Vild med mad 2

Hyggehjørnet d.  11. august. 2010, skrevet af paxis
Vist: 1058 gange.

paxis
 
Overclocker
Tilføjet:
11-08-2010 16:17:27
Svar/Indlæg:
229/77
Kære folkens :)
Nogle af jer husker måske den ukuelige Cheeseburger på dåse(http://www.youtube.com/watch?v... ) Og nu er vi tilbage igen :)

Denne gang er vi gået lidt mere kulinarisk til værks, men stadigvæk 100 % underholdende :) Se vores 2. afsnit her -->http://www.youtube.com/watch?v...

Enjoy the viewing :)

//Paxis
Vildmedmad.net
Anonym20219355916
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-08-2010 16:29:10
Svar/Indlæg:
6181/270
Den baggrundsmusik der er, er det ikke fra Spise med Price fra DR?
Den minder rigtig meget om det.


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Anonym20219355916 d. 11-08-2010 16:30:08.


paxis
 
Overclocker
Tilføjet:
11-08-2010 16:32:15
Svar/Indlæg:
229/77
#1
Rigtigt spottet ;) En velkendt klassiker indenfor tv køkkener :)


Anonym20219355916
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-08-2010 16:33:35
Svar/Indlæg:
6181/270
Det er rigtigt indslag, kreativt er det i hvert fald. 😀


Hediki
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-08-2010 16:36:58
Svar/Indlæg:
1726/49
og der mistede jeg så lige appetitten... 😐


paxis
 
Overclocker
Tilføjet:
11-08-2010 16:41:42
Svar/Indlæg:
229/77
#3 og #4
Taler i om cheeseburgeren eller om vores grill udgave?


MaddPirate88
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-08-2010 16:52:58
Svar/Indlæg:
2576/125
Tror det må være cheeseburgen. Den er nasty 😎


gandalf18
 
Ny Skribent
Tilføjet:
11-08-2010 17:41:30
Svar/Indlæg:
5679/460
nu har jeg tænkt på noget siden i laved jeres første ....er i fra esbjerg?= :)


epi^zepto
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-08-2010 18:34:27
Svar/Indlæg:
3329/182
Godt initiativ - humoristisk, bestemt.

Men for fanden - enhver mand med respekt for sig selv og det kød man griller ved at man ikke prikker i kødet med en gaffel, for så render saften ud. Og så steger man så man kun vender kødet den ene gang der skal til for at kødet er stegt på begge sider 😉 ❤


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-08-2010 18:38:38
Svar/Indlæg:
20170/383

#8

kender nu mange der bruner kødet på begge sider først. Ligesom man ville gøre på en pande.


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
11-08-2010 20:04:32
Svar/Indlæg:
2127/11
Jeg ville nu også lægge ud med at brune på begge sider. man kan så til gengæld ret nemt undgå et prikke hul i kødet, hvis det er så slemt. At bruge en anden form for redskab 🙂


#0 Så kun burgerfilmen, indtil værten strøg mod lokummet. Er ikke til nasty film, så tillod mig at springe nr to over.


Tenkin
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-08-2010 21:01:01
Svar/Indlæg:
3332/33
Fuck, hvor er det godt ! 😀


paxis
 
Overclocker
Tilføjet:
11-08-2010 22:20:18
Svar/Indlæg:
229/77
#10
Bare rolig, film nr. 2 er helt normalt TV køkken :) Vil blive glad hvis du gad og kigge ;) Intet nasty crap :)

#7

Nej vi er Århusianere? Hvorfor tænkte du Esbjerg?


Kasseren
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2010 00:56:43
Svar/Indlæg:
1814/48
Hvis I vil have inspiration til fremtidige afsnit kan jeg varmt anbefale at følge kokken på http://www.youtube.com/user/pa...

