Test: DFI Lanparty 790GX M3H5

Bundkort, AMD d.  23. september. 2009, skrevet af morra19 0 Kommentarer.  Vist: 8396 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: DFI
DK distributør: MMD

Software

 

ABS (Auto Boost System)

Som forklaret på forrige side, så har DFI lavet en rigtig smart ting i BIOS, hvor man kan gemme helt op til 4 forskellige BIOS-profiler, der endda kan navngives efter behov. Disse profiler kan mere og andet end at ligge i BIOS og hygge sig, og det er netop hvad programmet ABS er til for.

 

 

Med dette program er det nemlig muligt at gemme disse BIOS-profiler i en fil i Windows, og hvad kan man så bruge det til? Jo, for det første så giver det mulighed for at lave uendeligt mange BIOS-filer, selvfølgeligt med det forbehold at man kun kan kreere 4 ad gangen, og at man selvfølgelig også skal i BIOS hver gang for at lave dem. Men der er også en helt anden og mere indlysende fordel, nemlig at man har muligheden for at dele disse filer med andre DFI-brugere fra hele verden over nettet. Det vil altså sige at hvis man har et system, der er 100% identisk, eller tæt nok på en rigtig god og erfaren overclockers system, så er det altså muligt for vedkommende at dele denne BIOS, således at man har mulighed for at få sig et rigtig habilt overclock, samtidig med at man som mindre erfaren bruger selvfølgelig også kan lure i BIOS bag efter og se hvilke indstillinger der er tweaket, og man på den måde også kan lære lidt.

DFI har som regel selv et par profiler man kan prøve sig af med liggende til download på deres hjemmeside.

 

Smartguardian

Dette program ligner lidt mere noget vi har set før.

 

 

Ved første øjekast ser det også noget genkendeligt ud. Vi får temperaturer, volt-målinger og blæserhastigheder i samme program. Programmet kan dog også bruges til at styre blæsere med, og advare når en på forhånd fastsat temperatur er overskredet.

 

         

 

 

Tak til Mads321 for gennemgang af software

Vi tester og overclocker på næste side.