre^
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:14:41
Svar/Indlæg:
178/21
1 :

Hvis der forkommer meget dårlig opførsel i forum, og indlæg som på ingen måde høre hjemme på forummet, syntes jeg det er iorden at smide en PM til en moderator, som kan slette indlæget..
Men diskutioner og off-topic, må brugerne selv klare internt, mener jeg..

2:

NEJ ! Det skal i bestemt ikke, det er jo ikke slavearbejde ! :)

3:

Når det bliver gjordt på en konstruktiv måde kan jeg slet ikke se noget problem i det.. Og da slet ikke at det er magtmisbrug.. Tværtimod, er det da en luksus !

Det var lige kort min mening... Men sys det er fedt du tager det op Sajmon !



Seraph
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:15:27
Svar/Indlæg:
624/55
Jeg synes det er fint at i redigere og fx retter stavefejl!! jeg skammer mig nogle gange over hvor elendigt vi staver herinde, når vi så udmærket er dygtige til at holde styr på tech specs...

Direkte upassende indlæg ønsker jeg gerne fjernet !

Det er et forum om hjælp og support og viden så vidt jeg forstår hvor folk kan hjælpe hinanden og personligt synes jeg det er ligeud latterligt når folk begynder at diskutere irrelevante ting.

Jeg har en enkelt bøn til folk:
Hvis man ikke har noget konstruktivt at skrive, bør man i det hele taget lade vær.

Det er ikke sjovt at side og læse ligegyldige indlæg, for bagefter at slå sig selv i hovedet og tænke hvorfor skriver vedkommende i det hele taget noget når det på ingen måde hjælper nogen!?

Hvad end i moderatore kan gøre for at holde sådanne ligegyldige indlæg ude af tråde, har i min fulde støtte! 😉 ellers tak for et fedt forum!!



Black
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:18:42
Svar/Indlæg:
2749/122
Jeg er 100% enig med #2

så det er også min holdning... ;)



Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:20:44
Svar/Indlæg:
6624/113
Jeg takker for støtten. :D

Keep it coming.

Jeg mener selv også det er en sund debat - derfor jeg tager den op. :D



The
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:25:49
Svar/Indlæg:
438/66
1.
Jeg syntes at han skulle skrive en PM til brugeren og evt. sende en kopi til moderator..!

2.
Nej.. Jeg syntes det burde være så at hvis i læser en tråd og så tilfældigt falder over noget at i så retter det..! Men f.eks. hvis der på forsiden er en tråd med den mærkeligste overskrift i nogensinde har set kunne i lige se om overskriften burde være sådan eller om i skal ændre den..
Men håber da ikke det er slavearbejde at være moderator?

3.
Jeg syntes det er OK.. Men hvis f.eks. i retter en overskrift så kunne i lige skrive i bunden af #0's indlæg <I>*Rettet af Sajmon</I> (jeg tog lige dig som eksempel ;) (Syntes jeg også jeg har set i gør engang imellem!) ) så kan brugeren og så se hvem der har rettet og hvis brugeren har et problem med det kan han kontakte den moderator som har rettet det!



Xabre^
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:28:08
Svar/Indlæg:
178/21
#4 Du kan ikke bare komme og stjæle mine ord ;)

Men jeg syntes at vi idag, har et virkelig godt forum, og generalt en god stemning...

godt nok poster jeg ikke meget her inde, men tilbringer godt nok mange timer her inde !

Så alt i alt, sys jeg at Admins og Moderatore gør et virkelig lækkert stykke arbejde !



perry_78
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:29:05
Svar/Indlæg:
1304/117
1. Ja - mods skal jo vide hvis noget er galt, der er ikke nok til at gennemgå det hele :) Specielt hvis det er en meget "venlig" person som syntes at ligesom Anders And at han ved alt :00

2. Jeg synes at mods burde læse de fleste tråder igennem. Men jeg synes ikke at I skal rette ALT - en mindre fejl eller sådan noget er ikke verdens undergang.

3. Jeg synes generalt at brugere skal få at vide gennem PM eller post i forum at deres indlæg/post er blevet ændret på. Der er ingenting som er mere irriterende end at behøve at lede efter en træd.





NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:32:02
Svar/Indlæg:
23132/740
-> #0/Alle

Min "funktion" er ofte skjult. Retter overskrifter, stave/tyrk-fejl i tråde o.lign.

Min øverste doktrin er, de i forvejen, fastsatte regler i forum/profil. Dermed ment, ser jeg noget der er i direkte strid med forum/profil-reglerne, ser jeg ingen grund til at sende en PM.

Tag f.eks. en salgstråd. Hvis der i tråden optræder ikke-relevante indlæg, sletter jeg dem og sender PM's til vedkommende.

Er der en tråd, der er i direkte strid med forumreglerne (Warez, personlige angreb osv.), deaktiverer jeg promte. Ser ingen grund til at den slags behøver et videre grundlag.

Alt i alt, så er min funktion mere eller mindre den samme som Sajmons. Går og retter småting, læser stort set (mange) alle indlæg jeg kan komme til. Dermed for at danne sig et indtryk af "stemningen" i forum, og ligeledes lodde en given situation af.

Alt i forum kan ikke måles og vejes, og af og til er der afstikkere. Ved selv, at jeg er en OT'er ud over alle grænser. Men det er "min" måde at holde en munter tone. Og jeg ved, at der er en del brugere der deler samme holdning.

Forummet er meget "flydende", men overordnet set, så handler jeg ud fra forum/profil-reglerne.

Mit indtryk er da også, at brugerne (ikke for at lyde for selvfed :r) er meget tilfredse med den måde forummet bliver holdt på.

For lige at tage "dine" punkter Sajmon:

1: Ja. Synes bestemt det er i orden at en bruger "angiver" en anden. Får med PM og via Messenger besked, fra andre brugere, om tråde eller indlæg der ikke er helt stuerene.

Brugeren kunne jo evt. - i første omgang - selv sende en PM til tredjeparten.

Det synes jeg er i orden, da vi, som crew, ikke kan holde et vågent øje med alt. Det er simpelthen umuligt :r

2: Mere eller mindre. Det gælder ikke alle dele af crew'et. Men jeg ser det som min opgave, som crew-member, at være med til at holde forum i tiptop stand. Så jeg læser hvad jeg kan... skimmer eller nærlæser. Det er selvfølgelig ikke påkrævet da det, som sagt, ville være umenneskeligt at overkomme.

3: Er skideligeglad. For at sige det rent ud. Ser jeg et indlæg/svar uden punktum eller komma, retter jeg det. Det er kort og kontant. Retter det bare... skriver måske en PM til vedkommende hvis det er noget volapyk, for overhovedet at forstå det.

