tror #5 mente brug en gasbrænder til at tænde kul... har gode erfaringer med at bruge ukrudsbrændere til at tænde op med.. meget hurtigere end noget andet :D
#6 Hvis du tager til et Weber arrangement, så udlover de en gratis grill hvis I kan smage forskel på det som de tilbereder på gas og kul grill. De mener, at der ikke er den store forskel i smag, om nogen, hvis man griller ordentligt. Kullene i sig selv afgiver ikke smag, det der giver smag er når kødsaft drypper ned og rammer kullene. Det samme sker i en gasgrill hvor safterne rammer nogle metalribbe som er sat ind i grillen og derved bliver varmet op af gassen.
#3, jeg hjælper gerne med at fortære den :yes: 🤣
#10, jeg har brugt det samme i flere år. Jeg har bygget en lille stander der kan holde brænderen i position under grillstarteren. 🙂
Hvis jeg har travlt og jeg syntes der skal lidt mere krudt i grillstarteren bruger jeg gerne kompressor. Det går pææænt stærkt når sådan nogle halvvarme kul for en gang ilt/luft for fuld skrue. Bare pas på hvor i gør det og stop i tide. Jeg havde et par fliser der blev så varme at de sprang... 😲 😛
Nej, jeg griller ikke jeres mad. Men indlægget er relevant, spændende, interessant og tankevækkende, ikke mindst. I øvrigt er jeg glad for at du ikke har kastet så seriøst et indlæg i soapboxen.
Griller typisk i hverdagen hvis vejret er til det i stedet for at finde stegepanden frem ved komfuret.
I weekenden / ferier der grilles stort set hver dag og får da også røget lidt, bagt lidt og lavet et par deep pan pizzaer
#7
det går hurtigere med sådanne en (dog med webers grilstarter som er noget større i diameter), men gas er væsentlig hurtigere (tror min rammer de 300 grader ved ca 6-9 min når alle tre brændere er tændt).
Faktisk tror jeg man kan være heldig at få et godt tilbud på dem, så dem i Kvickly Slagelse til 199kr (generelt er der en del som sælger ud af grilludstyret i disse tider).