Sælges: Jabra Supreme UC Bluetooth headset (nyt)

Mobiltelefoner d.  31. oktober. 2014, skrevet af tipsen
Vist: 249 gange.

tipsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-10-2014 11:25:35
Svar/Indlæg:
214 / 48
Omdømme:
0 / 0


Postnr./by
5000 Odense C
Nyt Jabra Supreme UC bluetooth headset, 400kr, Odense.

Nyt/ubrugt Bluetooth headsæt til trådløs kommunikation i høj kvalitet via mobiltelefon og/eller PC (Skype, Lync og andre "softphones").

Headsættet er nemt at bruge og kan benyttes med alle Bluetooth enheder (mobiltelefoner, tablets osv) samt fra Windows og MAC computere til softphones ("software telefoner" / IP-telefoni)

Headsettet kan være parret til 2 enheder samtidig - så hvis du bruger det til 2 forskellige enheder, skal du ikke bruge tid på at parre headsettet igen - det virker med det samme.

Headsettet har indbygget teknologi til at fjerne baggrundsstøj, digital forbedring af tale og musik samt undertrykkelse af ekko.

Der er også understøttelse af A2DP, hvilket betyder at der kan streames musik, radio, podcasts etc fra en mobil til telefonen - kan være smart, men husk at dette er et mono-headset og det primære formål er ikke at være godt til musik - men det kan bruges i en snæver vendigt og kan være meget praktisk til at høre radio, podcasts osv samtidig med at man eks. kan orientere sig i trafikken.

Der er op til 6 timers taletid, 360 timers standby-tid og 2 timers opladningstid på headsettet.

Mikrofonarmen kan foldes sammen, så headsættet får "lommestørrelse", hvilket samtidig fungerer som "tænd/sluk" funktion.

Der medfølger headset, mini bluetooth usb-dongle til PC, vægoplader, biloplader, usb-kabel, manual samt ekstra bøjle og "øre-gummi-plade" (den del af headsettet der hviler på øret kan udskiftes, hvis den over tid bliver slidt).

Kig nærmere på Jabra's danske website for uddybende specifikationer af headsettet - der står vist det hele smile

Headsættet har partnumber 5078-230-301 og ligger i skrivende stund på knap 750kr hos de billigste forhandlere på nettet.

Jeg har 2 headsets liggende og betaler porto ved køb af begge.

Headsettet kan sendes som pakke u. omdeling med Post Danmark for 50kr.

Se også mine øvrige annoncer, hvor der er meget andet til salg.
tipsen
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-11-2014 13:26:26
Svar/Indlæg:
214 / 48
Omdømme:
0 / 0
- op en tur.