Test: Antec iso headset

Lyd d.  03. august. 2013, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 5658 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 624,00
Produkt udlånt af: Antec
DK distributør: Antec

Layout / Design



Selve designet på Antec´s Iso er meget enkelt og stilrent efter min mening. Farven på den model jeg har fået hjem er hvid/rød men den kan også fås i sort/rød, så der er lidt for enhver tror jeg.



Her ser vi den trådløse controller forfra, og det eneste der er på fronten er en såkaldt MFB (multi function button). Selve ørepropperne er hvide med rød, og sidder ganske komfortabelt i ørerne, og jeg havde ingen problemer da jeg gik/løb en tur med dem. Der følger også 2 andre ørepropper i forskellig størrelse med, hvis dem der er monteret ikke lige passer til dit øre.



Her ser vi den trådløse controller fra siden og lad os starte fra toppen og arbejde os ned derfra. Øverst er der to LED som bruges til at vise om enheden oplader og når den skal parres med en ny enhed samt om noice cancellation er aktiveret. Den øverst lyser rød ved opladning og slukker når enheden er fuldt opladet. Den bliver også brugt til at vise om man har parret en enhed til controlleren. Den nederste bliver brugte af støj reduktion funktionen, og vil lyse grønt når den er aktiveret. Herunder ser vi frem/tilbage knapperne som bruges til at skifte imellem musik numre. I midten er par knappen, som kan parre din telefon til enheden via bluetooth. Knappen NC on/off er til noise cancellation, som skal dæmpe støj udefra.



På den anden side af controlleren sidder volumen knapperne og de fungerer ganske som man er vant til fra andre enheder.



Har lige valgt at tage denne oversigt med, så der er helt styr på hvordan sættet er indrettet.


På næste side tester vi ISO.