Idag ser vi Svedels udgave af chili con carnesuppe. Kig med fra start til slut :
Chilli med bacon XD, Det må være mega salted.
#1 Kætter! Du må aldrig fornærme bacon 😀Desuden smager chili ikke af salt
Chilli med bacon XD, Det må være mega salted.
Skrev wilson d. 21-11-2018 11:07:54
Man skal ikke undervurdere værdien af håndskårne bacontern.
Jeg plejer at bruge Pancetta i min chili con carne
Pancetta er lige som bacon, jeg putter spansk chorizo 🙂 hmmm
Ser lækkert ud, dog har jeg to spørgsmål
Ser virkelig lækkert ud - Kom til at vise konen din video, så nu forventer hun, at jeg laver de samme velsmagende herligheder 😉
Ser lækkert ud, dog har jeg to spørgsmål
- Hvorfor bruger du SÅ meget smør? 😲
- Hvorfor er alle dine ting vakumpakket? 🤣
Skrev anru2007 d. 21-11-2018 19:01:32
Riiigeligt smør, ellers branker maden.
Vakuumpakket pg.a. holdbarheden.
#5
Ikke helt - pancetta er ikke røget og derfor giver det en helt anden smag
#9 Pancetta kan også være røget. Der gør man i spanien. Det smager også godt.
Fuck panchetta, og det gælder Jer begge to.
#10 Nej det er panceta (med et t)
39 uden så meget som en tone :)!
Men det ser godt ud :)
Pancetta er italiensk bacon, som ikke er røget
Panceta er spansk
Nu får jeg lyst til at dele min kones opskrift på Chili con carne. Den mest smagsfulde udgave jeg nogensinde har prøvet 🙂
Opskrift til 4 personer.
Ingredienser:
2 spsk olie
3 hakkede løg
3 hakkede fed hvidløg
2 peberfrugter (røde) i tern
3 dåser hakkede tomater
2 spsk tomatpure
500 gram hakket oksekød
200 gram røde kidneybønner, der har ligget i vand natten over og derefter bliver kogt inden brug.
1-2 spsk paprika
En halv til en hel frisk hakket chili eller tre spsk chilipulver
salt og peber
1 kanelstang
30 gram mørk (80 procent) chokolade
Varm olien i en stor gryde og svits løget. Tilsæt hvidløg og peberfrugt. Tilsæt kødet. Brun grundigt. Tilsæt alt andet end bønner og chokolade. Lad retten simre i en halv times tid og lad den gerne stå og trække til dagen efter. Skal den bruges samme dag får den gerne lov at simre i en times tid. Kom bønnerne i det sidste kvarter af simre tiden og pil kanelstangen op. Slut af med at røre chokoladen ud i et par minutter før servering.
Server med creme fraiche.
Jeg skal snart lave chili con carne med min svigerfar habanero og og så lige en halv Carolina reaper, som barr skal ned i den kogende gryde og røres lidt rundt og så ellers op igen. Han bruger den normalt i tørret form og hvor han blender den til fint pulver og blander en lille bitte smule sammen med andre typer chili og resten bruger han som tilsætning til hans bundmaling af hans båd 😂🤣
Nej Bacon skal aldrig undervurderes i det hele taget.