Fujitsu præsenterer sin nye LIFEBOOK E Line

Bærbare d.  10. juli. 2013, skrevet af morra19 1 Kommentarer.  Vist: 1441 gange.

Fujitsu præsenterer sin nye LIFEBOOK E Line

 

 

Fujitsu præsenterer sin nye LIFEBOOK E Line, der er den ideelle og fuldt udstyrede notebook-familie til mobil- eller kontorbrug med førsteklasses egenskaber og brugervenlighed. De nye notebooks sikrer besparelser ved at anvende samme, standardiserede komponenter og tilbehør som strømforsyninger, modular bay drives, tastaturlayout og delt bundkort med de samme drivere, BIOS og bitbillede. Det reducerer it-afdelingens tidsforbrug på indkøb og administration af tilbehør og virksomhedens udgifter til dette, da brugerne kan anvende samme tilbehør til alle modellerne i LIFEBOOK E Line.
 


De nye LIFEBOOK E Line-modeller er bygget solidt med håndstøtte i aluminium, massivt låg af magnesium og robuste hængsler, der sikrer, at skærmen står fast, selv når computeren åbnes og lukkes mange gange om dagen. Maskinerne kan selvfølgelig konfigureres helt som man ønsker det, startende i de små i3 modeller med almindelig 2,5" harddisk, til i7-3632QM og store SSD harddiske.


 

 

 

Den helt nye Fujitsu LIFEBOOK E-familie i detaljer

  • LIFEBOOK E733: med en skærmstørrelse på 13,3" er dette en fuldt udstyret letvægtsmodel (1,7 kg) til mobile medarbejdere, som giver den ultimative balance mellem mobilitet og brugervenlighed. Læs mere.
     
  • LIFEBOOK E743: 14"-skærm, og med en vægt på kun 1,9 kg er den et godt værktøj til kontorbrug, møder eller medarbejdere, der rejser ofte. Læs mere.
     
  • LIFEBOOK E753: har en stor 15,6"-skærm, som giver god brugervenlighed og fleksibilitet på kontoret. Den er 1 cm tyndere og 20 procent lettere (med start på 2,1 kg) end den gennemsnitlige business notebook.  Læs mere.
     

 

 

Hwt. forsøger selvfølgelig at få en model til test.

Mr.
 
Superbruger
Tilføjet:
10-07-2013 12:33:56
Svar/Indlæg:
2518/53
Det ser nice ud må man sige og det bliver nok en mulighed for at få billig hq hw til at arbejde på.