Test: Antec iso headset

Lyd d.  03. august. 2013, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 5640 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 624,00
Produkt udlånt af: Antec
DK distributør: Antec

Introduktion


Jeg har fået et bluetooth headset ind fra Antec, nemlig deres ISO in-ears.


Antec er det globalt førende mærke indenfor højtydende computer produkter og tilbehør til gaming, pc opgradering og gør det selv markeder. De blev grundlagt i 1986 og er nu bredt kendt, som en pioner på de førnævnte områder og som en af de markedsledende og verdensdækkende leverandører af effektive, stille og stabile produkter. Antec har også opnået stor succes på distributions området ved med deres løsninger, at tilfredstille systembyggere og andre proffesionelle indenfor branchen.

Antec tilbyder et varieret udvalg f.eks. deres teknisk avancerede Performance One kabinetter, mere prisvenlige New Solution Series og server kabinetter, alle designet til at dække de fleste behov indenfor workstations og server markedet. Derudover fremstiller Antec også PSU'er f.eks. deres TruePower Quattro og Earthwatts serier med stor vægt på at være med fremme på den grønne bølge og altså være god ved miljøet. PC gamere er ivrige brugere af Antecs produkter og i flæng skal da lige hurtigt nævnes deres Nine Hundred Gaming kabinet,tilbehør af forskellig art, LEDblæsere og Notebook køler løsninger.

Antec har hovedkvarter i Fremont californien og lokale afdelinger i Holland, Tyskland, KIna og Taiwan. Deres produkter sælges i over 40 lande over hele kloden. 



På næste side tager vi et kig på kassens indhold og specifikationerne på ISO headsettet.