#0
Jeg driver en kollegiebar, og kan ikke rigtigt anbefale det. Vi kunne køre med en fustage i max 14 dage, men så det også aller sidste chance for at komme af med 25L, og nogen gange måtte den hældes ud fordi den simpelthen ikke smagte godt. Vores anlæg blev renset hver uge, og der blev lukket for kulsyren når baren ikke havde åbent. Desuden bruger sådan en tropekøler rigeligt med strøm til kompressoren.
Jeg har dog hørt rygter om at fustagerne skulle være i stand til at holde op til en måned hvis de blev stillet i et køleskab.
Jeg ved at Hancock har 15L fustager ;) Deres Gambrinus kan anbefales :D
Nåe ja, jeg skriver i datid, da vi helt har droppet fadøllen, da det ikke kan betale sig i forhold til prisen i indkøb af flaskeøl, og så er holdbarheden jo generelt også bedre med flaskerne, da man kun åbner 33cl. af gangen, og dermed også kan have større udvalg ;) Anlægget har vi stadig stående, men det er vist primært fordi vi ikke har fået taget os sammen og talt med vores Carlsberg konsulent...