Flere muligheder IMO:
1) Opbevaring af energien i et varme-anlæg, og på den måde spare du penge på din varmeregning.
Ligemeget om det er et luft/vand anlæg eller "bare" en varme patron, får du reduceret din varmeregning på den måde.
2) Har du et genvex (ventilation med varmegenvinding) anlæg?
I givet fald har du flere muligheder:
a) Bruge strømmen til at "drive" genvex'en
b) få en varme patron (el) i anlægget
c) Få en varmepumpe bygget ind i anlægget som en kombineret køle/varme flade, altefter om du skal bruge den sommer eller vinter
d) Få en varmepatron (vand) bygget ind, og bruge el-opvarmet vand eller en varmepumpe (luft-vand)
3) Opbevaring af energien i batterier, men de skal være store skal du være OBS på!
Tænk over du både har brug for tilstrækkeligta stor lader og inverter, hvilke heller ej er særligt billige, for at kunne bruge strømmen igen.
Inverteren skal være stor nok til at trække de ting du har planer om at sætte på den, f.eks. en op-/vaskemaskine trækker op mod 2kW under opvarmning af vandet (230V modeller)
Yder mere skal du være OBS på du skal have muligheden for at skifte rundt på forbrugerens forsyningspunkt. Dette kan gøres med en switch der kan vælge mellem 2 forskellige forsyninger ved at have 2 desideret uafhængige strøm-netværk i dit hus.
Ellers skal du til at slæbe rundt på batterierne + inverteren.
Sidste mulighed er du skal sortlægge dit hus helt, og såskifte over til din egen forsyning bagefter, ind til batterierne er drænet, for så at skifte tilbage på el-nettet.
Så hvis du vælger en batteri-mulighed, så skal du være klar over hvordan du vil distribuere den opbevarrede energi til de forbrugere du har tænkt dig skal bruge den.