Test: CM Storm Scout 2

Kabinetter d.  27. marts. 2013, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 7064 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 676,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

 

Hardwaren består af:

Bundkort: Asrock Z77 extreme 4
CPU: Core i5-2500K
GFX: AMD HD 7770
RAM: 4x2 GB Kingston Hyperx 1600Mhz
PSU: Silent Pro 1000w
HDD: Western Digital Caviar Blue 500 GB Sata 3

 

Køling: Nochtua NH-D14  

 

Vi starter med at fjerne fronten. Den sidder fast med 6 plastlåse, så man kan vælge enten at trykke spidserne på de der plastlåse sammen for at løsne dem, men det er nu også muligt bare at tage fat i bunden af fronten og trække til. Så er der fri adgang til de tre 5,25" drevbåse. Det er så simpelt, som det overhovedet kan gøres at isætte et DVD drev, man skubber bare drevet indad til låsetappene falder på plads i skruehullerne og det er det. Man kan også låse drevet ved manuelt at skubbe håndtaget til formålet mod indstillingen lock. Skal drevet ud en dag skubbes håndtaget mod "open". På billedet kan man også se frontens 2 helt gennemsigtige 120mm blæsere, som har 1 LED i hvert hjørne. På bagsiden ser man lidt af den 120 mm sorte blæser, som sidder der. Der er desværre ingen specifikationer at se noget sted på nogen af blæserne, så det er CMs egen lille hemmelighed.

Her er så frontens bagside. Der er 6 plastlåse, jeg har markeret en med en rød ring. I de grå cirkler er låsene, der holder 5,25" dækpladerne på plads, de bøjes bare udad og samtidig skubber man pladen indad mod sig selv, så kommer den ud. I den grønne ring har jeg markeret et af de gitterombuk, som her bruges til at holde det frontens meshgitter på plads med, jeg synes dog stadig, at det er en lidt billig løsning i et kabinet, hvor alle andre ting bare er veludført.  

Her er al hardwaren så blevet monteret og det foregik uden nogen som helst problemer eller udfordringer.

Her er det en af de specielle adaptere til at montere en harddisk eller SSD i. Jeg har her vist den på hovedet for at man kan se adgangen til data og strømstik på den monterede enhed, der kan både bruges vinklede stik og de lige. Når enheden er installeret, klasker man lige en plastskinne (de samme som til 3,5" harddisk) på hver side og skubber det hele ind på den ønskede plads i kabinettet.

På bagsiden af bundkortpladen er der en del fæstepunkter til strips, så ens ledninger kan blive ført ordentligt og ikke kommer til at hænge og slaske. Der er også fint plads til masser af ledninger ud over dem, jeg allerede har trukket. Hullet til CPU kølerens bagplade er også rigtigt fint og stort. På denne side kan man også se DVD drevets anden side, der går imod en slags fjedre. Hvis det er et must, kan man også sikre drevet i skruehullerne på den bageste ende af drevet.

For at holde lidt styr på sit tastatur og musen kan man sikre ledningerne i det lille ekstra slot til formålet. Det eneste sikre, der er i løsningen, er vel, at man ikke bare lige kan hive stikkene ud af udstyret og spurte afsted med det. Man skal unægtelig bøvle noget mere for at få tingene fri af denne løsning, men måske er en almindelig skrue til at holde pladen på plads i kabinettet en bedre løsning end lige en fingerskrue. Men ok ideen er jo god nok, når man lige skal afsted til et LAN party. 

 

Hvis man på et tidspunkt skulle få lyst eller behov for at installere et par blæsere i toppen, er det en let sag at klare. Man løsner bare 6 kliklåse (jeg har markeret 2 af hullerne til dem på billedet), der holder toppladen på plads og tager den væk, som jeg har gjort her. Så er der fri adgang til de 8 huller, som skal holde blæserne. Derefter er det bare at klikke toppen på igen.

Sådan tager det sig ud, når de hvide LED'er er tændt på fronten. Blæserne har 4 LED'er hver.

 

 

Så er det blevet tid til en konklusion.