QNAP tilføjer digitalt tv til Turbo NAS

NAS Server d.  20. december. 2012, skrevet af Gustavss14 2 Kommentarer.  Vist: 3659 gange.

QNAP tilføjer digitalt tv til Turbo NAS

 

TV Station til Turbo NAS giver mulighed for at optage digitalt tv på en billig og nem måde. Både optaget og live indhold kan deles med andre brugere, og det hele er let tilgængeligt via webbrowseren.

- Tv-programmer bliver i stigende grad set over nettet, ligesom mængden af optaget digitalt indhold er steget i løbet af de seneste år. TV Station udnytter denne trend til at opfylde brugernes behov, siger produktchef i QNAP, Oliver Lien.

Udover TV Station kræver det blot en simpel installation af en DVB-T USB tv-tuner på Turbo NAS’en. Serveren kan håndtere op til to USB-baserede tv-tunere, så brugeren kan se ét tv-program, mens et andet samtidig optages.

- Optagefunktionen er meget fleksibel. Brugeren kan planlægge optagelsen af et specifikt tv-program ved hjælp af en trådløs EPG (elektronisk programguide). Det kræver blot nogle få klik at sætte op, forklarer Oliver Lien.

QNAP’s Turbo NAS-produkter er allerede integreret med bredtfavnende underholdningsfeatures, der giver brugervenlige og sjove måder at dele fotos, musik og videoer.

- Introduktionen af TV Station vil uden tvivl give en endnu bedre brugeroplevelse af Turbo NAS, siger produktchefen i det taiwanske it-firma.

 

TV Station kan downloades fra QNAP's webside

 

 

 

 

 

 

 

Kilde: QNAP

morra19
 
Moderator
Tilføjet:
20-12-2012 16:00:08
Svar/Indlæg:
2672/468
Jeg er ikke sikker på jeg helt ser potentialet i denne feature. Men nu er det også kun af ren nød når jeg skal se en fodboldkamp på pcen (fruen har kapret tv'et). Det virker bøvlet med DVB-T, hvorfor ikke DVB-C?


gaming-king
 
Superbruger
Tilføjet:
20-12-2012 16:16:34
Svar/Indlæg:
1001/5
Synology har haft samme funktion i noget tid. Men ja, det kræver noget mere før det virkelig er smart.

Men du kan jo sende signalet ud igennem DLNA. Så du fx kan se TV på din tablet/mobil, eller du kan se din egen TV-pakke når du er i udlandet fx.. Du kan jo logge på din NAS, fra hvorend i verden.. Det kræver blot internet forbindelse, og at den er hurtig nok.

Desværre kan den ej tage DVB-C eller DVB-S endnu. men det skal nok komme med tiden!

Men lige nu kræver det altså at det bliver lavet bedre!