Hjerter i flødesovs

Hyggehjørnet d.  16. november. 2013, skrevet af Biostud
Vist: 15536 gange.

Biostud
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-11-2013 22:32:12
Svar/Indlæg:
2897/83
Efter at have undervist nogle 7.klasser i menneskets anatomi, hvor de har stået og skåret i svinehjerter, fik jeg selv lyst til at lave svinehjerter i flødesovs.




Med Hasselbach kartofler og pastinak.




Og så lidt spidskålsalat med avocado, æbler, peanuts og æbleeddike/honning dressing.




Yummy!
clokker
 
Superbruger
Tilføjet:
16-11-2013 22:36:58
Svar/Indlæg:
755/6
lyder dejligt :yes:


wazer
 
Overclocker
Tilføjet:
16-11-2013 23:37:13
Svar/Indlæg:
70/4
Du da en gris, nu blev jeg sulten.


martinta
 
Senior Skribent
Tilføjet:
16-11-2013 23:55:09
Svar/Indlæg:
2826/100
#0

Har jeg overset invitationen til at komme forbi og spise eller har du virkelig ikke inviteret mig ☹

Er så skuffet, sidder jo og bliver helt sulten.


Biostud
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 00:11:09
Svar/Indlæg:
2897/83
#3

Det kunne godt være man bare skulle lave nogle flere åbne invitationer. "Kom forbi kl. xx.xx så er der mad" 🙂


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 00:52:08
Svar/Indlæg:
8947/160
Sjovt, jeg har de sidste par gange jeg er gået forbi hjerter i køledisken snakket med fruen om at vi da skulle prøve at lave det. Da jeg var barn fik jeg det hjemme men kødet var strimlet og det var i paprika-flødesovs. Smagte DAAJLIGT. Må snakke med min mor om opskriften, kan det passe hun brugte kalvehjerter??


Biostud
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 00:53:31
Svar/Indlæg:
2897/83
jeps, det kan sagtens passe. Jeg fik dem i fløde/persillesovs.


(FIH)TheDon
 
Overclocker
Tilføjet:
17-11-2013 00:57:58
Svar/Indlæg:
225/13
folk bør også prøve et stykke lever direkte fra slagteren, smager 20 gange bedre end alm



Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 01:09:14
Svar/Indlæg:
8947/160
Har aldrig kunnet lide lever, men det kan udmærket passe at kvaliteten ikke har været iorden. Jeg har dog altid smagt på det når/hvis det blev serveret. Men udover at kvalitet skal være 110% så er tilberedning vist også meget vigtig. Nu fanger jeg selv min egen fisk, så når vi spiser fisk er det helt frisk, jeg bryder mig faktisk slet ikke om fisk der er købt, det giver da grund til eftertanke.


Biostud
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 03:21:08
Svar/Indlæg:
2897/83
#8 IMHO så er kalvelever meget bedre end svinelever. Rosategt kalvelever, med bløde løg, bacon og friskhakket persille på rugbrød er noget af det bedste man kan få.


Ferns
 
Korrekturlæser
Tilføjet:
17-11-2013 06:07:42
Svar/Indlæg:
1442/81
#5 Jeg kan absolut anbefale brugen af kalvehjerter frem for svinehjerter, det slår det med længder.

Mange, jeg kender, der ikke ville røre Hjerter i flødesovs har ændret mening efter jeg har kokkereret det til dem med kalv. Både smag og konsistens er af en anden verden.

Go' appetit og velbekomme.


jmose
 
Moderator
Tilføjet:
17-11-2013 06:43:52
Svar/Indlæg:
3863/538
Det der er satme god stil! Det er nemlig rigtig mad.

OT: Er du så også sådan een der kan lidt fx. blodpølse til jul? (nam nam!! ❤ )


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 08:10:24
Svar/Indlæg:
7765/230

Det der er satme god stil! Det er nemlig rigtig mad.

OT: Er du så også sådan een der kan lidt fx. blodpølse til jul? (nam nam!! ❤ )

jmose skrev d. 17-11-2013 06:43:52

ummmm blodpølse... ❤ ❤ :yes:


Anonym20219355916
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 09:31:54
Svar/Indlæg:
6181/270
#12 ummm kaninsteg. ❤ ❤ 🤣


Ferns
 
Korrekturlæser
Tilføjet:
17-11-2013 09:33:15
Svar/Indlæg:
1442/81
#13 Men den er jo sur 😲


Biostud
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 12:22:50
Svar/Indlæg:
2897/83

Det der er satme god stil! Det er nemlig rigtig mad.

OT: Er du så også sådan een der kan lidt fx. blodpølse til jul? (nam nam!! ❤ )

jmose skrev d. 17-11-2013 06:43:52


Jeg har faktisk aldrig smagt det, men det kan da være at det skal prøves i år 🙂


Biostud
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 12:24:26
Svar/Indlæg:
2897/83

#5 Jeg kan absolut anbefale brugen af kalvehjerter frem for svinehjerter, det slår det med længder.

Mange, jeg kender, der ikke ville røre Hjerter i flødesovs har ændret mening efter jeg har kokkereret det til dem med kalv. Både smag og konsistens er af en anden verden.

Go' appetit og velbekomme.

Ferns skrev d. 17-11-2013 06:07:42


Ok, det må jeg prøve en gang. Men så skal jeg nok forbi en slagter. Svinehjerterne var nu ellers rigtigt gode 🙂


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 15:20:46
Svar/Indlæg:
7765/230

Det der er satme god stil! Det er nemlig rigtig mad.

OT: Er du så også sådan een der kan lidt fx. blodpølse til jul? (nam nam!! ❤ )

jmose skrev d. 17-11-2013 06:43:52


Jeg har faktisk aldrig smagt det, men det kan da være at det skal prøves i år 🙂

Biostud skrev d. 17-11-2013 12:22:50

1cm tykke skiver på panden og steges i SMØR på begge sider og så guffes med masser af sirup/akaciehonning...... ❤ ❤


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af crankyrabbit d. 17-11-2013 15:22:42.


jmose
 
Moderator
Tilføjet:
17-11-2013 16:22:48
Svar/Indlæg:
3863/538

Det der er satme god stil! Det er nemlig rigtig mad.

OT: Er du så også sådan een der kan lidt fx. blodpølse til jul? (nam nam!! ❤ )

jmose skrev d. 17-11-2013 06:43:52


Jeg har faktisk aldrig smagt det, men det kan da være at det skal prøves i år 🙂

Biostud skrev d. 17-11-2013 12:22:50

1cm tykke skiver på panden og steges i SMØR på begge sider og så guffes med masser af sirup/akaciehonning...... ❤ ❤

crankyrabbit skrev d. 17-11-2013 15:20:46


eller æblegrød! ❤


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 17:03:03
Svar/Indlæg:
8947/160
Tror vi har at gøre med en af de farlige rovkaniner. Tænk engang hvor farlig sådan en må være, lynhurtig, superhørelse og kæmpe rovfortænder....uhhhhh Og så er den ovenikøbet altid cranky. Hjjæææææææælp


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
17-11-2013 17:27:26
Svar/Indlæg:
7765/230
#19
You're damn right....
http://kortlink.dk/d9b3


Svaret blev redigeret 2 gange, sidst af crankyrabbit d. 17-11-2013 17:29:21.