Går vel godt nok for leverpostejen og så vidt jeg ved kommer begge dele fra en gris
Problemet er løst 🙂
Had skrev d. 02-07-2020 20:33:09
Problemet er løst 🙂
https://images.ctfassets.net/u...
Ud over en ordentlig dosis salt i den mad, så kan man også være så heldig at erhverve sig hjertekar-sygdomme med tiden, man kan ikke sige, at man ikke får noget for pengene.....host...host..🙄
#5 Den er vi også store fan af hjemme ved os. Jeg har også læst, at det er Hanegal's bedst sælgende postej til trods for de har mange andre "almindelige" udgaver.
Efter Hanegal droppede den med østershatte, har jeg ikke fundet det værd at spise deres øvrige postejer. #HøtyveOgFaklerNu #1stWorldsProblemsMatter
#2 Ham Free???
Skinke uden skinke eller?
Tomater er også ham free
#1 Min bedstefar var vist nok det sidste menneske jeg har kendt der har sagt noget positivt om Jaka-bov men det er også over 40 år siden og det var i min studie tid da han dukkede op med 4 store dåse han havde købt på tilbud - så vi kunne have lidt til at fylde vores maver når su´en slap op - flere år efter prøvede jeg at give det min hund - vi var uvenner lige til han fik en frikadelle som undskyldning
Vi fik det jævnligt paneret, med kartofler og spinatsovs.
#8
haha, stakkels hund 🙂 vi stegte det på panden. Især et hit på festivaler! Virkeligt godt til at fordrive smagen af varme øl og duften af lokum
#8 Min far, der ikke er specielt god til at lave mad, og ikke ville bruge nogen unødige penge når vi camperede i sverige, havde det også med at tage en enkelt jakabov med, udover andre dåser med forskellige færdig lavede retter. Serverede det gerne med ris, og måske en gang bearnaise sovs. Ristede det på panden som torskerogn, og værsgo 🤢🤣
mfcods skrev d. 04-07-2020 23:16:39
#8 Min far, der ikke er specielt god til at lave mad, og ikke ville bruge nogen unødige penge når vi camperede i sverige, havde det også med at tage en enkelt jakabov med, udover andre dåser med forskellige færdig lavede retter. Serverede det gerne med ris, og måske en gang bearnaise sovs. Ristede det på panden som torskerogn, og værsgo 🤢🤣
Stegt torskerogn på ristet solsikkerugbrød. Med remoulade og frisk citron og persille. Kæft, det er godt smørrebrød.
#12 jeg er ikke så meget for ristet rugbrød, men ellers lyder det som noget der skal prøves 🙂
mfcods skrev d. 05-07-2020 23:28:37
#12 jeg er ikke så meget for ristet rugbrød, men ellers lyder det som noget der skal prøves 🙂
lige rest det så det er stadig lidt blødt .. og så smør så det trænger ned i prøvet og så pålægs chokolade eller en skive ost .. smager mega godt syntes jeg :)
#13
Ser da lækkert ud så mangler vi bare opskriften.🙂