Han er ikke den type man normalt vil sætte på TV(han både drikker, ryger, bander og ligger ikke skjul på at han har siddet inde) men der er absolut ingen tvivl om at han kan finde ud af at lave mad og han er god til at vise madlavningen så man kan følge med.



epi^zepto
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2010 06:05:15
Svar/Indlæg:
3329/182
#9 Jeg vil også tro at 75% af befolkningen snyder sig selv for bedre madoplevelser fordi de ikke håndtere grillen "korrekt". Der er faktisk mere i det end tændvæske, tændstik og så ellers bare smatte noget på risten 🤡

Fra Weber (Copy/paste):
Karamellisering er nøglen
En af de vigtigste årsager til, at grillmad er så populært, er dens karamelliserede smag. For at få den optimale grillsmag er det vigtigt at bruge den rigtige varme og at modstå fristelsen til at vende maden for ofte. En god regel er kun at vende maden én gang! Stor tålmodighed vil give dig den bedste karamellisering og bruning - og flere hundrede forskellige smagsnuancer og aromaer.


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-08-2010 06:11:48
Svar/Indlæg:
20170/383
#14

Jeg må indrømme, jeg griner efterhånden lidt af hele denne hersens grill-nation. Det er som om man skal have den store kædestrammereksamen i grill for overhovedet af kunne kalde sig mand og bruge en grill. Samtidig skal man være indehaver af mindst en Weber-grill, og det helst den store forkromede udgaven, eller er man kun andenrangs parcelhusejer.

Måske det også skyldes lidt Carlsbergs latterlige ølreklamer om hvad en rigtig mand/drengerøv-ting er.
Jeg er tilfreds når min bøf er rød indeni og brun/sort/grillet udenpå. alting skal sgu efterhånden være så finkulturelt at det er til at brække sig over.

Om et par år griller vi sgu ikke mere, så Weber vi. Nøjagtig som man ikke søger mere. Man google'r. Og mig, jeg brækker mig sgu... 😛

Beklager hvis dette opstød lige gik ud over dig. Tag det ikke personligt, det er mere en generel observation 🙂


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af tom81 d. 12-08-2010 06:15:20.


Johnny
 
Superbruger
Tilføjet:
12-08-2010 10:47:19
Svar/Indlæg:
2127/11
#12 Right you are. Ganske hyggeligt at se på faktisk 🙂

#14 Weber er ikke lige den reference der gør størst indtryk på mig, no offense. Det Weber i mine øjne først og fremmest udmærker sig ved, er evnen til at få folk til at smide en masse penge på deres "varme mad med kul eller gas ting", fremfor billigere og fuldt ud lige så gode alternativer.

Tilberedning er lidt af et spørgsmål om religion. Men selv de der advokerer for stegning ved lav temp (noget jeg endnu ikke har fået taget mig sammen til at prøve, men som jeg tror der er rigtig megen god fornuft i), bruner kødet på begge sider, inden de smider det i ovnen. Årsagen er jo naturligvis, at man vil lukke porerne, så man holder på saften.

Jeg kan godt se at man kan argumentere, at man ved grillning i virkeligheden ønsker en mere åben overflade, så kødet i højere grad er modtagelig for aroma usw. Det gi'r god mening for mig. Det ændrer bare ikke på, at der med en ikke-lukket overflade, må ske et større safttab.

Selve ideen, at give hver side den tid den skal ha', er tiltalende. Selvom jeg i bund og grund er på Toms side, i min manglende begejstring overfor madsnobberi (eller anden form for snobberi for den sags skyld), har jeg på den anden side en forkærlighed for, at give råvarerne den bedst mulige behandling. Det er længe siden jeg har grillet (bor i lejlighed nu), så jeg er ikke up to date med hvad det rette lige pt anses for at være. Hvis du kan smide relevante links, til andet end lige Weber (kokke mao), er jeg med på en kigger 🙂


paxis
 
Overclocker
Tilføjet:
12-08-2010 21:07:37
Svar/Indlæg:
229/77
Elsker jeres store kærlighed for kød, grillmad og grill udstyr og hvordan det nu skal laves :)