Jeg købte i går 1/4 okse fra Skotsk højlandskvæg (det der langhårede køer), så nu skal der bøffer på bordet det næste stykke tid. Som I sikkert har gættet, så stemmer jeg ikke på Enhedslistens grønne madplan lige foreløbig. Jeg har ikke ligefrem grøntsags-frie dage, men absolut heller ingen kød-frie dage.
Hvad med jer? Spiser i kød dagligt? Kylling? Gris? Oksekød? Fisk? Vegetar? Veganer?
Intet måltid uden kød her i hjemmet...
Ja den er lidt større end en BuggiBurger
#5 jeg havde helt glemt hvor store de var, men har heller ikke købt dem siden 2005/2006
Jeg kan godt lave mad uden kød, men de fleste måltider indeholder kød. Jeg spiser alt, og det er mig der står for alt madlavningen i huset så jeg bestemmer selv, omend det på en eller anden måde skal kunne spises af tre piger i alderen 2-5...
Jeg fik ved en fejl en plantebaseret burger fra sunset... Første og sidste gang at jeg prøver det.
Kød skal der til og helst 2 gange om dagen, både til middag og aften.
Masser af kød herhjemme. Jeg dør sgu, hvis jeg skal nøjes med kemikalie proteiner. 🤣
Der er også kød på programmet hos mig mindst 1 gang om dagen, hvad end det er pålæg, kød på hj. lavet pizza eller en regulær omgang flæskesteg.
Selv græskar/chilli suppe og kartoffel/porer suppe bliver spist med sprøde bacon tern, så der er altid en hvis andel af kød.
Proteiner kommer fra kød, og sån er det 😀
her hjemmer køre vi efter 'alt under 400gram er pålæg' princippet.
men ja, det er kun de dage vi skal have chilli sin carne at kødet må undlade at være med (og risengrød selvfølgelig)
#13 Risengrød med kød er nok heller ikke det store hit 🤣
Ikke at jeg har prøvet det.
Lever-is er heller ikke noget man ser så tit 😎
Burgurne skrev d. 28-11-2022 13:40:14
Lever-is er heller ikke noget man ser så tit 😎
Tænker heller ikke det er et stort hit, med eller uden IS delen 🙄