Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Zotac
DK distributør: Komplett.dk

Layout / Design

 

Kortet er udstyret med Nvidias opgraderede køler til 500-serien, som er mindre end den gamle og bedre. Hele kortet er som vi er vant til dækket af plastik, og denne gang er det altså ikke nødvendigt at have køleren stikkende ud.

 

 

Kortet ligner alle andre Nvidia kort, og der er naturligvis et klistermærke på, så vi kan se hvem der har lavet det. Kvaliteten kan der ikke sættes en finger på, så lad os komme videre til det rigtig interessante, nemlig køleren og ja den er stille, rigtig stille endda. Faktisk er dette den mest lydløse køler jeg har testet siden Sapphires Vapor-X, som bygger på samme teknologi. I idle kan kortet ikke høres over den meget minimale støj, der kommer fra mine kabinetkølere. Og under load kan man lige ane den, men den gør absolut ikke meget væsen af sig. På dette overclockede kort kan man godt høre, at det støjer en smule mere end standardkortet, men det er stadig meget stille. Så skal jeg også nævne hvor varmt kortet bliver, i idle ligger det stabilt på små 36 grader hvilket er ganske normalt. Under load i Furmark når vi op på 85 grader, dette er ret højt men skyldes formentlig at kortet er overclocket.

 

 

Kortet drives af 2 6-pin strømstik, der alene vidner om et lavere strømforbrug end GTX-480. Derudover skal det noteres at de sidder det rigtige sted, nemlig på siden af kortet.

 


I fronten af kortet finder vi 2 stk. DVI tilslutninger, samt en mini-HDMI - Nvidia nægter tilsyneladende fortsat at benytte den nye display port standard.


Mål og vægt:
Vægt: 891 Gram
Længde: 26.2 cm
Bredde: Dual slot bredde (3.5/4cm)

hightower
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-02-2011 23:00:23
Svar/Indlæg:
2440/66
fin test. men.. et reference kort med lidt højere clocks og en høj pris.

gold award. skal det tages seriøst.... 🤡


SDK
 
Redaktør
Tilføjet:
23-02-2011 13:41:03
Svar/Indlæg:
573/108
Kortet scorer jo 10% lavere end et standard GTX-570. At det er dårligere betyder ikke nødvendigvis at det kun skal have 60%. Meen jeg kan godt se hvad du mener 😛