Apple TV får nye funktioner

Diverse d.  26. januar. 2014, skrevet af xt0m 1 Kommentarer.  Vist: 1251 gange.

Kilder tæt på Apple siger at efterfølgeren til den populære TV-boks er i fuld gang med at blive udviklet og færdigtestet, og at en lancering kan være lige om hjørnet. Den nye enhed er efter sigende en set-top-boks i stedet for medieafspilleren vi kender i dag, og at den efter al sandsynlighed vil lande på hylderne i første halvdel af 2014. En af de ting, der gisnes om er et moderniseret styresystem, som vil blive baseret på iOS - som set på iPhone og iPad.

Udover en opdatering i operativsystemet kan der være tale om en form for bevægelsesfølsom styreenhed magen til Kinect, ligesom det indikeres at man forbereder en opdatering, der tilføjer spilindhold. Enten med tilrettelagt indholdsstyring eller en decideret udvidelse af det velkendte AppStore som "GameStore". Sidst men ikke mindst skulle det være muligt at opgradere den aktuelle Apple TV til den nye softwareløsning.

Ligeledes er det under overvejelse at tillade samarbejdspartnere at lave kanaler og udgive apps til Apple TV.

 

Kilde: 9to5mac, GameStop

SBHT
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-01-2014 16:24:59
Svar/Indlæg:
812/133
når der skrives set-top-box, vil det sige at der muligvis vil være indbygget DVB-C tuner indbyttet i den kommende Apple TV, det ville være nice 😀