Påsmøring af kølepasta?

Diverse d.  09. oktober. 2005, skrevet af Morten-[TB]-
Vist: 301 gange.

Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2005 20:03:42
Svar/Indlæg:
4310/364
Hej jeg har bestilt nogle forskellige ting såsom nyt motherboard og vand køling....det er også ligemeget...
Jeg så inde på et andet forum nogle der snakkede om at de ikke smurte kølepastaen på...de puttede bar en lille bitte smule på og så satte de enheden fast så den selv trykkede pastaen tilpas ud...
Så spørgsmålet er om jeg også kan gøre sådan eller om det er bedre at gøre det ved at smøre det ud med en flad genstand(dankort)
og når jeg skal rense hovederne skal jeg så bare bruge anmindelig husholdningssprit til fjernelse af pasta eller skal jeg ud og investere i noget?

Advanced
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2005 20:11:50
Svar/Indlæg:
6899/119
Well...

Det er vel bedst at gøre det med en ting som et kreditkort, men køleren kan formentlig også fordele det nogenlunde selv.

Mht. rensning, så kan sprit godt gå an, men det efterlader et lille bitte fedt lag. Rensebenzin er det bedste til formålet, men selv bruger jeg bare sprit :p



Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2005 20:13:41
Svar/Indlæg:
4310/364
kan jeg ikke bare brænde det af? :e

EJ gas....bruger bare noget husholdnigsprit så...




Thizen
 
Superbruger
Tilføjet:
09-10-2005 20:14:00
Svar/Indlæg:
178/34
HEj.. det eneste du kan "tillade" dig bare at sætte en klat med er vidst arctic silver 5 mener jeg.. er dog ikke sikker.. mener bare jeg har læst det..

med andre typer skal du smære det meget tyndt lag ud.. så tyndt du lige kan skimte chippen igennem det..

Til at rense med så brug Isopropyl alkohol.. det er 99% ren sprit..

I denne artikel kan du se hvordan du renser og monterer det..

http://www.coolerfreaks.dk/ind...

mvh Thizen




Oxize
 
Superbruger
Tilføjet:
09-10-2005 23:09:19
Svar/Indlæg:
1328/55


Tonnilerche
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2005 23:11:12
Svar/Indlæg:
6052/189
#4:

ååårgh HVAD mand !1: Antal svar: 1337

du er bare SÅ vild :o :o :o

:l
:00
:p
:e



Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
09-10-2005 23:12:30
Svar/Indlæg:
6624/113
En klat på midten af kernen på størrelse af et riskorn - og lade køleren sprede det ud.

Den teknik kan man bruge med alle pastaer uanset hvor spartelmasse-agtige de er.



Morten-[TB]-
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-10-2005 06:35:49
Svar/Indlæg:
4310/364
ja men jeg er mere intraseret i om det virker lige så godt eller om det kun er en grad eller 2 til forskel?!



Sajmon
 
Elitebruger
Tilføjet:
10-10-2005 10:33:54
Svar/Indlæg:
6624/113
Glatter du det ud, kan du potentielt fange luftlommer under køleren.

Laver du klatten på midten, så KAN du ikke fange luft under den, men det tager en dag eller to før du ser et optimalt resultat, da pastaen skal have mere tid til at flyde helt ud.