Her er en beregning over, hvad det koster at lave sit eget no-knead brød :
Link til tråd med opskrift : https://hwt.dk/forum/348939/fr...
Mht bageenzymer Kunne dette være Bagepulver?
Hvad med sukker / honning?
Vand?
Römertopf?
Dit regneark, virker lidt forvirrende, da gær ikke har sådan en lang levetid.
Det ville måske hjælpe, hvis at du opgav pris og mængden.
Nej, bageenzymer er doping til brød :) Søg på gåågle.
Bagepulver er natron + citronsyre, der udvikler CO2 under bagning, og derved pumper dejen op.
Bageferment kan også anbefales.
dit regnestykke passer ikke - får det til 10,04 kr pr brød
#5
Plejer give 5 kr foe 1 kg rugbrød på tilbud.
#5 Ja jeg fatter heller ikke lige den udregning 😛
"Far? Hvad lavede du dengang, du var dreng?"
"Jo ser du. Da Far var dreng bagte jeg brød, og proppede det hele i et Excel-ark. Og så postede jeg det på nettet, så vi alle sammen fælles kunne kværulere og bitche over henholdsvist opskrifterne og Excel-arket."
x-D
Det er derfor HWT er sådan et dejligt sted.
"Far? Hvad lavede du dengang, du var dreng?"
"Jo ser du. Da Far var dreng bagte jeg brød, og proppede det hele i et Excel-ark. Og så postede jeg det på nettet, så vi alle sammen fælles kunne kværulere og bitche over henholdsvist opskrifterne og Excel-arket."x-D
Skrev Wut d. 26-09-2018 12:28:09
Du har glemt at medregne brændstof til uddeling af smagsprøver af brugere her på sitet!
Nu blev jeg sulten, og jeg kan i forvejen ikke passe mine nye bukser, din luskefis.
Du mangler timelønnen 😝😇
Havde det været en matematik prøve havde det nok været en ommer........
du har også glemt Transport af varene fra stedet du har købt dem ? . leverrings pris vis du har bestilt over nettet? . slitage på dine sko vis du har købt i f.eks netto ? . hvad med en ny hofte om 30-40 år , der skal også regnes procenter på det
ps. glemte også evt. slitage på sokker :)