Test: Wolfking Warrior Gamepad

Diverse d.  30. december. 2008, skrevet af iNVALiD 7 Kommentarer.  Vist: 9841 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hasee.dk
DK distributør: Hasee.dk

Test

 

Vi er endnu engang kommet til den sjove del af artiklen, nemlig selve testen af produktet. Det er her man kan få lov at få et feel på hvordan produktet fungere, og finde ud af hvad der er dårligt ved produktet. Her kan man danne sig en mening om produktet, hvorefter vi tager den del med videre til konklusionen.

Jeg har taget lidt forskellige spil, som der skal testes i. Det bør give en bred nok test, til at kunne være gældende for langt de fleste spil på markedet.

Følgende spil er tasteturet testet med: 

  • Crysis
  • Supreme Commander
  • The Witcher
  • World of Warcraft
  • Counter-Strike: Source


Crysis
Som det første spil man prøver, skal man lige vænne sig til tasternes placering. Efter jeg har spillet det en times tid, begynder det at føles rigtigt til dette spil, da det er et FPS spil. Det fungere godt, og føler ikke man skal overanstrenge ens fingre for at nå de forskellige taster. Med lidt træning så kan jeg sige at går lidt hurtigere, med at navigere rundt på et kompakt tastatur som dette, kontra et almindelige tastatur. Så til dette spil kan jeg godt anbefale dette produkt.

Supreme Commander
Min forventning til tastaturet, var at det er beregnet til FPS spil, og ikke strategi spil som Supreme Commander, jeg er dog meget overrasket! Det har fungeret meget bedre end først antaget. CTRL + en nr tast såsom 1,2,3 osv bliver brugt til at gruppe ens units i hold, og der sidder tasterne helt perfekt! Der er dog stadig lidt uoverflødige taster, når man tænker på strategi spil som Supreme Commander. Men trods dette fungere det perfekt til det spille. Hvis dog man som mig, spiller over netværk fra tid til anden, så skriver man også lidt til hinanden, som så kræver at man flytter ens hånd over til et almindeligt tastatur for at skrive. Meget upraktisk og helt klart også et af de minuser, som er ved dette tastetur.

The Witcher
Med standard indstiller af genveje i spillet, så vil man mangle få ting såsom inventory. Men hvis de bliver ændret til taster, som er tilgængelig på tasteturet såsom R,G og T, så fungere det faktisk også rigtig godt. Der er dog en misplacering af ALT knappen, som benyttes ofte i spillet. Men som også sagt før, hvis man ønsker at bruge lidt tid på at lave ens indstillinger om i spillet, vil man kunne få det til at fungere optimalt. Så kort og godt. Hvis man vil, så kan man få det til at virke godt nok til at få fuld nydelse ud af The Witcher.

 

World of Warcraft
Før i begynder at dømme mig, for at teste i det her spil, så vil jeg sige at jeg ikke spiller World of Warcraft... Længere. Dog må jeg sige at hvis man er typen der aldrig skriver til folk, men bare løber og grinder eller raider i WOW, så er det faktisk fint. Der er dog ting, som bør påtales, og det er som ved Supreme Commander, at hvis man ønsker at kommunikere med omverden inde i spillet, så skal man flytte hånden over på ens almindelige tastatur. Det giver tid i spillet, hvor man er ekstra sårbar, fordi man flytter hånden og ikke kan reagere lige så hurtigt, som hvis ens fingre stadig var placeret på tastaturet. Så det er så småt ved at vise sig, at det fungere fint med navigeringen i spil. Men når det kommer til at man skal kommunikere i spillet, så skal man flytte hånden til ens almindelige tastatur.

Counter-Strike: Source
Som det dog er skabt til CS! Allerede lige da jeg fik startet spillet op og begyndte at spille, kunne jeg mærke at jeg havde genfundet mine gamle skills. Det er helt klart, at dette tastatur er skabt til FPS såsom Counter-Strike. Som et af de sidste spil jeg har testet, så er jeg inde i hvor tasterne befinder sig, og i de par dage hvor jeg har spillet CS:S, har der været et lille smil på mit ansigt, for det virker perfekt til CS:S! Men som før skal det på det strengeste påpeges, at det er belastende, at når man ønsker at skrive med andre inde i spillet, så skal man benytte ens almindelige tastatur. Så man skal igen flytte ens hånd over på det almindelige tastatur, og så skrive det man vil og så bevæge hånden tilbage. Hvis bare i det mindste de kunne have placret et par ekstra bogstaver på tastaturet, såsom L og O. Så kan man altid skrive 'LOL', som man jo kan skrive til alt, når man spiller CS:S. Aller bedst ville være, hvis muligheden for at skrive 'LOL', 'WTF', 'LOTTO', 'STFU' samt 'WHINER' på tastaturet, var til stede. Men det har desværre sine begrænsninger. Dog hvis der var de taster der skal til for at skrive førnævnte ord, vil det ikke være nødvendigt med et almindeligt tastatur, for at kommunikere med ens medspillere.

På næste side får vi samlet op på det hele og kigget på hvad der er godt, og hvad som ikke er så godt igen. Det er nemlig tid til at fatte tankerne og komme med en konklusion.

MadsAG
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-12-2008 12:32:24
Svar/Indlæg:
5421/53
Har kun læst CSS sektionen.


Du må jo bare binde en masse knapper til at skrive dine WHINE og LOL 🙂

bind 7 "say WHINE"

X)


DuckHunter
 
Elitebruger
Tilføjet:
30-12-2008 20:02:16
Svar/Indlæg:
1889/115
#1

hah.. Du har nok ret. 🤣


ThomasW
 
Overclocker
Tilføjet:
30-12-2008 20:03:11
Svar/Indlæg:
86/1
Det med at den røde diode lyser ved slukket pc, er det ikke et spørgsmål om noget strømstyrings-halløj af USB i BIOS?


iNVALiD
 
Superbruger
Tilføjet:
30-12-2008 22:27:53
Svar/Indlæg:
644/56
#3 Det kan godt være, men jeg har testet det på 3 pc'er - mest fordi jeg var rundt ved kollegaer for at se hvilke indtryk de fik af produktet. Men der var det ens ved dem alle sammen. Alt fra selvbyttet maskiner til dell masksiner. Men kan jo være at du har ret 🙂


hamderD
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-01-2009 04:26:00
Svar/Indlæg:
7263/260
Sikke da et tastetur, for søren da. 😐


Cykelskur
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-01-2009 23:26:43
Svar/Indlæg:
151/10
Lidt korrektur læsning ville klæde artiklen godt ;)


JustOne
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-01-2009 01:33:18
Svar/Indlæg:
453/31
ser fint ud men jeg hælder nok mere til logitech`s G13 hvis det endelig skal være :)