Sælges: 3D Printer - Prusa i3 X + Filament & Tilbehør

Diverse d.  14. november. 2016, skrevet af KennethThomsen
Vist: 639 gange.

KennethThomsen
 
Nørd
Tilføjet:
14-11-2016 18:30:33
Svar/Indlæg:
3 / 3
Omdømme:
0 / 0


Postnr./by
4600 Køge
Færdigsamlet, kalibreret og opgraderet Prusa i3 X, 3D printer i tyk robust akryl inkl. Tilbehør og 3½ ruller filament (rød og sort ABS, NinjaFlex og en halv rulle sort PLA).

Printeren fungerer perfekt og printer pænt. Har selv printet en drone med den, men det er nærmest kun fantasien og evnerne der sætter grænsen for hvad den kan bruges til.

Printer stortset alle materialer (PLA, ABS, Nylon, flex, træ, kobber filament osv), har SD Kort læser, USB port og varmeplade + BuildTak plade og Flexi plade for bedre prints og nemmere at få prints af pladen efter færdig print.

Desuden er der installeret LED lys (som kan slukkes), ny og bedre hotend, ny og bedre strømforsyning, nye smooth rods (stænger) af hærdet krom (bukker ikke og bliver ikke slidt af kuglelejerne). Der følger også en blæser og kuglelejer med hvis man ønsker at opgradere hotend med en blæser. Har desuden printet og bygget en filament spole-holder som sidder monteret ovenpå printeren, og et filament filter som rengører filamentet inden det går ned i hotend for at forebygge at den bliver tilstoppet.

Samlet nypris for alle disse ting er over 4000 kroner.

Printeren skal afhentes, og den kan ikke skilles ad.

Pris: 2500 + evt. forsendelse.
Ikke til forhandling.


Annonce på DBA (Billeder): http://www.dba.dk/anden-printe...


Tråden blev redigeret 2 gange, sidst af KennethThomsen d. 14-11-2016 18:32:28.