Test: HwT til Net Party Fyn

Messer d.  16. oktober. 2010, skrevet af WinterSilence 0 Kommentarer.  Vist: 8715 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Hardware-TEST.dk
DK distributør: Hardware-TEST

NPF#11 - Lørdag

Opdateret  søndag 20:51 17.10.2010

Så er NPF klar med videoen fra LAN'et - se i bunden af artiklen!

Start på aftenens show & events:

Thomas Hartmann laver standup lørdag:

 

 

"NINJA MED ROMERLYS!" 

 

 

 

 

Præmieoverrækkelse: 

Overrækkelse af præmier og "bæl en Cocie-grande på tid blev det også til:

"Minii Mii" fra klan "Those Beyond Hell" modtager præmie (som en af de eneste kvinder tilstede der IKKE er mor til en deltager! - hvilket er særdeles usædvanligt - flere kvinder til LAN-parties tak!)

 

 




 HwT repræsenteret ved Freke og WinterSilence, demonstrerer i samarbejde med AMD Eyefinity x 3  som "surprise-eventet" lørdag nat, kl. 00:30 :

Som det tydeligt kan ses var interessen meget stor for HwT.dk's demonstration af AMD's Eyefinity teknologi.

 

 

 '

 

Flere forsk. spil og BD-ROM afspilning blev demonstreret for brugerne - og helt undtagelsesvis fik en gruppe udvalgte der først rakte hånden i vejret lov til, selv at prøve, at spille på WinterSilence's personlige testrig/testmaskine. 

CS:S, GRID2, World of Warcraft, AVP-4 benchmark, mv. bleev fremvist og afprøvet for tilskuderskaren. Desværre kunne jeg (red.:WinterSilence) ikke både hjælpe med, overvåge og demonsterere, samtidig med at det var fysisk umuligt at fotografere tilskuerne der stod nedenfor scenen.

Demonstrationen blev afprøvet i samarbejde med NPF's koordinator og crew der yderst venligt lagde skærme til, samt hjælpere til opsætning, montage og klargørelse, mv.

NPF-detagernes reaktion på AMD Eyefinity kørt på WinterSilence's testrig var soleklar - "fuck hvor vildt!!" - særligt i CS:S og andre skydespil.

Alt i alt en meget vellykket demonstration, synes vi :-) Publikum var ellevilde for, at kunne prøve og se AMD Eyefinity "in real flife", til en forandring. Så der blev forklaret, oplyst og uddybet i bund, omkring AMD Eyefinity på næsten en hver tænkelig måde.

Til de mange der stillede spørgsmål der ikke var tid til individuelt, at besvare til alle de interesserede tilskuere:

Ja - der var kun 1 grafikkort i maskinen, kortet brugte MiniDP x 6 og ikke mini-DVI eller mini-HDMI, der var 2GB RAM på grafikkortet, i så kortet trække AVP-4 DX11 i størrelsen 5750*1050 MSAAx4 med 13.8 FPS -  2400*600/2560x1600 som dette kort mere er beregnet på kører ca. over 60 FPS men pga. tiden for næste LAN-konkurrence og skærmenes evner kunne bedste opløsning ikke vises, kortet var et HiS HD5870 2GB Six Eyefinity Edition - ikke et BLACK eller "Special Edition" - eneste forskel på dette og et normalt HD5870 er de 6 stik og 1GB mere RAM, der skal bruges AKTIVE miniDP-til-DVI eller HDMI adaptere og disse har ikke en ekstern strømforsyning samt koster alt mellem 250 - 1500,- DKK på nettet, maskinens "specs" er AMD Phenom II 6-kernet 1055T CPU 8 GB DDR-2 RAM, 1KW Enermax Galaxy PSU og 4 harddiske i RAID-5+1. 5750x1050 demonstrationen var fordi flere spurgte til (og ikke helt troede på), om/at kortet kunne trække 6 skærme, fremfor 3 som et normalt HD5870 kan. Det var ikke en performancetest - det var en demonstration af, "hvad man kan, med hvad og hvorfor" - ikke "hvor godt man kan det" / "proof of concept and use", som jeg nævnte mange gange :-) 5750 x 1050 er til 6 skærme ikke 3 - her skal man bruge 2560 x 1600, eller anden passende opløsning, alt efter hvad skærmene kan - ikke selve kortet.

Opsummering:

HwT.dk takker mange gange for invitationen og er glade for muligheden for, at dække arrangementet live over to dage. Dette har være en særdeles spændende oplevelse. Og bortset fra de sædvanlige "smuttere" der altid sker med trætte gamere og crew-stab der heller ej har sovet med al gang i løb forgik LAN-partyet i god ro og orden.

Faktisk er det første gang jeg ikke set stive folk, folk der havde taget stoffer og bombede lokummer, eller kantine. Maden var det pronto og selv det grimmeste urinal var renskuret konstant, lgesom hygienen og rengøringen generelt. Såvel Webdanes shop med nødvendigt tilbehør og kiosken kørte velforsynet og uden problemer.

Alt i alt herskede der en rolig og afslappet stemning, i hyggeligt samvær med ens venner, klanmedlemmer eller bare i det hele taget :-)

 

Intranet, "groupware"-muligheder og brugerstyring:

Et velfungerende intranet sørgede for godkendelse til internetadgang, samt mulighed for tilmelding til konkurrencer, oprettelse af teams som klanadmin, inert chat og søgefunktion efter, hvor andre venner eller deltagere sidder/sad. Altsammen vha. en bruger oprettet på hjemmesiden inden fremmøde, hvortil man sammenkoblede serienummeret på adgangsbilletten fra BilletNet eller tilsendt via post:

Her er et lille "tit" på NOC-folkene i den en gruppe - altså dem der fik netværket og brugerstyreingen, mv. til at køre og spille. en ofte overset og udskældt grppe - men uden dem - ingen LAN. Vi klapper lige af såvel de 3 på billedet, som alle de andre teknikere der medvirkede "bag kulissen"

Koordinatoren

Vor yderst venlige og meget beredvillige kontaktperson - koordinator Lasse Kempf - fik tingene til, at køre næsten helt i olie og gjorde alt han kunne for os og vort rapportagearbejde, samt demonstration af AMD Eyefinity. Flot gået Lasse! - med et deltagerantal på 600 mand og en større stab af "hærmyrerarbejdersoldater" under sig er dette ikke en nem opgave. Freke og WinterSilence takker Lasse  mange gange for hans indsats i den del af  arrangementet der krævede vores deltagelse!

Mere følger søndag, eller mandag når skribenterne har fået sovet og tilpasset fotos - :-) Enjoy! - mvh. Freke og WinterSilence.