Skriver som regel bare (hvis det er en overskrift): "*bla bla er rettet bla bla - Mvh NoNig*" :)

Men nej. Sender ikke PM's når jeg retter overskrifter (selvsagte rettelser). Kun når det er "upassende". Så sender jeg lige en PM.

PM's bruger jeg "kun" til gråzone-områderne. Hvor jeg selv er i tvivl. Så er det godt lige at kunne konferere med brugeren, om hvorvidt det skrevne er relevant/korrekt :)



#10
Lars
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:41:08
Svar/Indlæg:
3712/44
1. Selvfølgelig er det i orden at underrette en moderator direkte (altså også udenom den der poster), hvis forum reglerne ikke overholdes. På den måde ensrettes repons overfor "overtædende" brugere også meget nemmere. Det er enhver forumbrugers pligt og ansvar at sætte sig ind i reglerne og at overholde dem. De er med til at gøre det ikke bare tåleligt at være her, men også til en god oplevelse.

Nogle brugere er bedre til at finde en naturlig balance med hvor meget off topic en tråd kan rumme uden at det bliver ulideligt og ligegyldigt, her synes jeg at moderatorerne måske kunne prøve at finde en balance. Nogle personer vil jo nok ende med at blive "redigeret" mere end andre ;)

2. Nej naturligvis ikke, det vile jo være en aldeles uoverkommelig, og efter min bedste mening fuldstændig meningsløs opgave.

3. Det er egentlig fint med mig at der rettes stavefejl. Jeg staver rimeligt godt, men kan sagtens lave en slå-fejl eller 3 ind i mellem, men jeg synes nok at med mindre de ligefrem er så slemme at de gør forståelsen af indlægget umulig, at det er en ting der ikke burde bruges voldsomt meget krudt på.

Som udgangspunkt finder jeg det yderst betænkeligt at der redigeres i mine indlæg uden at jeg på den ene eller anden måde gøres opmærksom på det. Således at jeg ikke kan gøres til indtægt for noget jeg aldrig har sagt eller skrevet.

Jeg kan dog godt se behovet for at der gøres noget ved især overskriften på nogle tråde, og der er også nogle indlæg der helt og aldeles kunne slettes uden at nogen (ud over den der skrev det formentlig) nogensidne ville savne dem....



Tonnilerche
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:43:54
Svar/Indlæg:
6052/189
1. I tilfælde hvor alle er enige om at det skal fjernes modereres, såsom direkte reklame, eller hvor en starter en tråd for at flame en anden fx. Ellers ikke..

2. Nej, og de brugere som ikke kan tage at moderatorer udfører deres job 24/7 istedet for "on-the-fly", ka imo skride langt væk. Ellers skal der sgu penge på bordet..

3. Jeg har ikke noget imod tyrkfejl / overskrifter.

Har heller ikke noget imod hvis en tråd bliver slettet uden at få PM, hvis det fremgår af skaberen ( lyder sgu underligt :e ), at han selv ved at emnet er meget OT / imod regler osv osv..

Men de tilfælde hvor en tråd er blevet deaktiveret og jeg som rimelig erfaren bruger, ikke viser i min tekst, at "det burde jeg have vidst" ser jeg gerne lige en PM... Ikke noget kæmpe stil.. bare lige "har deaktiveret din tråd. synes du selv det og det er relevant" - færdig slut =)

I enkelte tilfælde såsom 12k har jeg overhovedet ikke noget imod direkte deaktivering af ALT hvad han skriver. Der er det godt at se at crew stadig formår at have hjernen på det rette sted.

Mvh =)



Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:48:25
Svar/Indlæg:
1881/217
# Saj

Ganske god og fornuftig tråd :)
Det kaster lidt lys over, hvad der egenligt fortages af Crew, samt udviser interesse for hvordan brugere her på siden evt. kunne tænke sig at tingene blev grebet an på.

Ang. dine punkter.

(1):
Hvis en bruger synes at en tråd/indlæg ect. er upassende eller ligger i den forkerte kategori, synes jeg at brugeren skal smide en PM (eller mail) til en Moderator, efter brugeren selv har taget kontakt til personen der har oprettet tråden/indlæget for at se om de kan komme til enighed - hvis dette ikke er muligt, kan en Moderator så kontaktes også afgøre "dommen" for tråden/indlæget.

(2):
Synes bestemt ikke at Moderator skal nærlæse alle indlæg/tråde igennem, men selvfølgelig følge op på en tråd hvor der hentyder at det kan gå galt.

(3):
Synes ikke at stavefejl i indlæget skal rettes, hvis det drejer sig om mindre stavefejl - så som et "det" som skulle have været "der" ect.
Men finder det fuldt ud acceptablet at der bliver rettet i overskifer, hvis der er tale om overskrifter hvor der eks. står "HJÆLP!!!!!! - MIN COMPUTER ER DØD!!!!!". Dette skal rettes og sendes en PM med forklaring på rettelsen og evt. et link, da det ellers kan være svært at finde sin tråd igen.

Vil også lige benytte #Saj´s tråd til at poste Forum reglerne, som kan findes her : http://www.hardware-test.dk/oc...

1. Brug beskrivende titler i indlæg og lav lidt research først.

Dette gør det lettere for folk at filtrere de indlæg fra der omhandler hardware/overclocking spørgsmål som de ikke har nogen kendskab til, eller ikke har lyst til at læse. En titel som "Jeg har problemer!!" siger ikke noget om hvilke problemer du har, og derfor kan netop den person der ved, hvad du spørger om måske ligeglad med dit indlæg, blot fordi du har valgt en dårlig titel, og derfor ikke læser dit indlæg. Prøv at kigge dig lidt omkring i det specifikke forum du gerne vil poste et indlæg i, det kan være at spørgsmålet allerede er blevet stillet og besvaret tidligere.

2. Skriv dit indlæg til det rigtige forum.

Handler dit spørgsmål om CPU'er, så skriv det i CPU forummet. Er det bare humor eller blodig alvor, så skriv det i CPU forummet. Modstå fristelsen det er at skrive indlægget i et forkert forum, blot fordi du mener du kan få bedre respons dér.

3. Ingen SPAM, tak!

Lad være med at skrive indlæg der blot er skrevet for at ophidse folk. Substans i indlæggene er hvad der er nøglen til ikke at blive sat i samme bås som en spammer. Lad være med at oprette flere indlæg om samme emne.

4. Personlige angreb er ikke velkomne.

Kritisér idéer og ikke personer. Hvis i skal lave mudderkastning, så er det i soapboxen det foregår. Man må gerne gå amok og rase lidt ud, men det skal stadigt være inden for rimelighedens grænser.

5. Ingen reklamer i forummet, tak.

Vi ser ikke at folk benytter forummet til at reklamere for deres egne eller andres produkter/ydelser. Hvis i skal sælge eller købe, så benyt købes/sælges kategorierne.

