Test: Dimas Tech Benchtable Easy V2.5

Kabinetter d.  25. marts. 2011, skrevet af vanovich 3 Kommentarer.  Vist: 13865 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Diverse
DK distributør: XX

Design / Layout

 

Dimas Tech bænken er lavet af 1,5 mm tykke Secc plader. Man har toppen hvor bundkortet sidder godt fast med de forlængede ben. I bunden monteres harddiske, optiske drev og strømforsyningen. Fordelen med dette er, at man kan skille bunden ad og glide den ud og ind på plads, som gør det nemmere at montere de optiske drev og strømforsyningen.

 

Det er sådan set lige meget, om du har en ATX bundkort eller micro-ATX bundkort, da mulighederne er store pga. de forskellige placeringer af huller på toppen. Det samme gælder med skufferne i bunden. 
Når alt er pillet fra kan man så gå igang med at sætte resten af tingene på plads. Bunden kan via 4 fingerskruer tages af, som gør det lettere at sætte harddisk holder og CD-rom holder ind. Det er en meget fin metode man samler det på, og jeg har ikke haft brug for skruetrækker. Jeg tog udfordringen op med at tilslutte min vandkøling, det kunne jeg ligeså godt nu, når jeg var i gang. Ved at vende og dreje lidt rundt på tingene, kunne jeg sagtens montere det hele, uden at skulle bore huller eller andet pga forhindringer. Materialerne er ret kraftige og giver et godt indtryk. Alt sidder godt fast og mulighederne er store.

Da jeg satte det hele på bundpladen og skulle så glide det ind på plads, stødte jeg ind et lille problem. Da min strømforsyning er ret høj kunne bundpladen ikke glide ind. Den ramte lige den forreste overkant. Men ved at lægge strømforsyning lidt ned kunne jeg så skubbe bundpladen ind og derefter rejse den op på plads igen.
I fronten har man en tænd-knap og reset-knap. Ved siden af har man en USB tilslutning. Plads til 4 harddiske og 3 CD-rom drev. I venstre side har man plads til 3 x 120mm blæsere, hvliket passede fint i min tilfælde, hvor de kunne blæse kold luft ind på radiatoren.

    

    

Selve toppen hvor bundkortet skal sidde, er der forskellige størrelse huller, og hvor man sætter alle de nødvendige ledninger/kabler igennem. Grafikkort sidder også godt fast på det beslag ,som er beregnet til det.  Det er nok et af de problemer man opleve, hvis man ellers laver sådan en benchtable selv. Størrelsen er ret stor, synes jeg. Jeg kunne sagtens have nøjes med en lidt mindre af slagsen, men så kunne min vandkøling nok ikke være der. Når man første har sat de faste elementer på plads, er det ret nemt og overskueligt at skifte bundkort/RAM eller grafikkort. Nå venner, så er jeg klar med min nye benchtable, så jeg slutter af med at sige en stor tak til Andreas herfra. :)

 

Rasmus66
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-03-2011 20:33:49
Svar/Indlæg:
8762/174
Fin test Ivan 🙂

Kan rigtig godt lide det Dimas Tech bench table det er utrolig godt lavet.



vanovich
 
Elitebruger
Tilføjet:
25-03-2011 21:51:48
Svar/Indlæg:
3972/242
Tak rasmus 😉


tom81
 
Elitebruger
Tilføjet:
27-03-2011 00:16:36
Svar/Indlæg:
20170/383

Måske det skulle uddybes hvad SECC plader er for noget.

Google fortæller mig at SECC bla. kan står for Steel, electrogalvanized, cold-rolled.

Men det var måske værd at tage med når det ikke ligefrem er noget ofte brugt udtryk på dansk 🙂