Test: RaidSonic Icy Box MP3010S-B

Diverse d.  08. november. 2008, skrevet af TeamdB 1 Kommentarer.  Vist: 9866 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: RaidSonic
DK distributør: Shg.dk

Test

Medieafspilleren styres med en fjernbetjening via et menusystem. I hovedmenuen er der 5 punkter. Video in, Playback, Browser, Setup og Playlist.

 

 

 

Den første er der hvor man ser signalet fra en ekstern kilde, f.eks en settopboks og hvor man optager signalet fra dette. Man har ingen mulighed for at styre settopboksen og den skal stå på den kanal man gerne vil optage. Det betyder også at hvis man vil optage noget over fra settopboksen, så skal denne spille dette. Man kan godt time medieafspilleren, men det er ikke nemt at holde et samlet overblik. Afspilleren giver dog også mulighed for timeshift.

 

Playback er hvor man afspiller de ting man har optaget.

 

  

 

Browser bruges til at finde de forskellige filer man ønsker at afspille. Den er delt op i 4 under kategorier. HDD, USB, CARD og NET. Her har man således adgang til filer der ligger på harddisken, USB-diske, flashkort eller fra netværk. Desuden kan man vælge at man kun vil se filer af en bestemt kategori; film, lyd eller billeder.

 

Setup giver adgang til nogle forskellige instillinger i kategorierne Video, Audio, Record, Network, System, Misc. I Video Output skal man lige være opmærksom på, at menuen bliver mindre jo højere opløsning den er i. Der er 5 forskellige optage kvaliteter, men man bør holde sig til de 2 bedste. Den sidste menu giver adgang til 5 playlister man kan redigere som man ønsker.

 

Som musikafspiller fungerer boksen ganske fint. Lyden er god og det er forholdsvist nemt at navigere rundt i menuen og finde musik. Det er dog ikke super hurtigt at skifte mellem de forskellige mapper. Dette bliver bestemt ikke bedre når man skal lave playlister.

 

   

 

Afspilning af film fungerer også ganske godt. Kvaliteten via Component er udmærket.

 

  

  

 

Navigeringen fungere på samme måde som ved musik og afspilleren giver adgang til en masse forskellige formater.

 

  

  

 

Optage-funktionen er som nævnt ikke super anvendelig og er lidt en sekundær funktion. Optagelserne kan bruges omend de mister noget kvalitet, ikke mindst fra composite indgangskilden.

Boksen fungerer også som lokal samba server, så man kan bruge den som eksternt lager via netværk.

 

BlackCap
 
Overclocker
Tilføjet:
10-11-2008 13:54:37
Svar/Indlæg:
15/3
nice...
men, den kan ikke .iso formatet :no: