Ugens portræt: Emillos

HT Exclusive d.  20. august. 2012, skrevet af Emillos 4 Kommentarer.  Vist: 2096 gange.

 

Funktion på HwT.dk: 
Redaktionsassistent med ansvar for test af grafikkort og netværksudstyr.
 
Startede på HwT: 
December 2003. Optaget i crew i Maj 2006 
 
Bopæl/By: 
København N 
 
Alder: 
24 år 
 
Civilstatus: 
I et forhold med Ida på femte år 
 
Uddannelse & job: 
Gymnasiel(matematisk). 
Læser Diplom IT og arbejder som kundeservicemedarbejder i et teleselskab. 
 
Eget udstyr: 
Stationær: ASUS Crosshair III Formula, AMD Phenom II 955, 4GB DDR3, AMD Radeon HD 6870, 2*64GB SSD og Corsair TX850W. Alt sammen samlet i et sort Coolermaster Stacker 832. En Apple Cinema Display 24” til at kigge på. 
Bærbar: Apple Macbook Air 13".
 
Fritidsinteresser: 
Hardware(sjovt nok), software, rejse, feste, Ole Wedel-lyden.
 
Fritekst: 
Hele mit ”eventyr” på HwT startede, da jeg helt tilbage i folkeskolen ville forsøge at overclocke min aldrende Dell computer, der, med sin Pentium III og et GeForce4 MX i ryggen, ikke trak særligt mange spil særligt tilfredsstillende. Selv spil som Counter Strike og Day of Defeat kørte lidt småskidt – og så havde jeg jo hørt om det dersens ”overclocking”. Spændende, tænkte jeg, og googlede(som jeg husker det) overclocking. Få sekunder senere landede browseren på OverClocking.dk(nu HwT.dk); en side, jeg ikke anede ville komme til at få så stor betydning i mit liv. 
En helt ny verden åbnede sig pludselig – og efter at have oprettet min første tråd, fik jeg hjælp af en masse flinke mennesker, der snakkede noget om SoftFSB og andre lignende programmer, der altså potentielt kunne elimenere den irriterende hakken i diverse computerspil. Det gik dog ikke som jeg havde håbet – computeren gik i sort! Panikslagen tiggede jeg om flere råd på siden – og nogle nørder lærte mig, småhånende, det vigtigste trick i overclockerens verden: At fjerne BIOS-batteriet, så der kom liv i systemet igen. Og på trods af de skælvende hænder, der fjernede BIOS-batteriet, var interessen for overclocking og hardware for alvor vakt hos mig. 
 
I den efterfølgende tid brugte jeg meget tid på at læse tråde og lære af de kløgtige forumfolk – og få år efter, blev jeg, med mine mange tusinde indlæg, kendt som ”spammeren”. I min helt egen subjektive optik, og trods min konstante eksponering i et større antal tråde, vandt jeg dog en form for anerkendelse, og blev i 2006 opfordret til at søge ind i crew. 
 
 
Siden er tingene gået slag i slag, og jeg har siden dengang oplevet mangt og meget med de mennesker, der til dagligt gør det muligt, at vi alle kan besøge www.HwT.dk. Både pressearrangementer, fester og ture til CeBIT-messen, med ihærdige forsøg på at levere seriøs journalistik; og med de tilhørende tømmermændsramte pressemøder med en Red Bull i den ene hånd og en Tripple Whopper i den anden – alt sammen oplevelser med gode folk, som jeg nødigt ville have gået glip af. 
 
 
 
I redaktionsregi har jeg i øvrigt haft mange skiftende roller; lige fra CeBIT-gøgler af guds nåde, til anmelder af alt fra bundkort, køling, processore, RAM og grafikkort, til sidens redaktør. Men da jeg for 3 år siden atter stak næsen i bøgerne, denne gang på DTU, måtte jeg dog prioritere studiet, og trådte derfor ud af rampelyset. I dag har jeg derfor en mindre fremtrædende rolle på HwT, og giver blot en hånd med, når jeg har ressourcerne til det. Ikke mindst i kraft af, at jeg ønsker at prioritere min kæreste, familie, samt tørlægge alverdens barer med vennerne.
 
Således har jeg brugt helt ufatteligt mange fredag-lørdage på at skabe mig åndssvagt; at drikke mig i hegnet, købe mig fattig i junkfood på vej hjem fra byen, og på at have tømmermænd den efterfølgende dag. Og jeg kan ikke benægte, at jeg elsker det. I bund og grund er jeg jo bare et primitivt menneske, med flair for hardware og skriverier . 
 
Tak fordi i læste med – og tak fordi, at i gør HwT's forum så godt og levende. :)
mfcods
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-08-2012 10:29:29
Svar/Indlæg:
4216/223
mmmh.. triplewhopper


Blackwater
 
Elitebruger
Tilføjet:
23-08-2012 13:25:23
Svar/Indlæg:
869/100
Fin lille fætter ! En overskrift ku være!

FLink basse i smartass kasse!


svedel77
 
Grafiker
Tilføjet:
25-08-2012 20:43:17
Svar/Indlæg:
2263/307
Jeg har lyst til at putte Emillos i seng, og læse go'nat historie for ham. Og mysse ham. Wæhææ


_Letni
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-08-2012 22:11:05
Svar/Indlæg:
3059/254
3# Det lyder som en god ide.

Måske denne kunne være en mulighed
http://comic.naver.com/webtoon...


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af _Letni d. 25-08-2012 22:12:06.