Hjælp til PC-lys via bluetooth...

Media Center d.  11. maj. 2015, skrevet af Cawc
Vist: 1248 gange.

Cawc
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-05-2015 20:04:28
Svar/Indlæg:
30/83
Jeg er ved at lave et lille hjemmebiograf setup, og ville i den forbindelse prøve at få lyden fra min pc (der skal være medie afspilleren) til at nå frem til min anlæg ved hjælp at en bluetooth forbindelse. simpelthen for at undgå et sæt lydkabler der ellers skal trækkes gennem min stue. Min bærbar er ikke født med bluetooth, så den er blevet fordret men en usb stik, der kan sende signalet. Som modtager har jeg prøvet både denne "bandit"

http://www.aliexpress.com/item...

og denne:

http://www.mytrendyphone.dk/sh...

Men begge gange er jeg løbet ind i det samme problem.
Når pc'en har fundet, installeret og forbundet sig med enhedden, kan jeg ikke finde ud af at komme videre. jeg mangler "en knap" der siger, afspil via bluetooth enhed.../send lyd til enhed... bla bla bla... jeg har kikket i både indstillinger for de forskellige enheder, og afpilnings enheder, lyd enheder osv... Kan det ikke lade sig gøre eller overser jeg bare en eller anden åbenlys mulighed?

(min pc køre med win 7) håber nogen kan hjælpe.
Swayde
 
Elitebruger
Tilføjet:
11-05-2015 21:04:56
Svar/Indlæg:
2246/14
højreklik på lydstyrkeindikatoren i feltet ved uret. vælg afspilningsenheder. vælg din bluetooth enhed og tryk "sæt standard". (Oversat fra engelske navne på min computer - så det er måske ikke præcis det der står)