Test: OCZ ZX Series 1000W PSU

Strømforsyninger d.  06. september. 2013, skrevet af Polarfar 1 Kommentarer.  Vist: 8020 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1388,00
Produkt udlånt af: OCZ
DK distributør: n/a

Introduktion

 

OCZ er en af de mest respekterede spillere på markedet for PC strømforsyninger. De har skabt ZX serien til entusiaster og gamere, og kalder den selv uovertruffen. Det skal vi naturligvis efterprøve. Vi har lånt en 1000W udgave, der kan levere 83A på en enkelt 12V linie. Det burde være nok til selv de vildeste SLI og Crossfire maskiner, med dertil hørende voldsom cpu og overclocking. ZX serien er fuldt modulært opbygget, dvs alle kabler kan afmonteres. Som foto'et herunder måske antyder, så er serien desuden 80+ Gold certificeret, hvilket vil sige omkring 90% effektivitet under belastning.

 

 

Som nævnt er OCZ en af de mest repekterede mærker inden for strømforsyninger, men firmaet producerer og markedsfører også flashmemory produkter, med fokus på SSD markedet hvor de er førende på en række punkter. Inden for de seneste år er fokus gået fra rene high-end produkter til dig og mig, til mere professionelle  produkter til erhverv. OCZ satser i denne tid hårdt på det der hedder Enterprise Solutions og kunne ved dette års CeBIT messe præsentere nogle ret vilde SSD baserede lagerløsninger.

Men her er det stadig strømforsyninger det skal handle om. Vi åbner kassen på næste side.

Gamer_Kate
 
Nørd
Tilføjet:
06-09-2013 15:36:27
Svar/Indlæg:
304/3
Dejlig test og jeg kan roligt sige god for denne serie af strømforsyninger. Har selv en OCZ ZX Series 1250 Watt, regner med at køre med tre grafikkort på et tidspunkt 😛