Test: Skullcrushers headset

Lyd d.  25. december. 2008, skrevet af Pizzadude 2 Kommentarer.  Vist: 9420 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: SkullCandy
DK distributør: pttrading.dk

Design

Designet er helt klart et punkt hvor SkullCandys produkter skiller sig ud. Da vi var forbi deres stand på CeBit tidligere på året, blev vi mødt med en syndflod af forskellige designs. Vi var ikke lige vilde med dem alle sammen, men der var helt klart noget for enhver smag.

Den version af Skullcrushers vi i dag har modtaget, er lidt anonym i forhold til mange andre headsets fra Skullcandy og andre versioner af Skullcrushers.

 

Farverne er holdt helt i guld og rødbrun, og kopperne er forsynet med SkullCandys navn og logo. Ved første øjekast virker bøjlen lidt tynd, og headsettet virker lidt uholdbart. Hvad angår komfort, har Skullcandy dog ramt rimeligt. Når man får indstillet headsettet rigtigt, så sidder det rimelig godt ind til hovedet, og puderne på kopperne føles bløde og gode. Det sidder dog en anelse stramt på undertegnedes hoved, og er derfor ikke specielt godt hvis man f.eks. bruger briller. Når man har headsettet på i længere tid er det ikke det bedste på markedet, ens hoved føles lidt klemt, og ørerne bliver lidt varme af det meget lukkede design. Med hensyn til komfort, er dette headset dog på mange måder bedre at have på end søstermodellen Ti.

Det første jeg lagde mærke til, da jeg sluttede headsettet til min computer, var ledningens længde. De 1,5m er i underkanten hvis man skal bruge dem sammen med en computer. I længden ville jeg have svært ved at leve med det, da jeg flere gange under testen blev begrænset af ledningen.

 

Man kommer ikke uden om at headsettet er yderst fleksibelt. Selve kopperne kan drejes både op og ned og til begge sider, for at sikre at det kan sidde godt på alle hoveder. Desuden kan bøjlen omkring hovedet gøres ca. 3cm længere i hver side, så den kan tilpasses størrelsen på hovedet. Når jeg har headsettet på er der stadig lidt at give ad i begge sider, og når bøjlen er mindst har jeg ingen chance for at høre en disse hvis jeg havde dem på. Mit hoved er af rimelig gennemsnitlig størrelse vil jeg tro, så de fleste hovedstørrelser burde være tilgodeset.

 

På midten af bøjlen er der et lille led, som kan "knækkes" sådan så headsettet kan foldes sammen. Dette er også nødvendigt for at headsettet kan være i posen, og fylder klart mindre i tasken. Det virker gennemtænkt, at lave headsettet så det kan foldes sammen, når man tænker på at det markedsføres som et headset man kan have med på farten.

 

På ledningen sidder der en boks, der skulle være en slags subwoofer. Designmæssigt er den lidt irriterende, men dog til at leve med, da den sidder tilpas langt henne på ledningen til at den kan ligge i ens lomme sammen med MP3-afspilleren. En anden lidt irriterende ting ved denne, er at der ikke er en volumenknap på. Dette understreger at headsettet mest er beregnet til brug samme med en MP3-afspiller, og ikke sammen med en computer. Til gengæld er der en knap til at slå den ekstra bas til og fra, samt et lille drejehjul til at instille styrken. For at denne subwoofer fungerer, skal den bruge et enkelt AA batteri, som selvfølgelig medfølger i pakken.

Såmænd om jeg ikke lige fik gravet et billede af et par SkullCrushers-designs frem fra Cebit skufferne:

 

MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-12-2008 19:34:50
Svar/Indlæg:
5421/53
Uhh, jeg har også sådan et gammel headsæt med subwoofers indbygget :P

Fin test :)


Dragzonox
 
Superbruger
Tilføjet:
22-01-2009 16:45:20
Svar/Indlæg:
185/49
HAH, det headset udstråler branding x)

Dog thumbs up for reviewet. 😀