Test: Netgear WNDA3100 trådløs USB adapter

Netværk d.  11. maj. 2008, skrevet af Mads321 1 Kommentarer.  Vist: 22060 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Netgear.com
DK distributør: Netgear.dk

 Installation
 

Vi skal ha' installeret USB adapteren fra Netgear. Det første vi gør er at smække installations CD-ROM'en i maskinen.

     

Man får at vide præcist hvad man skal gøre, og hvornår man skal gøre det. Utroligt simpelt. Efter adapteren er blevet installeret, spørger guiden om man ønsker hjælp det at sætte den op - det takkede vi pænt ja tak til.

     

Den router vi forbinder til i vores test, er sat op til at anvende kryptering, hvilket guiden her selv fandt ud af. Vi indtaster koden til netværket og klikker videre.

  

Det sidste vi gør i denne omgang, er at gemme de indstillinger vi har valgt som en profil, så alle valgene er hurtige at finde frem igen i selve softwaren.

Det var det! Ikke mere pillen og roden med indstillinger man knap kender betydningen af. Der er nu forbindelse til vores router, og endda med fuld kryptering. Virkelig simpelt og let at gå til.

 

 


Software

Det første billede der møder os i det medfølgende software, giver os et godt overblik over netværkskonfigurationen. Profilen vi i installationsprocessen gemte, kan vi vælge at aktivere, eller også kan man sætte de forskellige værdier manuelt. Nederst i billedet får vi informationer om både MAC-addresse, IP-addresse, antal ledige kanaler, hastighed og signalstyrke. Vi klikker videre til det næste faneblad med titlen "Networks".

Her kan vi se alle detekterede netværk i nærheden, og man kan selvfølgelig frit vælge hvilket nætværk man ønsker at oprette forbindelse til. Der kan ligeledes sorteres i netværkene efter signalstyrke, navn osv. Bemærk at den blå statuslinie i bunden går igen på samtlige faneblade.

    

Slutteligt finder vi under de to sidste faneblade først et statusvindue, hvor man kan holde øje med trafikken på netværket, og på det sidste faneblad informationer om bla. firmwareversion.


Vi tester udstyret på næste side.

hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
12-05-2008 17:56:50
Svar/Indlæg:
7263/260
God test, lille smart sag 🙂