Test: ChillDesk CD-200

Tilbehør d.  04. marts. 2010, skrevet af arsenio3d 2 Kommentarer.  Vist: 11958 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Chill Innovation
DK distributør: Chill Innovation

Test 

 

Testmaskinen består af :

Lenovo ThinkPad X61
1GB RAM
Intel Core 2 Duo T7500 2,4GHz

Windows XP Pro Service Pack 3

 

Programmer:

Firefox
YouTube
CoreTemp
 

Til denne artikel er der ikke brug for hokus pokus for at udføre en test, eller for at bedømme produktet, i sin simpelthed går det ud på at finde ud af hvor godt den kan køle en bærbar computer.

Til det formål har jeg allieret mig med et stk. Lenovo ThinkPad X61, som har en Intel Core 2 Duo Processor i sig, clocket til 2.4GHz ved fuld belastning.

For at få den op i omdrejninger, og ikke mindst op i varmegrader, er der blevet sat en HD video i gang på youtube, samtidig med at der er en masse andet åbent i baggrunden på samme tid, der er så blevet testet indtil der ikke er nogen stigning eller fald for den sags skyld af varmegraderne på CPU´en.

 

 


100% Load UDEN Chill Desk CD-200

 


100% Load MED Chill Desk CD-200

 


Idle UDEN Chill desk CD-200

 


Idle MED Chill Desk CD-200

 

Som man kan se så lader det til at den virker, og at der sker et fald i varmegraderne, ved fuld belastning af CPU´en falder temperaturen med 5 grader celcius, og ved idle kan man se at temperaturen falder med ca. 3-4 grader celcius.
Det lyder måske ikke af så meget, men det kan måske være forskellen på en bærbar der bare kører derud af, og en der hoster og hakker, afhængig af computerens egne blæsere, og deres tilstand.

 


 

Nu kan den jo også bruges på kontoret, når man kommer hjem eller kommer på arbejde, og bruge sin bærbare som en stationær, man lægger den op på Chill Tec´en, og tilslutter mus og tastatur og så er man kørende, det forbedrer arbejdsergonomien betydeligt, og forebygger nakkespænding og hovedpine.

Den kan indstilles i to vinkler, en som sætter den godt op, og i en behagelig arbejdsposition, og en som næsten ikke gør særlig meget ved vinklen, den skal dog åbnes og sættes i en af indstillingerne for at hive usb/strømstikket ud og få den til at køle computeren.

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
04-03-2010 18:30:46
Svar/Indlæg:
15982/637
Mener i ikke notebook/laptop stand ?

Jeg har selv en Deltaco NS012 ( http://old.shg.dk/p/2192638 ) den køler min CPU ca 7-10*c ned i både load og idle, men selv uden aktiv køling ligger CPU tempen en 5*c lavere på standen end hvis laptoppen bare står på bordet.
Hvad der fik mig til at tage denne over Chill'en var at der var flere indstillingsmuligheder for vinklingen, og så er der en museholder så man også kan bruge den f.eks i sengen mv. 😛


[G.N.U.]
 
Elitebruger
Tilføjet:
07-03-2010 23:55:09
Svar/Indlæg:
2175/21
næsten synd at nævne chills strømforsyninger......tror der er ret mange der ser det som noget ret negativt :)