MSI Lancerer Z97 OC bundkort

Bundkort, Intel d.  14. maj. 2014, skrevet af morra19 1 Kommentarer.  Vist: 2718 gange.

MSI Lancerer Z97 OC bundkort

 

 

Så er MSI på banen med deres lækre MPower serie af bundkort, og det er nu kommet til Z97 chipsettet fra Intel. Der er ingen tvivl om at bundkortet er specefikt rettet mod OC folket, og nok nærmere ekstrem OC.

 

Clear CMOS, og OC knapper til hurtig reset af BIOS, er snart standard på disse kort, men stadig virkeligt brugbare. Der er selvfølgelig DUAL bios på bundkortet, og Debug LED er der også blevet plads til.

 

 

Hvorfor nøjes, når man kan få det nyeste - On-board Intel AC trådløst netværk har fundet vej til MPower bundkortene, ligeledes har Bluetooth 4.0.

 

 

Folk der overclocker har sikkert prøvet at hæve BLCK for at få lidt ekstra ud. Nu har MSI sat en ny clock generator på printet, som kan sende 3 forskellige clockfrekvenser ud.

 

Er man til ekstrem OC, så er volt meter et absolut nødvendigt værktøj, og der er selvfølgelig gjort plads til hele 3 voltmetre på bundkortet.

 

Hvis de indbyggede heatsinks ikke helt gør det godt nok, så er de forberedt til vandkøling fra MSI af.

 

 

Solid state Military Class komponenter har længe været kendetegnet for MSIs bedre bundkort serie, og de er selvfølgelig også med her, for ekstra stabilitet.

 

 

Kilde: http://game.msi.com/product/motherboard/z97-mpower

Pierre3400
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2014 21:16:28
Svar/Indlæg:
1599/100
Sikkert et fint bundkort, jeg holder mig langt væk, da mit første MSI bundkort var en super nederne oplevelse.

Det som jeg syntes er meget urtolig, er dog den måde de har lavede det vandkøling. Asus lærte fra de gamle ROG bundkort at det skal være så man kan bruge egen fittings. Man få aldrig acryl rør på det der.