Shake og andre> Man er ikke forpligtet til at sætte en kryptering på sit netværk eller anden form for PSK. Det ændrer dog ikke på, at det er en god idé at sætte en WPA2 TKIP/AES kryptering på + disable SSID broadcasting, enable MAC-filtering, disable DHCP og have en god kode til routerens firmware. Ydermere kan du som regel banne deres MAC-adresser derfra, og de ved nok ikke lige, hvordan man spoofer dem. Dog er intet sikkert, ligemeget hvor "besværligt", man gør det for hackeren.
Beatmore> Det er op til anklageren (Politiet, APG, etc.), at bevise hvem der har gjort hvad fra dit internet, og du vil ikke stå til ansvar for den slags, hvis de ikke kan bevise den slags. Men det er klart, at du vil komme i søgelyset, da de kun har det ene spor at gå efter. Desuden er det tit standard, at WiFi-kort hopper over på tilgængelige netværk. Hvis man fx downloader warez and stuff, undgår APG for alt i verden også retten, fordi de ikke har mulighed for at vinde sådan en sag, da deres såkalde "beviser/screenshots" ikke holder. De prøver at presse folk til betale et eventuelt erstatningskrav, men hvis man ikke melder tilbage, tør de ikke gøre mere, da det koster mange tusinde kroner for dem med tabte sager. Derfor er det kun alvorlige sager, hvor politet skal indblandes. Her er der tit tale om pædofili, hacking, informationer, der kan føre til opklaringer osv.
Cyberguyen> Det er ikke kun AES, men WPA og WPA2-krypteringsformer, man for få år siden ikke benyttede sig af. Her var det typisk 64 og 128 bit WEP-krypteringer, der blev brugt. De lidt ældre kort benytter sig af 802.11b-protokollen, og den kan også skabe problemer, hvis man har en router, der kun kører 802.11g. Dog har man tit mulighed for at køre dual.