Test: A-Data SSD disk 64GB S391

Solid state disk d.  04. december. 2009, skrevet af Morpheus@HOOD 0 Kommentarer.  Vist: 10155 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: InterData
DK distributør: Inter-Data

Konklusion

 
 

Endnu en A-Data SSD har besøgt vores testbænk og sat sit præg på denne. SSD'en levere en fornuftig ydelse dog uden at sætte nogle fart rekoder, men det har heller ikke været A-Data's menig med denne disk. Der er istedet lagt vægt datasikkerhed med det indbyggede ECC-system. 
Denne SSD bør nemt kunne finde sig til rette, hos den gennemsnitslige forbruger som ønsker en fornuftig ydelse og de fordele der er ved en SSD (stabil ydelse, lav søgetid og ingen støj) samt datasikkerhed.  

 

Innovation/Teknologi - 4
SSD er endnu ikke mainstream og teknologien er på området stadig i en rivende udvikling. De mange fordele ved SSD bl.a. ydelse (overførelseshastighed og søgetid) og ingen støj er med til at gøre, at den gamle HHD standard må se sig overgået. Denne SSD ligger under mainstream segmentet når det kommer til ydelse, men den har til gengæld et ECC system der giver støre datasikkerhed, hvilket er et plus, hvis man skal bruge disken i sammenhænge hvor det er nødvendighed.

Design/Layout - 3
SSD'en virker godt forarbejdet selvom den er let, og man har ikke nogen følelse af, at det er noget billigt elektronik fra Østen.
De 2.5" gør, at den nemt kan bruges i både bærbare og stationære, som trænger til en opgradering.
Designet på SSD'en er ikke så prangende, og dens mørke plastik fremstår lidt neutral, lidt standart måske, derfor en karakter på 3.

Ydelse - 3
A-Data har ud fra SSD'en specifikationer lagt op til, at SSD'en har en mere mainstream ydelse, og set i forhold til de andre SSD'er vi har testet, ligger denne SSD også i den lave ende. Og man kan ikke forvente, at en SSD der er tilset budget/mainstream segmentet har samme ydelse som en SSD i highend segmentet. Derfor en karakter på 3. 

Pris - 3
Denne SSD står i skrivende stund i 1345,- kr. Dette er omtrent gennemsnitet for for tilsvarende SSD'er med samme kapacitet. Selvom disken har en fornuftig ydelse, findes der andre SSD'er på markedet med samme pris, men med bedre ydelse. Derfor må denne SSD ser sig tilfreds med en karakter på 3.

 





Test: A-Data SSD disk 64GB S391
Innovation / Teknologi4
Design - Layout3
Ydelse3
Pris3
Samlet65%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here

UK summary

 

 

 


 

Innovation/Technology - 0
 

Bundle/Accessories - 0
 

Design/Layout - 0
 

Software/BIOS - 0
 

Performance - 0
 

Price - 0