6. CAPS LOCK ER UNØDVENDIG.

At skrive med STORE BOGSTAVER anses for at råbe i et online forum, og det er ikke særlig venligt at brøle én ind i ansigtet, når man bare gerne vil hjælpe en fellow overclocker. Det er muligt at CAPS LOCK sidder fast på tastaturet du sidder ved, men hvordan skulle vi dog vide det? Det kan meget vel være at din computer ikke vil boote, men at du er i den situation gør dig ikke til noget specielt, og derfor behøver du ikke forsøge at påkalde dig opmærksomhed på den måde. Du skal nok få opmærksomhed, men det bliver ikke den slags opmærksomhed du havde tænkt dig.

7. Overdrevent brug af "!", "." og "?" hjælper dig ikke.

Der er ingen grund til at lave et indlæg med en titel der har en større mængde interpunktionstegn efter sig. Endvidere er det et irritationsmoment i øjnene på de personer, der dagligt besøger overclocking.dk's Forum, så overclocking.dk anser det for god Forum etikette, at du holder dig fra fristelsen til overdrevent brug af nævnte tegn.

8. Warez, serienumre og cracks

Af indlysende årsager er indlæg vedrørende direkte ulovlige emner, såsom hvor man kan finde/downloade "warez", serienumre og cracks, eller hvordan man omgår CD-checks/aktivering/registrering af programmer naturligvis ikke tilladte.
Ikke noget pornografisk indhold!

-----------------o0o-------------------

Hvis du mener der mangler noget i ovennævnte, så send venligst en mail til Webmaster

Efter gentagen misbrug af vores forum har vi indført moderators på Overclocking.dk. Disse moderators, har til opgave at holde justits i vores forum. En "Moderator" er en person der er udvalgt mellem vores seriøse læsere, vi har valgt den løsning, da vi ikke tror på med brug af login og password, da dette vil begrænse vores forum, hvilket absolut ikke er meningen.

Det at der ikke er lavet strenge regler betyder at Overclocking.dk's Moderators kan bruge deres sunde fornuft og dømmekraft med måde. Overclocking.dk stoler derfor på at gruppen af Moderators bruger deres sunde fornuft, og dømmekraft når de udøver "moderation" i henhold til de ovennævnte regler.

Du kan finde en liste over de aktuelle moderatore under kontakt i menuen.

Med venlig hilsen

Overclocking.dk




Black
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:48:47
Svar/Indlæg:
2749/122
#9 så har vi sku mere brug for dig ind nogen sinde før... jeg er nok falden over ca 10 indlæg/oprettede tråde som var skrevet så dårligt at jeg kanp nok kunne forstå hva pokker personen som havde skrevet mendte. x(

og tviler på at jeg var den eneste der havde lidt problemer med det. syntes det er noget lort at der på oc.dk bliver lavet så mange slå fejl + stavefejl + diverse fejl... Jeg ved dog godt at jeg selv også kommer til det en gang i mellem. :r







red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
30-05-2005 20:51:31
Svar/Indlæg:
7881/1165
:l
Godt jeg smutter bare herfra.... Læser jeres konklusion til sidst :l



Anton
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:51:42
Svar/Indlæg:
444/97
1:
Syntes det skal være en specielt sitiuation, men ellers så en pm til brugeren ville være passende. Man kan hurtig som 8# skriver, blive "for
vennelig"

2:
Nej, slet ikke. det vil være alt for krævende, jeg vil tror at dem som kommer her ofte vil sige det til forfatteren af topicet hvis det er ekstremt vigtigt, ellers kan man jo godt forstå om man skriver motherboard eller moterboard...

3)
Syntes at det er helt fint, ville som i 2. være for krævende af jer.
Måske hvis det var en stor ting som en ikke passende talemåde osv.
for også at brugeren bliver lidt mere opmærksom på det :00

Men fedt med sådan en snak, håber at de fleste giver deres mening, eller følger med i snakken! 8)



DragonOne
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:51:46
Svar/Indlæg:
240/44
Jeg er i mange henseender enig i de synspunkter der fremstilles i #2..

Dog mener jeg, at det kan for nogen mennesker være svært at deltage i diskussioner, uden at blive personlige og i disse situationer er det rart at vi har moderatorer til at dæmpe gemytterne..

Ang. rettelser i tråde mv. ville jeg personligt være glad for en PM hvis der var rettet i et af mine indlæg. Ikke at jeg forventer at få en længere afhandling fra den pågældende moderator om hvorfor, men bare lige en note om at det er gjort.
Derefter kan jeg så selv følge op på hvorfor der er blevet rettet, hvis jeg ikke selv kan se hvorfor.. ;)

Alt i alt synes jeg at I, i crewet, gør et kæmpe stykke arbejde, hvilket jeg kun kan have dyb respekt for. I har lagt en god stil generelt efter min mening.. hold endelig fast i den :e



Xabre^
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:53:47
Svar/Indlæg:
178/21
#13

Jeg mener også at, slå fejl + stavefejl + diverse fejl, er til at leve med... Bare det ikke er et helt post, der er skrevet som en 5-årig ville gøre det... Det nedsætter, i mine øjne, og seriøsiteten ganske betrageligt i mange tilfælde..

Men at man lige trykker forkert på tasteturet ude at lige selv se det, gør ikke noget... Vi er jo kun mennsker/Overclockere.. <--- har det noget med hinanden at gøre :e



#18
Benz
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:58:48
Svar/Indlæg:
434/11
For nogle dage siden var der en tråd, hvor jeg b.l.a var involveret i. Efter nogle dages intens distuteren frem og tilbage, kunne jeg til min overraskelse se, at der var blevet redigeret kraftigt i mange af mine og andres indlæg. Jeg fik dog aldrig en PM om det. Det ville jeg nok have synes var passende i den situation. Desuden kunne jeg heller ikke rigtig finde ophavsmanden til den kraftige redigering der havde været.

Jeg synes nødig det skulle blive en standard herinde på det ellers meget sobre forum. Diskussionerne kan gå højt engang imellem, men det er jo heller ikke en kaffeklub. Derfor synes jeg bestemt ikke om ideen med at redigere hverken stavefejl eller betydningsfejl i indlæggene. Det må man så spørge trådens opretter om, hvad han evt mener med det han skriver. En overskrift kan nemt gå, også uden man informere brugeren om det. Nogle (læs mange) gange er overskriften direkte misvisende, og jeg hader at læse overskrifter som "HJÆÆÆÆLP MIG!!!!!!!".

