Test: CM Storm Scout 2

Kabinetter d.  27. marts. 2013, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7059 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 676,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Så er turen kommet til Cooler Masters Gamer serie CM Storm. Dette er et Scout 2 Advanced i hvid forklædning. CM Storm serien er en speciel serie fremstillet udelukkende til krævende gamere, der samtidig får muligheden for at samle sig et system, som kan matches med tilhørende mus, musemåtte, hovedtelefoner og tastaturer, der er holdt i samme stil og som er lidt ud over det sædvanlige. Denne advanced udgave af Scout 2 har nogle få ændringer i forhold til det tidligere Scout 2. Det er primært USB 3.0 stik på toppen og et ændret filter design, som Cooler Master i samarbejde med gamere/brugere har fået ændret til fælles glæde. 

Kabinettet leveres i en flot kasse med de samme farver og fotos som på deres hjemmeside. Man skal ikke være i tvivl om, det er et gamer kabinet, da skriften som oplyser om dets navn har et sigtekorn på O'ets plads og da det her har et 2-tal efter navnet, så må det være version 2. Udover mange fotos for og bag på kassen er der også trykt specifikationer i den ene ende.

 

 

     

 

Cooler Master er etableret i 1992 med hovedsæde i Taiwan. De har siden starten primært produceret køleløsninger, kabinetter og de er også OEM producent for løsninger til bl.a. Nvidia, AMD og Evga.

 

 

Lad os komme videre og se, hvad der er i kassen.