Test: CFI-A8989 Cube Mini-iTX Case

Kabinetter d.  22. april. 2010, skrevet af morra19 1 Kommentarer.  Vist: 19665 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: CFI
DK distributør: MM distribution

Layout / Design

 

 

CFI-A8989 Cube Mini-iTX Case i al sin pragt. Jeg synes det er lækkert at designet er holdt så enkelt. Ikke så meget pjat. Betjeningsknapper er fint placeret.

 

 

Toppen må af, og vi har her udsyn til 80 mm kabinetblæseren og strømindtaget.

 

 

Her har vi spredt de forskellige kabler lidt ud, og det er nu muligt at se, at der er et 24 pins bundkort strømstik, og ligeledes et 4 pins strømstik. Der er derudover 2 stk af de lidt ældre strømtilslutninger, og 2 stk. SATA strømtilslutninger. Bagerst kan vi se PSUen, der suger luften ud fra kabinettet. Man kan lige ane posen med "tilbehør" klipset på kablerne til power knappen og LEDs.

 

Closeup af fronten med den centralt placerede startknap. Jeg kan rigtig godt lide, at de har valgt et meget afdæmpet orange lys som harddisk lys. Knappen lyser ikke når computeren bare står idle, og når det højest sandsynligt er meningen at maskinen skal stå fremme, så er det rart at den ikke står med diskolys i alle regnbuens farver. Nedenunder ses de to usb-stik, og mikrofon og hovedtelefon udgang. Aller nederst kan man skimte luftindtaget til PSUen, hvilket egentligt er elegant placeret, når det nu skal være.

 

 

 

 

Cd-drevet er gemt bag fronten, og lågen bliver skubbet ned af cd-drevet, og det virker ganske udmærket. Det lyder lidt af plastik og klinke klanke, Men hvad kan man forvente til 398 - og det virker som det skal. Ønsker man ikke noget DVD-drev, ja så kan pladsen bruges til en ekstra harddisk i stedet for. Man skal selvfølgelig bare have fat i en konverter mellem 5,1/2 og 3.5.

 

Så mangler vi bare at smide lidt hardware i maskinen, og se hvad der sker når man trykke på den runde knap i midten.

(FIH)
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-04-2010 07:25:04
Svar/Indlæg:
2687/71
meget fin og hyggelig test hehe 😉

syntes dog det minder uhyggeligt meget om ACE http://www.komplett.dk/k/ki.as...

det er sikkert det samme, har dog overvejet det til en lille fil server eller lign.