Hvis i kigger på f.eks hol.dk, så vil i opdage hvordan man ikke skal gøre. Der bliver indlæg slettet, med en mavesur bemærkning fra moderatoren - den ene mere primitiv end den anden. Det eneste det fører til er en sur og hård stemning. Faktisk synes jeg, at i klarer jeres job udmærket herinde, med et par skønhedsfejl ind imellem. Men de er dog til at leve med, da i jo også er en slags mennesker :e



Anton
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 20:58:48
Svar/Indlæg:
444/97
-->oc.dk

Ellers syntes jeg det er et MEGa fedt forum, da det ikke er ligesom andre hvor folk bliver magt gale og banner/sletter folk forde de skrev for lidt. har nemlig tit oplevet på forums at fordi man skriver som det eneste " 8) " eller "Hehe" så bliver man anklaget for post hunter og jeg ved ik hvad.

Fedt at det ikke er den stemning her, hvor alle gå op i hvor mange post man har :p

Så jeg er fuldt ud glad for som det er nu!



Xabre^
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:00:11
Svar/Indlæg:
178/21
#16

Nu er det så min tur til at give dig ret ;) For fik vist ikke gjordt mit synspunkt helt klar i mit første indlæg...

Hvis en diskution bliver personlig skal der tages affære !
Dette er et Computer-forum, hvor der diskuteres computer-relaterede emner, og ikke hvem der er dummest... Så den form for posts er ikke velkommen i min verden !!

Kan stadigvæk huske en tråd med noget BF1942, som gik hen og blev ret grim... Og sådan en tråd mener jeg faktisk, bør gøres "inaktiv" plus at de parter i den diskution, som ikke opførte sig ordentlig, burde på en påtale..



NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:02:37
Svar/Indlæg:
23132/740
... ville være ked af, at "skulle" sende en PM for hver deaktiveret double-post :( :x

;) :p :e



Xabre^
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:03:28
Svar/Indlæg:
178/21
#21

Muhahaha Nonig, kom nu ;) Det kunne være hyggeligt... Du kan dog være glad for at F5-buggen er blevet fikset ;)



#23
Benz
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:09:29
Svar/Indlæg:
434/11
#20 Det var netop den tråd jeg henviste til ;) Men det bekymrer mig da lidt, at du mener det, moderatorne pludselig skal være dommer over hvad der er godt og skidt - det er jo selvf. deres arbejde, men nu kunne det så risikere at blive personligt. Man skal ikke censurer hele tråde, fordi man ikke bryder sig om det der bliver sagt. Man kan derimod låse tråden i de tilfælde - men aldrig, aldrig nogensinde cencurere den væk.



Xabre^
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:18:58
Svar/Indlæg:
178/21
#23

Nej du kan have ret i at den ikke skal censureres helt væk.. Men at der evt. skulle smides en kommentar fra en Moderator om at talemåde lige skulle ned på et ordentligt niveau igen, hvilket jeg ikke mener det var !

Kan ikke huske hvem der sagde hvad og hvordan, men tiltalemåde i den tråd, var vist lidt ligesom en Bruce Willies film ;)



Stamps
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:20:05
Svar/Indlæg:
4263/107
1)
Jeg har det bedst med at kalde en spade for en spade, og en skovl for en skovl, så jeg tøver heller ikke med at smide en PM til den første moderator på listen over online folk.

2)
Nej. En ting er at vi er nørder, noget andet er at vi også har et liv ved siden af :00

3)
Fin med mig. Hvis der sker større/væsentlige ting, så skriv lige :)



Xabre^
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:22:30
Svar/Indlæg:
178/21
#25

Sikker på vi har et liv ved siden af ? ;)

Ej er nu ganske enig.... Det ville være unfair at kræve moderatorene skulle læse alt i gennem.. Det ville kræve ufattelig mange bajere med ens side :e



Tomgun
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:32:47
Svar/Indlæg:
3346/81
1) Ja det er helt OK.

2) Nej - men 1 kan være med til at forbedre det samlede overblik.

3) Jeg mener som Huddy at uhjælpelige overskrifter skal rettes og brugeren bør have en PM hvis overskriften bliver så omdannet at det ikke fremgår hvad der oprindeligt stod.

Som Lars & Benz nævner skal der ikke indholdsredigeres - med mindre det er ukvemsord eller en form for overtrædelse af forumregler. Der bør skrives i indlægget at det er rettet og af hvem - samt en PM til ham der poster. Det er helt fint at skribenter og moderatorer i øvrigt opfordrer til ro og orden midt i en tråd der er verbalt kørt af sporet.

Retter man en stave/slå fejl - eller en enkelt sætningskonstruktion gider jeg s'gu ikke sende en PM bare fordi man bidrager til læsbarheden.

En ting er at folk er ordblinde eller dårlige stavere, men for resten vil det at udvise lidt omhu med sproget vel ikke være for meget at ønske.

Tomgun



McTBeer
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:36:57
Svar/Indlæg:
361/82
#0
Men kunne så diskutere om det er den rigtige kategori dit indlæg er under...hehe

sorry for OT :e

Men synes det er ok i retter i det vi skriver, men nogle ting skal også bare være som de er. der skal helst ikke gå for meget politi i det, men på samme tid heller ikke for meget hol.dk i det. if you know what i mean ;)

/McTBeer



Coctail
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 21:41:08
Svar/Indlæg:
2353/24
Jeg syntes at det er iorden at man sender en pm til en i crew`et, hvis der er noget man syntes at der et et indlæg som er "gået over stregen", eller er i gråzonen.. har selv gjort det nogle få gange. Jeg har også en enkelt gang sendt en pm direkte til en anden bruger, dog en ny bruger som havde en alt for lang signatur (8-10 liner)... at han så først svarede 1 måned senere hvor han fandt ud af at hw-t og oc.dk er et og samme forum. Så det er lidt af en mangelvare at hw-t.dk ikke har pm systemet, men det kommer jo nok med sammenlægningen. ;)

For mit vedkommende syntes jeg også at det er ok at i retter en overskrift og tyrkfejl uden at sende en pm, men ved formuleringændringer bør der sendes en pm, så den der har oprettet indlægget lige kan læse det igennem igen for at se om meningen er ændret.
Ved sletning af indlæg/svar syntes jeg at i skal sende en pm til brugeren hvor i f.eks. skriver "jeg har fjernet dit indlæg i xxxxxxx (link til tråd) pga forumregel nr. x", medmindre det er syvende gang på en uge til den samme bruger, for så må personen være godt dum hvis han/hun ikke har forstået det efter 2-3. gang.
så er problemmet så bare hvis brugeren kun er på hardware-test.com/ht da de så ikke vil læse beskederne.. der vil den eneste mulighed være at skrive det i en tråd, hvilket jeg også vil mene er iorden ved ekstremt mange elendige indlæg (i ved hvem jeg tænker på...)

Jeg kan kun sige at jeg syntes i gør det utroligt godt allerede, så forsæt som det kørere nu :) og nej i skal ikke læse alle indlæg, da det er bund umuligt, tilgengæld skal det så blive til en selvfølge at vi andre brugere pm´er en moderator, hvis vi ikke syntes at et indlæg er helt rent.

