Computex - Dag 1

HT Exclusive d.  02. juni. 2015, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 9429 gange.

Corsair

Vi var også blevet inviteret til presse event hos Corsair. Mødet blev afholdt på 9 etage på Club Myst så der var ikke ligefrem lagt op til produktnyheder som hoved menu.

 

 

Da vi ankom til stedet var der dog et bord der fangede vores opmærksom hed. Under bordet kunne man nemlig se at der stod noget hardware men hvad det var var op til fantasien. Så jeg, unnamet, gættede bla på at det var et nyt mATX kabinet i obsidian serien med samme udformning som deres 250D kabinet. 

 

 

Det skulle dog vise sig at det var et kabinet dog en helt anden udformning. Det nye kabinet fra Corsair hedder Bulldog. Bulldog er et kabinet som bliver solgt med all in one vandkøling til cpuen samt gpuen. Det betyder at man som forbruger køber kabinettet med strømforsyning, bundkort, kabinet samt køling til CPU og GPU.  Så kan man selv vælge hvad RAM, CPU, GPU og disk man vi have i maskinen. Hele platformen er tænkt som en stue gamer der kan håndterer 4K gaming i minimum 40 FPS.

 

 

Hvor der til CPUen er udviklet en helt speciel køler bliver GPU kølingen klaret af en mere traditionel AOI køler som vi har set det før. Corsair leverer en H55 sammen med et bracket som gør det muligt at monterer H55 hovedet på kortet sammen med en standart luftkøler til at køle ram og strøm faserne. 

 

 

For at kunne få pladt til det hele har Corsair også udviklet en my SFX strømforsyning på 600W, om den kommer i handlen selv eller kun sammen med det nye kabinet vides ikke. I samme serie har Corsair også det normale udvalg fra 650W til 1000W i normal ATX størrelse.

 

 

Aftenen blev for vores vedkommende hos Corsair afsluttet af verdens nok næst dårligste cocktail kunstner. Han lagde godt ud med at kaste lidt med et par kopper og en flaske og fik da hældt lidt op i den ene kop. Derefter blev det stillet til side for et par dummy flasker som han junglerede noget usikkert med i et par minutter, indtil at han tabte den ene. Som jo heldigvis ikke gik i stykker da den var af plastik. Derefter gik han over til den mere traditionelle bar tender tradition med at blande en drink i en kop, uden at kaste med den. Det klarede han dog til U + G med kryds og slange og sluttede sit show af med at hælde drinken op i 5 shots glas. Well done. 

 

Oven på den oplevelse begav vi os må Homey Hostel.

kedde2007
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-06-2015 12:23:06
Svar/Indlæg:
704/19
Bliver spændende at se hvor let det er at montere corsair aio vandkøling på et gfx..
Men er jeg godt nok skuffet over ikke at høre noget om asus strix 980ti endnu.. Det er selvfølgelig ikke hwt' skyld, men stadig ærgerligt...
Men for satan hende ved siden af Boss i den hvide kjole... av av 🤣 🤣


canny
 
Superbruger
Tilføjet:
02-06-2015 22:32:20
Svar/Indlæg:
1500/79