Test: Antec MicroFusion Remote 350

Kabinetter d.  05. december. 2008, skrevet af cornerrage 4 Kommentarer.  Vist: 10079 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hasee.dk
DK distributør: Hasee.dk

Layout / Design

 

Lad os få det vigtigste emne overstået først: WAF(Wife Acceptance Factor). Uden tvivl en af de ting der skal overvejes, når der skal indkøbe nye gadgets til konens fung shui(!) inspirerede stue. Jeg har hverken kone eller kæreste, så hen til mor og storebrors trunte for at få verificeret himstergimsten. Ikke at de forstod hvad det var uden en længere forklaring, men "dimsen" ville snildt kunne få en plads i stuen under dit 42 tommer widescreen. Det er godt nyt, for ikke nok med at finishen er pæn, så er der også "HiFi" fødder foran og to klumper gummi bagerst til at agere fødder og modvirke resonans.

Den opmærksomme læser vil nok undre sig over at jeg ikke har svinet valget af stål mod aluminium, men det er der en ganske god grund til. Først: Hvor tit flytter du rundt på dit mediecenter? Nummer to er straks mere interessant, aluminium er ofte tyndere og har ofte lettere ved at resonere. Dvs. larm, støj og en kone der smider dit dyrt indkøbte system på porten mens du er på arbejde, av av av.

 

Designet taler for sig selv, der er intet nyskabene der. Vi har en VFD til at vise hvad du nu ser, lytter etc. Derudover er der et simpelt optisk drev cover. Ved I/O-panelet har vi henholdsvist eSATA(N), 2 USB, to børgestik og knapperne reset og power.

 

På venstre side har vi to udluftningshuller, et med en 80mm blæser foran og så et hul til strømforsyningen bagi.

 

På højre side har vi, lige ud for CPU etc., 2 styk 80mm blæsere. Samtidig kan vi se de store dejlige gummi fødder der er bagerst, man får helt lyst til at røre ved dem...

 

På bagsiden er der intet nyt under solen. Der er en masse huller for at gøre airflow let og uhindret. Hvis man skulle være i tvivl er PCI-brackets selvfølgelig lowprofile.

 

Når man tager motorhjelmen af for første gang, er dette synet der møder os. Der er godt pyntet med gummi striber og "pletter" og det er jeg ganske glad for. Alle kabler, skruer, VFD drivers etc. ligger alt sammen indeni kabinettet når du får det. Det gør at det ikke bliver væk og at man ikke skal stå på hovedet i kassen når man troede man havde fået det hele ud. Ganske fint.

 

Her et lille overview af kabinettet. Det giver en idé om hvordan man installerer optiske drev. Man lader rammen glide ud og op og så kan man installere hvad man nu skulle finde morsomt. Man kan selvfølgelig også tage rammen helt ud hvis man kører det hele over netværket, eller bare gerne vil have lidt mere plads til at installere.

 

Her ser vi midterbjælken. Den er dejlig beklædt med gummi og bjælken kan tages ud så let som ingenting. Til højre ser vi strømforsyningen der følger med. Antec navngiver deres kabinetter med en Watt betegnelse i enden, pånær selvfølgelig Three Hundred, Nine Hundred, P182 etc. Dvs. at man nemt kan se hvor meget "strøm der følger med kabinettet". Hvad Antec heldigvis også er gode til, er at lave strømforsyninger. Så ud over at få en fornuftig strømforsyning med i købet er den ovenikøbet også 80+ rated hvilket betyder høj effektivitet, som medfølger lavere energi forbrug samt varme udledning. Alt sammen rigtig fornøjeligt.

 

  

Til venstre ses harddisk-monteringen. Der kunne jeg godt tænke mig, at se noget der fungerede på samme facon, som rammen til det optiske drev.

Et typisk Antec trademark er, at deres blæsere kan sættes som high, medium eller low vha. en skydeknap inden i kabinettet monteret for hver enkelt blæser. Det har længe undret mig hvorfor det ikke er monteret, så man kan justere uden at skulle tage låget af kabinettet.

Hvad angår temperatur samt installation, må jeg desværre skuffe. På det givne tidspunkt testen forestod var der ikke et mediecenter jeg kunne tilluske mig, men heldigvis burde det være nogenlunde det samme som det tidligere testede Antec Fusion Black 430, som undertegnede tidligere har testet her på siden.

Test af Antec Fusion Black 430: http://hwt.dk/literaturedetails.aspx?TeaserID=9131

 

På næste side runder vi af.

 

Spear
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-12-2008 13:13:00
Svar/Indlæg:
564/13
Tak for testen og 5 for miljø. 🙂


hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-12-2008 13:24:59
Svar/Indlæg:
7263/260
#0

Hvor er dine dejlige natur blevet af, holder de ferie?. 🙂
Lækkert kabinet, skarpe billeder og god test.


cornerrage
 
Elitebruger
Tilføjet:
06-12-2008 10:48:24
Svar/Indlæg:
3532/303
#2 Forandring fryder, synes at mediecenter og biograf passede meget godt sammen :)
#1 tak, det var da så lidt.


hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-12-2008 14:21:43
Svar/Indlæg:
7263/260
#3

Ja, den rulle osv 🙂