Når stemningen herinde bliver for træls skal vi bare have en "Takt & Tone" tråd, for at rette op på det.



Tomgun
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 22:02:07
Svar/Indlæg:
3346/81
#29 - he he - den kan du godt huske? :e :e :e

Tomgun



WanthaL
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 22:04:48
Svar/Indlæg:
607/20
Er helt enig med #2

Dog kan jeg også selv komme til at skrive indlæg som ikke altid har relevans(STAVEHAT :00 ), men det er i 99,9 % af tilfælende først når tråden er kørt ud på et side spor og når der er svart ordenligt på spørgsmålet ;)



Coctail
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 22:05:00
Svar/Indlæg:
2353/24
#30
jeps :D både nr. 1 som hurtigt gik i OT og nr. 2 som faktisk blev meget seriøs :) og de hjalp faktisk utrolig meget på stemningen herinde... også meget mere end jeg havde forventet dengang



#33
Lars
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 22:19:09
Svar/Indlæg:
3712/44
Det handler vel egentlig om at finde den rette balance.

Et forum skal heller ikke blive så stringent, at der ikke er plads til en smule hygge/OT snak i trådene hist og pist. Sålænge den der har oprettet tråden ikke får sin tråd "overtaget" og er "med på en smule OT" vil jeg da personligt finde det en smule belastende hvis mine indlæg alene af den grund blev slettet eller redigeret.

Jeg forstår udemærket formålet og fornuften i at der kan og skal modereres på et forum, men det kræver en vis omtanke og intuition. Det er jo også et spørgsmål om at finde balancen mellem ikke at jage ellers fornuftige mennesker væk og så få lukket munden på dem der ind imellem kan gøre nogle tråde rigtig træls at læse.

Hvordan man så lige finder den balancegang indenfor "reglerne"? Tjaeh... .... :e

I øvrigt funderer jeg lidt over red_martians indlæg i #14.. Det lyder ikke som om du er enig? Personligt vil jeg meget gerne høre din mening, især hvis du mener noget andet? Det kunne jo være at du havde nogle guldkorn, eller ser tingene fra en anden vinkel?



Anton
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 22:22:27
Svar/Indlæg:
444/97
må sige jeg er enig med Lars:
Lod os høre din mening, jo flere synsvinkler/kommentare der kommer jo bedre, efter min mening any way :D



Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 22:59:43
Svar/Indlæg:
6624/113
#Alle:

Lad mig med det samme slå fast at jeg under ingen mulige omstændigheder nogensinde ville drømme om at rette i formuleringer eller ordvalg, uden først at have kontaktet brugeren. Og jeg er RET sikker på at alle fra crew deler mit synspunkt, på dette punkt.

Når jeg siger "rette" menes der udelukkende overdreven brug af tegnsætning - store/små bogstaver, eller totalt uforstående overskrifter. Vi snakker virkelig grelle eksempler som f.eks "MIN PC SUTTER RØV!!!!!!!!!!" eller "Hvad sker der???????????????" eller den klassiske "hjælp", eller den slags. I ved godt hvad jeg mener. :D

Jeg er ingen ekspert i menneskelig adfærd, lige så lidt som jeg har det endegyldige svar på hvordan man holder et forum i en tilstand, hvor ALLE er tilfredse. Efter min mening, sker det nok aldrig. ;)

Men det er fedt man kan smide et par bolde i luften som jeg gjorde i #0 - og få så god feedback på det.
Kort tid efter jeg for nyligt fik et nyt job, lærte jeg en utroligt vigtig ting - nemlig at lytte til og forstå kundens mening. I dette tilfælde er det jer brugere som er "kunden" - så det mindste vi som crew kan gøre, er at lytte til hvad i siger. ;)

Jeg tror såmænd ikke red_martians skriver #14 fordi han er uenig eller enig i noget af det der bliver sagt, men blot for at have muligheden for at se på flere indlæg før han tager stilling til noget - eller måske har han nogle lektier der skal klares, som bedst gøres uden at man sidder og følger med i en tråd sideløbende.
Det kan endda være at han bare skriver i tråden for derefter at kunne finde den på 5 sekunder i "Community" menuen. Der kommer ens sidste kommentarer nemlig øverst. :D



Anton
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 23:04:59
Svar/Indlæg:
444/97
35#
Har du nok ret i, forstod det bare sådan at red_martians ikke ville give han mening men bare "høre på" også syntes jeg at det er bedst at give sin mening. :00

Sry hvis jeg har misforstået noget :r



Emillos
 
Overclocker
Tilføjet:
30-05-2005 23:17:32
Svar/Indlæg:
14079/622
1.
Ja, når en tråd ligger et forkert sted.. fx udelukkende for at få den på forsiden (:00), skal den klart flyttes!

Mht. offtopic-indhold er det fint hvis en admin/I fjerner at indlæg som bare er direkte dumt. Eller at det "bare ikke er en OT-tråd".. men synes dog at OT her på siden er noget er det fedeste og hyggeligste :);).

2.
Nej klart IKKE.. det må i sgu selv om.. Det er jo heller ikke en avis eller noget der skal udgives/på tryk... så f*** it :P

3.
Fint nok med mig.. det kan heller ikke være rigtigt at folk bruger "HJÆLP!!!11oneoneOMFG" som overskrift.. Synes at NN gør det på den rigtige måde når han skriver "redigeret overskrift" fx..

Fint arbejde i gør for siden guys.. rigtig fedt..




red_martians
 
Moderator
Tilføjet:
30-05-2005 23:17:32
Svar/Indlæg:
7881/1165
#35: Jeg syntes ikke lige jeg kunne overskue noget der svare til en mindre dansk-stil i læsning, når jeg sidder og ordner et par billeder til et preview i morgen.

Min holdning til det
Jeg synes at dette forum er et af de bedste her i DK, og hvorfor genere brugerne når de generelt selv er med til at holde en ordentlig tone herinde. (var jo selv en gemen bruger for blot et par måneder siden)

Så:
1: ja, men skriv lige til problembarnet først.
2: Nej..men gerne rette de fejl jeg render på.
3: Fint nok.

Personligt sender jeg kun PM hvis der er en der virkelig kan hidse mig op.... Altså en af de få sorte får.
Men er folk utilfredse med mit arbejde, må de self gerne sende mig en PM.. Jeg tror da at jeg har besvaret alle mine beskeder indtil nu.
Jeg vil jo nok forsvare mig, men vil da tage det til efterretning, og muligvis tage en sludre om problemet med resten af crew.

Personligt vil jeg gerne hjælpe med at holde en pæn tone herinde, så derfor er alle herinde da velkommen til at skrive til mig... Kan til tider være hyggelig med en lidt mere personlig sludre, end herude i forum. :p :)



Anton
 
Superbruger
Tilføjet:
30-05-2005 23:50:18
Svar/Indlæg:
444/97
38#

Det var nu slet ikke for at genere dig, bare for at "motivere" dig til at skrive din mening ik andet 😉
Så håber ik at du misforstod det.





#40
|Ash
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-05-2005 23:57:37
Svar/Indlæg:
2694/107
Jeg synes kun det er fair at trådene bliver flyttet til det rette forum. og alle moderatorene gør også et godt job. men noget der kan få mit pis op at koge er en tråd som denne: http://www.hardware-test.dk/oc...

og jeg ved godt jeg ikke skal pudse glorien.

/Ash



Black
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 00:39:49
Svar/Indlæg:
2749/122
#40 Hmm.. den der syntes jeg faktisk ikke godt om Ash... x(

Du skriver jo nu også at du ikke skal pudse glorien men i mine øjne er det som Elminster gør i den tråd du linker til IKKE noget som IKKE er okey... pungt 1 det er en Soap box... pungt 2 sådan noget kender jeg MANGE inclusiv mig selv der kunne finde på at fyrre af simpelthen bare for sjov... pungt 3 det du skriver er MINDST li så meget off topic som han gør... = samlet vudering Fej venligst foran ejen dør før du begynder på andres... ;)

Men la det nu ligge...

Det skal også lige siges at skulle alt være bund seriøst ville folk blive sindsyge i længden det er min holdning .. vær sin ting til sin tid bundseriøsitet til en tid og OT/useriøsitet til en anden.

PS. jeg mener dette havde realevans for denne tråd og da #40 nu bragte det på banen håber jeg i bære over med mig. ;)





ChrisCornell
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 02:49:41
Svar/Indlæg:
4338/142
Jeg synes at: <---- (Tænker I "læserbrev?"...det tror jeg nok I gør)

Det eneste tidspunkt hvor moderatorer bør sende PM til "folket" er hvis et indlæg/svar bliver redigeret så meget, at det får en anden betydning. Da dette næsten aldrig sker, er jeg af den overbevisning at moderatorer må redigere som bare /¤#&%¤.
Eller hvis et indlæg helt fjernes.

Stavepladen på oc.dk er generelt manglende - så at moderatorer som; TomGun, NoNig og Sajmon gider rette fejl i indlæg og overskrifter er SUPER værdsat - ihvertfald af mig :f

Jeg ved godt at der er ordblinde brugere og fred være med det, men de fleste brugere herinde har gennemført folkeskolen og bør ikke lave 3. klasses fejl som:

"Han tog hans hat og gik hans vej".

eller den berømte -r/r i slutningen af ord fejl:

Maskinen køre herrer godt... <--- skift ordene ud med "spise" så er det nemt at huske
;)

Ang. OT :00 :r tror bare jeg undlader at komme ind på det :D



1_2_know
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 03:01:24
Svar/Indlæg:
3169/185
Maskinen kører herre godt <- vidst sådan du mener :P

Lyder alt sammen meget rosenrødt eller noget (ikke giddet læse det, er for træt :P) - However synes jeg visse elementer bør spænde hjelmen angående at huske at sende PM ved sletning af tråde eller redigering... Selvom man måske ved det bliver fjernet..

F.eks
Den tråd jeg oprettede tidligere idag om en TV-reklame for burgere - med Paris Hilton - den hører ikke helt hjemme på siden her derfor lagde jeg den forsigtigt under soapbox... - Men end ikke der hørte den hjemme ;) - Den burde muligvis være uskreven, men var et lille commic relief tænkte jeg...

ANyways... Den blev fjernet uden jeg ved af hvem, hvornår eller hvorfor den pågældende admin gjorde det.. - Vil jeg ikke just mene er heeelt optimalt at den slags ikke informeres..

- 12k

PS: Beklager at bryde det... Men er sq klart man ikke synes der er noget galt hvis man ikke kan relatere til det... Brokker mig ikke over TFT skærme har pixelfejl da jeg ikke selv anvander TFT skærm, ligesådan er det vel med brugere som ikke har været ude i "klammerier" - de hænger ikke med mulen over det ;) - Simple as that



Hundested
 
Superbruger
Tilføjet:
31-05-2005 03:07:29
Svar/Indlæg:
144/30
1. I nogle tilfælde ja.
2. Klart NEJ
3. OK med mig.



Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 07:17:54
Svar/Indlæg:
1881/217
#42

Synes personligt ikke, at det kan passe, at fordi at man er ordblind, så skal der rettes i indlæg, fordi at en Moderator tilsyneladene staver bedre.

Synes at det får en forkert drejning, hvis man ikke acceptere at folk staver anderledes eller ikke kan stave.

Det er langt fra alle der bruger store og små ord de rette steder, eller glemmer at sætte et "punktum" efter en sætning, og mange der bare staver forkert, det betyder bestemt ikke, at man forlader skolen med et 13 tal i gramatik og stavening bare fordi at man har gået 9-10 år i skolen.

Folk har da ret til at stave/skrive forkert uden at der hænger en over personen der sidder og retter for stavefejl.
Hvis der er nogle der ikke forstår en tråd eller indlæg, kan man bare spørge opretteren om hvad der menes med det.

Jeg ser sådan på det, at OC.dk er et Fri Forum under ansvar, men en del af friheden fratages når der så kommer en og retter for små fejl.





Scalprum
 
Superbruger
Tilføjet:
31-05-2005 10:34:12
Svar/Indlæg:
448/18
Jeg er enig med #2 i punkt 1 og 2.

Mht. punkt 3 synes jeg det er okay at rette overskrifter, men ikke i selve indlæggene - i hvert fald ikke uden at PM-e brugeren.
Jeg ville i hvert fald ikke bryde mig om at der blev rettet i noget jeg havde skrevet eller sagt, uden at jeg selv kendte til det.



Terle
 
Superbruger
Tilføjet:
31-05-2005 11:05:34
Svar/Indlæg:
145/36
Jeg syntes det er max fedt, at i tager den tid i nu gør for, at rette indlæg til osv.

For mit vedkommende handler det om, at der skal være denne samme tolerencetærskel overfor alle brugerne. dvs ens regler.

nogle for længere line end andre....eller sådan kan det forstås. men det kan sagtens udtrykkes som, at i ikke lige har været opmærksom på hvad der er sket i en særlig tråd.

jeg vil lige skynde mig, at sige, at det forventer jeg heller, når jeg tænker nærmere over det. man bliver bare knotten, når en "rallehat" for lov, at oprette "rallehatte"-tråde. disse tråde bliver tit kommenteret og kommentatorne bliver stemplet som "OT'ere".

