Computex mandag

Diverse d.  02. juni. 2014, skrevet af freak_master 7 Kommentarer.  Vist: 2225 gange.

Mandag i Teipei, Taiwan

Denne gang kan vi bringe nyheder fra Gigabyte's presse konference samt Corsair's presse koncerence. Vi begynder med Gigabyte.

 

På vej ud til Brow Sugar klubben synes bossen lige at han ville udtrykke sin kærlighed overfor HWT.

 

På vej blev vi også mødt af en flot udklædt kvinde der fremviste nVidia produkter, vi beklager troldene ved siden af hende.

 

Så er vi endelig nået til Brow Sugar som i dag er pyntet med Gigabyte flag hele vejen ned til indgangen.

 

Ved døren fik vi at vide at vi ikke måtte komme ind uden at klæde os ud, men mere forudrolignende ser det ud til at bossen nyder det. Jeg fik heldigvis slippet mig forbi sikkerhedspatruljen uden at skulle klædes ud.

 

Inden præsentationen startede stod der en meget kreativ mand og rodede i en sandkasse. Hans rod blev sendt op på storskærmen.

 

Men rod kan man vel næppe kalde hans kreationer, han fik tegnet et bundkort med en LN2 pot på.

 

Som vi ved vil et bundkort med LN2 på i sidste ende blive helt frosset til, hvilket den kreative mand også fik tegnet, sammen med en snemand. Mange flere ting blev tegnet, som Ultra Durable logoet, Intel logoet og en mand der sidder og spiller på hans G1 spillemaskine.

 

Først på scenen var Henry Kao som er vice president af Gigabyte, Han forklarede at Gigabyte har formået at være det firma der har solgt flest retail bundkort i hele verden i 2013.

 

Næste på scenen var Lisa Graff som er vice president af Intel. Hun forklarede det gode samarbejde Intel har haft med Gigabyte i de forgående år.

 

Næste på scenen var Colin Brix der er marketing director hos Gigabyte. Allerede her kan jeg afsløre at hele præsentationen faktisk bare er en repitition af hvad Gigabyte har af Z97 produkter på markedet i dag, så selve præsentationen vil jeg ikke gennemgå, da funktionerne på disse bundkort kan læses i vores artikler: Specifikationer: Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 WiFi-BK og Specifikationer: Gigabyte Z97X SOC Force. Men Colin havde taget et par sjove indslag med, som jeg alligevel vil dele.

 

Vi ved allerede at med Z97 chipsettet får man en SATA Express port til SSD'er. Colin viser her en prototype frem af det kabel der skal bruges til disse SSD'er når de en gang udkommer.

 

Pludselig midt i præsentationen poppede katten fra første billede frem. Det betød at der nu skulle være konkurence. Spørgsmålet var: Hvilken teknologi lavede Gigabyte tilbage i 2008? hvor manden der fik svaret "Ultra Durable" fik en gave fra Gigabyte i form af en taske og t-shirt.

 

Lidt senere inde i præsentationen kom katten igen, hvilket betyder at der igen skulle være konkurence.

 

Denne gang blev der hevet 3 pressefolk op til scenen, hvor det gjalt om at lave den bedste kattelyd. Manden til venstre løb med tasken og en t-shirt.

 

Præsentationen blev afbrudt midt i kattelyds konkurencen. Overclockeren HiCookie stod ved siden af scenen og var i færd med at overclock på et Gigabyte OC bundkort. Her ramte han 2.25GHz (4.5GHz effektivt) på et sæt DDR3 RAM fra Kingston. Dette er en ny verdensrekord.

 

Overclockerne var hurtige til at få lavet et skilt, som også afsløre et bundkort navn som vi ikke har set før.

 

Her ser vi bundkortet som stod på skiltet. Bundkortet kommer kun i en begrænset udgave, da man næppe vil have det til at sidde i sin hverdagscomputer. Der kan nemlig ikke monteres nogen køler på kortet, da RAM pladserne er flyttet tæt på soklen. Det betyder at der er hurtigere kommunikation mellem CPU og RAM. Generelt er kortet også fuldstændig strippet for komponenter, så kun det absolut nødvendige for at kunne køre et system er sat på.Vi har møde med Gigabyte igen på onsdag, hvor jeg håber at kunne få fat i sådan et bundkort.

 

Sidste konkurence i præsentationen. Spørgsmålet lød: Hvad hedder navnet på Gigabyte's nye OC bundkort? og manden der fik svare Z97X-SOC Force LN2 fik scoret en taske og en t-shirt.

 

Ved indgangen kunne man lægge sit kort i en skål, hvor der efter præsentationen blev trækket en heldig vinder af et Z97X-Gaming G1 WiFi-BK bundkort som er Gigabyte's største spillebundkort.

 

Efter præsentationen blev der holdt en mini tournering i spillet League of Legends mellem holdene HKA og AHQ hvor der blev spillet på Gigabyte baserede systemer.

 

Gigabyte havde også en ligge udstilling af nogle af deres bundkort.

 

Et billede af systemet med 4.5GHz RAM.

 

Gigabyte have også udstilt et casemod. Det ser ud til at kassen startede sit liv som et BitFenix Prodigy, men i dag er det bygget som og fået navnet Hellboy. Systemet har selvfølgelig Gigabyte G1 Gaming hardware i sig.

 

Et billede af systemet med 4.5GHz RAM hastighed. Systemet kørte faktisk igennem resten af pressemødet.

 

Her er vi færdige med Gigabyte's presse konference og er gået over til en af Computex hallerne. Der stilles stadig op men vi kunne få vores presseskilt, og der skulle selvfølgelig også lige slappes lidt af.

 

Følg med på næste side hvor vi er til Corsair pre-show event.

laerling
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2014 18:46:34
Svar/Indlæg:
922/13
Nice!


Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
02-06-2014 18:49:19
Svar/Indlæg:
1194/156
Dejligt at se lidt derfra :)


eviling
 
Overclocker
Tilføjet:
02-06-2014 19:20:52
Svar/Indlæg:
442/14
Kunne godt være man skulle overveje et par Dominator ram i næste build :)


neemos
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
02-06-2014 21:41:30
Svar/Indlæg:
1129/307
lækkert skrevet som altid :)


wazer
 
Overclocker
Tilføjet:
03-06-2014 01:16:34
Svar/Indlæg:
70/4
Blev lige lidt paf, på et af billederne stod der 2013 som dato :D


Nanok
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-06-2014 10:49:22
Svar/Indlæg:
246/53
Faa nu taget en masse billeder af booth babs, saa vi kan lave en top 10 booth babe afstemning !


Gamer_Kate
 
Nørd
Tilføjet:
06-06-2014 08:24:47
Svar/Indlæg:
304/3
Hende den smukke dame på side 1 synes jeg ikke rigtig ligner noget fra Nvidia af med det blå tøj, men havde hun grønt på så passede det :yes:

Var man lidt kinky til natklubben med poledanserne? 😛

De Corsair Ram ser dælme lækre ud 🙂
Billedet med scooterne tænker jeg bare, gad vide hvordan de får viklet sig selv ud af den der :O