Sovsetråden

Hyggehjørnet d.  22. maj. 2009, skrevet af gabbadoo
Vist: 763 gange.

gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-05-2009 23:57:22
Svar/Indlæg:
3065/208
#2 Gabbadoo skrev:

Jeg har lige vundet VM i sovselavning ❤ Jeg er for nice, og så er det kun mit tredje forsøg 😀

#3 Saiot skrev:

3# vilken sovs for jeg vil se beviser vis det er pasile sovs den har jeg nemlig haft ubetinget 🤣

Nej, persillesovs har jeg slet ikke prøvet endnu.

Det er en ganske ordinær opbagt brun sovs af stegefedtet fra oksekødsbøffer (solsikkeolie & husk at trykke lidt på bøfferne under stegning, så saften kommer med i sovsen) tilsat 30-40 gram smør, en spiseskefuld hvedemel med "blød" top og 0,5L kartoffelvand. Dertil 2 hakkede løg der har været stegt med bøfferne til de er bløde, godt med hvidløgspulver, godt med paprika og chili (ikke den stærkeste), salt og pebber.

Jeg tror muligvis jeg vinder den universelle pris, hvis jeg bruger lidt fløde og 1 dL rødvin og så kun 4,5 dL vand. En dag skal det også prøves med trøfler og cognac samt bacon 😲
TheGreenFoX
 
Superbruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:02:33
Svar/Indlæg:
1897/51
Epic og mega WTF på en gang 🤣


saiot
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:03:00
Svar/Indlæg:
7111/480
hvornår skal jeg komme 😛 😲

edit forhelve nu bliv ejg sku sulten så nu skal jeg have mig et stk af mit nyt inkøbet bager rugbørd og hjemelavet lopostaj og slat kød men ingen råbeder hvad er det få en værden når man igen rubeder har 😕


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:03:51
Svar/Indlæg:
20170/383
#2

lige netop i denne tråd er den bemærkning ret ulækker 😀


Kaffe
 
Superbruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:04:51
Svar/Indlæg:
422/10
Thats it!!

du er her med skyld i, at jeg skal ud og lave mig en midnatws bøf!
damn you!


saiot
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:07:33
Svar/Indlæg:
7111/480
3# hvad det er da dig der har skumle tanker jeg tænkte da på den invitasion til af smade sovsen 0# tydligvis har glemt af sende mig i en pm 🤣


gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:18:48
Svar/Indlæg:
3065/208
Jeg har kun lige nok tilbage til de to sidste bøffer og en flok kartofler til i morgen, desværre, men jeg sværger, jeg kan til hver en tid duplikere den! 😛


Miccim
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:37:56
Svar/Indlæg:
3233/128
Tryk aldrig på bøfferne da de bliver tørre. (ja mere end hvis der ikke blev trykket)

Fløder er godt til søvs. Man kan faktisk også bruge flødeskum hvis man skulle have noget til overs. ( Det er ikke en joke)


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:39:40
Svar/Indlæg:
7765/230
#0
Er sgu næsten ked af at sige det, meeen altså der er ingen der får VM i sovs hvis de bruger hvidløgsPULVER, så måske du skulle knuse et fed næste gang 😛 :yes:


cyph3r_smurf
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 00:42:15
Svar/Indlæg:
825/30
I sovser dælme rundt i det der sovs 😴 man ved jo ikk om man skal le eller græde.


gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 01:15:23
Svar/Indlæg:
3065/208
#7 Lidt må man godt trykke på dem 🤣 Jeg har faktisk overvejet at prøve med lidt coffee creamer pulver 😲

#8 Jeg har da en ranke hvidløg liggende på køl, men jeg gider sku ikke 🙂


#11
hilo
 
Superbruger
Tilføjet:
23-05-2009 03:54:18
Svar/Indlæg:
525/25
sovser kover jeg ,ned med rødvid .
amøtøver 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 09:13:06
Svar/Indlæg:
20170/383
#11

Hva.. ??


krikke
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 09:27:54
Svar/Indlæg:
2335/16
#12

Tror bare han koger


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 10:58:43
Svar/Indlæg:
5891/423
#13 🤣 🤣 🤣


I er sku fucked op.... 😀


SIOUX
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 11:15:31
Svar/Indlæg:
1478/40


Det minder mig om dengang et næsehorn prøvede at stjæle min gummibåd.


HiTmAn1337
 
Superbruger
Tilføjet:
23-05-2009 13:10:05
Svar/Indlæg:
132/6
Sovsetråden? xD

EDIT: OH MAH GAAAAAAAWD, NR 100 POST! BBQ!!!!!!


#17
1EaR
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 17:49:50
Svar/Indlæg:
5750/124
Gratz Gabbadoo 😀 Altid godt når crew rent faktisk er bedre end brugerne til noget 🤣


anru2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-05-2009 18:02:24
Svar/Indlæg:
5891/423
skal jeg nu tage lakse tråden op igen? med sexslaver og alt muligt 😀 😀


MSJ1982
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 17:58:16
Svar/Indlæg:
3577/353
#0, For det første er det ikke ret svært at lave en opbagt sovs 😉

For det andet, så kommer du ikke særlig langt med "Hvidløgspulver"

#7 Man bliver nødt til at trykke lidt på dem, for at mærke om de er færdige


gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 18:05:20
Svar/Indlæg:
3065/208
#19 Nej, det er hammernemt at lave en opbagt sovs, men jeg trykker nu alligevel lidt på bøfferne under stegning. Hvornår de er færdige kan ses på farven, hvis du ikke steger med for hård varme (½). Hvidløgspulver virker fint, men der skal noget mere til end hvis du selv presser/snitter et par fed. Jeg er selvbestaltet verdensmester, men jeg holder på den er suveræn!


MSJ1982
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 18:11:19
Svar/Indlæg:
3577/353
Kød skal da brunes først, så kan man da ikke se det på farven 😉

Bruner altid af på en MEGET varm pande, og trykke en smule på dem, og de(t) får lov til at hvile næsten ligeså længe det er stegt


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 18:12:20
Svar/Indlæg:
20170/383
#21

Jeps.. først brunes på hver side ved høj varme. Derefter 3-4 min på hver side ved svag varme, så er de også stadig lidt røde indeni 🙂


MSJ1982
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 18:14:24
Svar/Indlæg:
3577/353
#22 Det kommer meget an på tykkelsen, sidst jeg købe hos slagteren skulle de kun have 30 sec til 1 min på hver side, det var så os kun 150 grams


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 18:16:38
Svar/Indlæg:
20170/383
#23

ja selvfølgelig 🙂
Jeg laver sjældent hakkebøffer under 250-300 gr 🙂


Punani
 
Superbruger
Tilføjet:
24-05-2009 19:01:43
Svar/Indlæg:
82/24
Ehh 😐 😐 man steger da ikke bøffer? De skal koges 😉 ikk´? 😎 🤡 🤡


MSJ1982
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 21:33:51
Svar/Indlæg:
3577/353
#25 Bare spis Kjøtt kager i Norge i 6 måneder,
så går der meget langtid inden du spiser frikadeller igen 🤡


gabbadoo
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 22:03:45
Svar/Indlæg:
3065/208
#26 ... huh?


Pvt.P.Nutz
 
Elitebruger
Tilføjet:
24-05-2009 22:45:28
Svar/Indlæg:
5224/222
Lortet skal svømme rundt i et margarinehav i en halv time og så kan man smide et par hundrede gram mel ned i og røre rundt til det er jævnet... det er så sovs... plus det giver en god solid kropsfigur