Det der er afgørende i disse tilfælde er, at der findes dårlig OT og god OT. Den gode OT er når nogle brugere skriver i en tråd for at advare mod dårlige sælgere eller kan henvise til en nypris, der er det halve af hvad sælger vil have for en vare.

for at svare lidt mere konkret på dine spørsmål:

1) jeps....det ville være fint, så har brugerne på oc.dk også et medansvar for, at opretholde en stueren side. på samme tid vil der være færre tråde der går jer forbi.

2) nej, det er for omfattende.

3) småfejl kan toleres, men laves titlen vil jeg gerne have det at vide i en PM.

mvh
terle



Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 11:08:33
Svar/Indlæg:
6624/113
Læs #35 hvis i er i tvivl om hvad der menes. :D

Hvis og såfremt man laver en overskrift, som med overdreven brug af tegnsætning eller anden form for "støj" forsøger at hidkalde opmærksomhed - jamen så har man ikke fattet hele essensen af dette forum.
Og jeg bliver en smule stejl hvis folk brokker sig over at det bliver rettet. Dvs. hvis jeg skal slette 15 udråbstegn, så ser folk det ikke i en PM.



#49
Lars
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 11:26:58
Svar/Indlæg:
3712/44
Efter at have læst både Sajmon's og red_martians indlæg er jeg i alt fald helt tryg ved crews "fortolkning" af det oprindelige punkt 3.

De "fejl" der henvises til og som angiveligt rettes uden videre, ligger efter min mening helt indenfor hvad man er "nødt til at gøre" for at bevare en vis seriøsitet på sitet. Det er efter min bedste overbevisning i vores alles interesse at dette bliver gjort.

Personligt ville jeg nok også smide et PM med et spørgsmål eller en kommentar til en person hvis jeg var i tvivl om (og i øvrigt interesseret i...) hvad vedkommende mente med et givent indlæg.



ChrisCornell
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 11:55:23
Svar/Indlæg:
4338/142
#45

Som jeg siger i #42, så fred være med de ordblinde, men mange af de grammatiske fejl på oc.dk er dovenskabsfejl - hvilket er ret irriterende IMO.

Desuden snakker jeg ikke om accept eller ikke accept af folk der staver mindre heldigt, men bare at folk der godt kan stave bør læse deres indlæg igennem inden de trykker send.



Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 12:37:18
Svar/Indlæg:
1881/217
#50

Giver dig ret - det kan være ekstrem irriterende. Men de grammatiske fejl - som glemme at skrive med småt istædet for stort, eller glemme at lave punktum, så kun små skøndhedspletter, som desværre nok vil tage alt for lang tid at lærer brugerne at skrive stort istædet for småt, og der kommer sikkert også et tidspunkt hvor Moderatorerne ikke gider det længere. :)

Nu er jeg så uheldigvis en af dem som ikke har været heldig med stavning - langt fra, faktisk.
Og der er nogle ord jeg ikke kan høre forskeld på, som folk sikkert ville mene, at det er en tryk fejl, og jeg bare kunne læse tråden/indlæget efter og rette det.
Men det hænger desværre ikke sådan sammen i mit tilfælde, da jeg ikke altid kan høre forskeld på eks. "for" og "får". For slet ikke at snakke endelser på ord. :)

Har haft flere samtaler med folk over MSN ect. hvor de skyder rettelser ind, hvilket jeg også sætter pris på, men der kommer et punkt hvor nok er nok, da det efterlader en i en lidt pinelig situtaion. :00

Havde fornyligt en snak med en om Starwars, hvor jeg tilsyneladene fik stavet Chubacca forkert, og fluks var personen over det, hvor den rigtige stavemåde var omgivet af små tegn og dingenoter, for at indirekte vise hvordan man stavet rigtig til det.
Kan kun sige, at hvis man ikke staver 100% perfekt og er klar over det, kan den være tvær at få smidt i hovedet hele tiden :)



ChrisCornell
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 12:56:05
Svar/Indlæg:
4338/142
#51

Din stavning er ganske fin, der er ingen betydninger der går tabt.

Men der har altså været tilfælde, hvor brugere har skrevet indlæg som INGEN har kunnet finde hoved eller hale i - da synes jeg det er fint hvis admins lige retter til.



Huddy
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 13:14:12
Svar/Indlæg:
1881/217
#52

Tak tak ;)

Sidder også og slår ordne op, hvis jeg er i tvivl - så det tager lidt tid at skrive indlæg. :)

Men som jeg skrev i #12, Punkt (1), vil jeg stadig mene, at hvis en læser finder noget uforstående som er skrevet i et indlæg eller tråd, mener jeg stadig at det optimale ville være, hvis læseren og opretteren af tråden selv forsøgte af finde en brugbar løsning på det.
Det kunne være i form af "Jeg forstår ikke hvad du mener, kan du ikke prøve at omformulere dig" pr. PM., eller åben i tråden, hvis det kikser kan en Moderator kontakes :)



NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 13:21:53
Svar/Indlæg:
23132/740
-> #53

Det gør faktisk oftest. Anser ikke ting som at rette "FSP" til "FSB" som værende meget vigtige...

Men dirkte at rette i et indlæg/svar, pga. uforståelighed, der skriver jeg PM.



Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 13:26:05
Svar/Indlæg:
6624/113
me3. ;)



NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 13:30:24
Svar/Indlæg:
23132/740
-> #55

If you're a "Me3", well that's a 10-4 ;)



Formanden
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 14:19:33
Svar/Indlæg:
286/9
#50

Enig - men ikke nok med bare at læse egne indlæg igennem, inden de sendes - mange kunne også med fordel bruge tid på at læse andres indlæg ORDENTLIGT. På den måde ville mange spørgsmål kunne undgås, fordi de rent faktisk allerede er besvaret i det oprindelige indlæg.

#0

1. Man kommer langt med almindelig sund fornuft, og for ikke at indblande moderatorerne i ALT, tager man det da med pågældende person først. (Hvis man da overhovedet tager anstød af det)

2. Nej, der er andre opgaver, der er vigtigere. Grelle og misvisende fejl skal da rettes, hvis I opdager nogle, men at gennemgå alle indlæg slavisk er ikke vejen.

3. Det her er ikke http://www.dsn.dk/ så små "stavefjel" kan sagtens stå tilbage, så længe de ikke forstyrrer meningen med, eller forståelsen af indlægget. Fint med mig, hvis I vil bruge tid og ressourcer på at rette "små" fejl - men så må det også være rimeligt at I bruger tiden på at sende en PM til brugeren. Jeg vil nødigt have at mine indlæg bliver rettet, uden at jeg får det at vide. Det er trods alt mit navn, der står som afsender af indlægget.



YourownMamma!
 
Superbruger
Tilføjet:
31-05-2005 14:35:14
Svar/Indlæg:
336/67
jeg synes at det kører fint herinde! fortsæt det gode arbejde! :e :e



Elminster.
 
