StarTech Trådløs HDMI Extender

Diverse d.  17. juni. 2014, skrevet af morra19 3 Kommentarer.  Vist: 1263 gange.

StarTech Trådløs HDMI Extender

 

 

 

StarTech.com har offentliggjort udgivelsen af et nyt HDMI Wireless Video Extender-sæt (SKU: ST121WHDST), der er den ideelle løsning til trådløs overførsel af videosignaler fra en bærbar computer eller ultrabook. Sættet understøtter trådløs overførsel af HDMI-videosignaler med en rækkevidde på op til 15 meter og er mere kompakt end de fleste lignende løsninger til trådløs videooverførsel. Dermed er det lettere at transportere og bruge sammen med en bærbar computer.

"Vores nye HDMI Wireless Video Extender-sæt er vores hidtil mest kompakte løsning til trådløs overførsel af HDMI-videosignaler – det er det ideelle tilbehør til en bærbar eller en ultrabook" fortæller John Mardinly, Senior Product Manager for StarTech.com's Audio-Video-produktafdeling.

Han fortsætter: "I modsætning til de fleste andre trådløse videoenheder, er senderen i HDMI Wireless Video Extender-sættet lille og let nok til, at brugeren frit kan bevæge sig rundt med sin bærbare computer inden for rækkevidden på 15 meter. Senderen skal ikke engang sluttes til en stikkontakt, da den får strøm fra den bærbare computers USB-port – det giver brugeren endnu større frihed til at gå rundt i værelset eller mødelokalet."

Det kompakte HDMI Wireless Video Extender-sæt har følgende funktioner:

•    Transportabel sender der får strøm via USB
•    Understøttelse af videoopløsninger på op til 1080p
•    Trådløs videooverførsel med 15 meters rækkevidde
•    Plug and Play-funktionalitet – der kræves ingen drivere eller ekstra software
 

         

 

Kilde: Press Release

hdmi-manden
 
Ny Bruger
Tilføjet:
22-06-2014 19:46:20
Svar/Indlæg:
2/0
Ser spændende ud... Nogen der har prøvet disse løsninger på trådløs hdmi? Synes det lyder ret godt, men jeg er i tvivl om hvor stabilt det er? Og der er vel også noget forsinkelse? Der er jo også en del forskellige løsninger - jeg har haft lidt kig på donglen fra AirCast: http://www.aircast.dk ... Men er som sagt i tvivl om hvor godt det fungerer, selvom jeg synes trådløs hdmi er en rigtig interessant løsning. Nogen som har testet denne (eller andre) dongles?


gorm1
 
Superbruger
Tilføjet:
02-07-2014 11:52:21
Svar/Indlæg:
19/3
Ser fin ud. Men Høj pris. 360£
http://www.legitreviews.com/st...
Så er aircast lidt billigere. 🙂


crankyrabbit
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-07-2014 12:56:31
Svar/Indlæg:
7765/230

Ser fin ud. Men Høj pris. 360£
http://www.legitreviews.com/st...
Så er aircast lidt billigere. 🙂

gorm1 skrev d. 02-07-2014 11:52:21

Ej det ser absolut ikke fint ud til den pris....imo ☹