Elitebruger
Tilføjet:
22-05-2009 23:57:22
Svar/Indlæg:
3065/208
#2 Gabbadoo skrev:
Jeg har lige vundet VM i sovselavning ❤ Jeg er for nice, og så er det kun mit tredje forsøg 😀
#3 Saiot skrev:
3# vilken sovs for jeg vil se beviser vis det er pasile sovs den har jeg nemlig haft ubetinget 🤣
Nej, persillesovs har jeg slet ikke prøvet endnu.
Det er en ganske ordinær opbagt brun sovs af stegefedtet fra oksekødsbøffer (solsikkeolie & husk at trykke lidt på bøfferne under stegning, så saften kommer med i sovsen) tilsat 30-40 gram smør, en spiseskefuld hvedemel med "blød" top og 0,5L kartoffelvand. Dertil 2 hakkede løg der har været stegt med bøfferne til de er bløde, godt med hvidløgspulver, godt med paprika og chili (ikke den stærkeste), salt og pebber.
Jeg tror muligvis jeg vinder den universelle pris, hvis jeg bruger lidt fløde og 1 dL rødvin og så kun 4,5 dL vand. En dag skal det også prøves med trøfler og cognac samt bacon 😲