Superbruger
Tilføjet:
31-05-2005 14:36:35
Svar/Indlæg:
1476/44
1)

Absolut, jeg syntes nærmere det er en selvfølge.. Hvis der nu går mudderkamp i tråden så er det self. iorden at smide en PM til feks. Sajmon eller noNig

2) Både ja og nej, de må gerne kigge på dem men de skal altså bare ikke begynde at finde Genstandled og grundled for at finde et komma! :P

3) Har intet imod dette.. Jeg syntes nærmere det er som en lille hjælp fra crew.. Det virker lidt som ens mor? :D

Syntes at crewet gør et fantastisk arbejde..

-Og det skal de have tak for!



NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 14:40:03
Svar/Indlæg:
23132/740
-> #58

Tror jeg kan sige "tak" på alles vegne :D :r ;)

-> #59

Tro mig.

Ikke for at lyde overlegen, men sommetider fanger jeg mig selv i at tænke: "Børn dog :00 :r" ;)

Så det passer måske lidt?!



Elminster.
 
Superbruger
Tilføjet:
31-05-2005 14:45:29
Svar/Indlæg:
1476/44
60#

haha, det lyder sgu lidt mystisk, tænker du det så på "Gammelt Dansk?"



Tomgun
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 19:49:37
Svar/Indlæg:
3346/81
"Gammel Dansk" eller ej, så er min konklusion at svaret på Sajmons spørgsmål er:

1) Ja - det er i orden.

2) Nej - det er ikke forventningen.

3) Der forventes omtanke og pli i forbindelse med rettelser, dvs:

Ikke ændre meningen af et indlæg - hvis det ellers er iht. forumreglerne.

PM og en note i selve posten - hvis det er en ændring af større karakter. Evt. PM først og rette siden, afhængigt af indlæggets karakter.

Upassende overskrifter - Sajmons eksempler - udløser max. en PM hvis de ikke er til at genfinde.

Generelle smårettelser, for forståelighedens skyld, er OK uden at moderatorerne behøver at lege DNS, og behøver ikke udløse en PM.

Er det korrekt opfattet?

Tomgun



Formanden
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-05-2005 22:01:30
Svar/Indlæg:
286/9
#62

Ja - det er vist ikke helt ved siden af at konkludere det på tråden!

Og fortsæt så med det gode arbejde I allerede laver, og som er grunden til, at der er så mange trofaste kunder i butikken. :)



#64
vinz
 
Superbruger
Tilføjet:
02-06-2005 18:35:47
Svar/Indlæg:
836/54
det er da f****e iorden du :e



Jesse
 
Superbruger
Tilføjet:
02-06-2005 19:29:44
Svar/Indlæg:
1373/34
Selvfølgelig skal moderatorne have lov til at rette i indlæg for dumme stavefejl osv. Jeg synes det er helt i orden at usaglige og flame indlæg bliver slettet med det samme. Og vil da heller ikke selv stå tilbage hvis jeg så sådan et indlæg.

Synes at vores moderatore gør et kanon stykke arbejde og synes ikke der er nogen grund til at de skal ændre dette. De er sammen med os brugere med til at skabe et kanont forum med plads til både det saglige og det muntre

Så derfor kan jeg kun sige til Sajmon, Nonig og de andre

Keep up the good work :) :e :f



#66
vinz
 
Superbruger
Tilføjet:
06-06-2005 19:03:18
Svar/Indlæg:
836/54
okay der er da ikke meget at der skal ændres på og det er da et godt forum osv



Atomizer
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-06-2005 23:31:45
Svar/Indlæg:
688/32
Svar:
1. Ja helt klart er det iorden. Brugerne skal være med til at aflaste modernes<- 😉 arbejde.

2. Generalt vil jeg sige nej I skal ikke gennemse hver tråd da men må respektere at folk også har andet der skal passe. Med det sagt synes jeg det skal være et krav at man, hvis man vil vare mod. skal bruge en del tid til at læse tingene igennem herinde. Jeg synes ikke der skal laves regler for hvor meget men det skal nærmere være op til hver enkel mod, at vurdere hvor meget man skal gøre for at være flittig nok. Der kan andre mods, også vare med til at dømme. Stille og roligt selvfølge da det skal være sjovt at være mod, så der fortsat er nogen der vil være det. (som er kompetente)

3. Personligt er jeg meget glad for at der bliver gjort noget ved især misvisende overskrifter og til dels også stave fejl. Det skaber et meget bedre flow når man læser hvis der ikke er for mange stavefejl (og ja jeg ved godt at jeg selv staver og tegnsætter ad h. til 🙂)
Hertil vil jeg også sige at det skaber et noget "pænere" forum hvis overskrifterne er ordentlige og ikke med caps, stavefejl osv. Det gør det ere indbydende at starte med at læse nogle tåpiks.

Jeg kan kun sige thumbs up til de mods der gør et stor stykke arbejde herinde.



#68
vinz
 
Superbruger
Tilføjet:
11-06-2005 22:27:47
Svar/Indlæg:
836/54
0# og det er da meget fedt at du vil tage det op



#69
AXE
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-06-2005 00:10:17
Svar/Indlæg:
1135/38
WOW snak om dobbelt post største delen siger jo det samme i den her tråd. SLET DEM :e



NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-06-2005 00:11:20
Svar/Indlæg:
23132/740
-> #70

Sletter kun irrelevante svar :l

- Need I to say more?! :00 :e



Hitman1973
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-06-2005 04:18:30
Svar/Indlæg:
1028/33
Fuldkommen enig i de fleste Synspunkter herinde, Og sys at mods'ne klare det fint...

Men har nu os den holdning kan folk ikke lide lugten, ja så kan de finde en anden Deo ... eller noget i den dur ;)

Keep up the good work

Hail DK best Computer site

PS.

Stave fejl og andet krims krams intet ansvar :)



#72
AXE
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-06-2005 10:34:17
Svar/Indlæg:
1135/38
Ja jeg mener nu også at man skal have ret til at sige hvad man vil, bare det holder sig indenfor OC.DK's retningslinjer. muren er jo faldet. :e



NoNig
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-06-2005 14:57:56
Svar/Indlæg:
23132/740
-> #71

Kan kun sige tak... tror det gælder hele crew'et ;)

-> #72

Kommer sgu an på om det er sådan noget gas som du går og lukker ud! ;) :e

Tror jeg pr. refleks ville komme til at deaktive alt hvad du skrev, hvis ikke det var for min sunde fornuft :l

*host* :00 :e ;) :p *host*



Elminster.
 
Superbruger
Tilføjet:
12-06-2005 15:05:42
Svar/Indlæg:
1476/44
73#

Din "Sunde fornuft" :00

yeah right.. :e