Nogen her inder der griller, vors mad idag

Hyggehjørnet d.  01. september. 2015, skrevet af Kalle2712
Vist: 1208 gange.

Kalle2712
 
Overclocker
Tilføjet:
01-09-2015 19:06:37
Svar/Indlæg:
103/11
Nogen her inder der griller, vors mad idag.








Tråden blev redigeret 4 gange, sidst af Kalle2712 d. 02-09-2015 09:35:49.
canny
 
Superbruger
Tilføjet:
01-09-2015 19:08:42
Svar/Indlæg:
1500/79
Ja bruger næsten kun grillen til alt kød :)


morra19
 
Moderator
Tilføjet:
01-09-2015 19:13:02
Svar/Indlæg:
2672/468
Når jeg har tid til at vente på kul så griller jeg, det bliver mest kun i weekenden. På fredag står den på culottesteg, den ryger i grillen.


Noltus
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 19:14:03
Svar/Indlæg:
2211/331
hver week-end griller jeg hel okse 😲


Kalle2712
 
Overclocker
Tilføjet:
01-09-2015 19:22:57
Svar/Indlæg:
103/11
#2 Venter svar fra dig 😕

Jeg griller os alt kød hele året, vis jeg kan komme til det


Letzki
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 19:29:45
Svar/Indlæg:
766/79
# 2, En gas brænder så tager det 3 min at starte en grill op :)


Kalle2712
 
Overclocker
Tilføjet:
01-09-2015 19:33:53
Svar/Indlæg:
103/11
#5

Ja med det er ikke samme hygge og ikke minst smag.


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 19:33:58
Svar/Indlæg:
7765/230

Når jeg har tid til at vente på kul så griller jeg, det bliver mest kun i weekenden. På fredag står den på culottesteg, den ryger i grillen.

morra19 skrev d. 01-09-2015 19:13:02

http://www.frishop.dk/pi/Padam...

http://www.padamo.dk/PDF/Manua...


martinbg
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 20:36:06
Svar/Indlæg:
2076/119
#5

vi snakker om at grille, ikke gasse ens mad ;) (bare for sjov :D )

#0

jeg glæder mig VILDT meget til fredag, der skal der grilles sparribs med nogle gutter og øller

og så lørdag skal der grilles timian/rødvins marineret oksefilet, det er bare MOSTER godt :D


_Letni
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 20:39:27
Svar/Indlæg:
3094/265
Ja sådan en flæskesteg eller cuvette steg er nu ikke så dårlig når den er lavet på grillen


xkalibur
 
Superbruger
Tilføjet:
01-09-2015 20:43:21
Svar/Indlæg:
739/62
tror #5 mente brug en gasbrænder til at tænde kul... har gode erfaringer med at bruge ukrudsbrændere til at tænde op med.. meget hurtigere end noget andet :D


cmnielsen
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
01-09-2015 21:18:48
Svar/Indlæg:
726/496
#6
Hvis du tager til et Weber arrangement, så udlover de en gratis grill hvis I kan smage forskel på det som de tilbereder på gas og kul grill. De mener, at der ikke er den store forskel i smag, om nogen, hvis man griller ordentligt. Kullene i sig selv afgiver ikke smag, det der giver smag er når kødsaft drypper ned og rammer kullene. Det samme sker i en gasgrill hvor safterne rammer nogle metalribbe som er sat ind i grillen og derved bliver varmet op af gassen.

#3, jeg hjælper gerne med at fortære den :yes: 🤣

#10, jeg har brugt det samme i flere år. Jeg har bygget en lille stander der kan holde brænderen i position under grillstarteren. 🙂


Shutdown
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 22:31:37
Svar/Indlæg:
8947/160
Hvis jeg har travlt og jeg syntes der skal lidt mere krudt i grillstarteren bruger jeg gerne kompressor. Det går pææænt stærkt når sådan nogle halvvarme kul for en gang ilt/luft for fuld skrue. Bare pas på hvor i gør det og stop i tide. Jeg havde et par fliser der blev så varme at de sprang... 😲 😛


Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 22:37:41
Svar/Indlæg:
5874/1287
Selvfølgelig grilles der på livet løs, når man bare har det rette udstyr 🤣




comicsdk
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 22:50:25
Svar/Indlæg:
2131/173
Nej, jeg griller ikke jeres mad.
Men indlægget er relevant, spændende, interessant og tankevækkende, ikke mindst.
I øvrigt er jeg glad for at du ikke har kastet så seriøst et indlæg i soapboxen.


EasterKanin
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-09-2015 22:51:03
Svar/Indlæg:
4337/121



Kalle2712
 
Overclocker
Tilføjet:
02-09-2015 08:31:27
Svar/Indlæg:
103/11
#15

Ser sku os godt ud det der.


@ngler
 
Redaktør
Tilføjet:
02-09-2015 08:33:53
Svar/Indlæg:
4033/364
Griller typisk i hverdagen hvis vejret er til det i stedet for at finde stegepanden frem ved komfuret.

I weekenden / ferier der grilles stort set hver dag og får da også røget lidt, bagt lidt og lavet et par deep pan pizzaer

#7

det går hurtigere med sådanne en (dog med webers grilstarter som er noget større i diameter), men gas er væsentlig hurtigere (tror min rammer de 300 grader ved ca 6-9 min når alle tre brændere er tændt).

Faktisk tror jeg man kan være heldig at få et godt tilbud på dem, så dem i Kvickly Slagelse til 199kr (generelt er der en del som sælger ud af grilludstyret i disse tider).

ukrudtsbrænder er også en nem måde at tænde op på