Test: Razer Tartarus Gaming Keypad

Styre-enheder d.  05. februar. 2019, skrevet af neemos 2 Kommentarer.  Vist: 6456 gange.

Korrekturlæser: donto
Billed behandling: neemos
Oversættelse: donto

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 557,00
Produkt udlånt af: Razer
DK distributør: Razer

Introduktion



Denne gang tager vi et kig på en rigtig gamer gadget fra Razer, deres gaming keypad Tartarus. Jeg har ikke før prøvet kræfter med et gaming keypad, så det bliver spændende om det kan løfte mit spil til nye højder. Jeg kigger nærmere på, om det er en af den slags ting en rigtig gamer bare ikke kan undvære.



Razer er en af de helt tunge drenge, når vi snakker gaming-udstyr. Razer var blandt de første til at udvikle deciderede gaming mus tilbage i 1999, hvor de kom på banen med Razer Boomslang, som var en højpræcisionsmus med en meget unik form. Ikke desto mindre havde den specielle mus god succes, hvilket viste sig i form af Razers markante indtagen af gaming markedet som nu er blevet en 'ting'. Razer var samtidigt et af de første firmaer til at sponsorere professionelle gamere, hvilket har løftet industrien til helt nye højder. Det er derfor Razer kører under sloganet 'By Gamers, For Gamers'.



På næste side tager vi et kig på kassens indhold.

 

 

CDCRenegade
 
Nyhedsskribent
Tilføjet:
05-02-2019 09:22:46
Svar/Indlæg:
1919/73

Det vil min venstre hånd bare ikke 😀



neemos
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
05-02-2019 11:30:47
Svar/Indlæg:
1129/307

kræver også lidt tilvænning.... dog synes jeg personligt det er område hvor de kunne udvikle langt mere. Jeg ser ingen grund til at have full size tastatur til gaming, vil hellere bytte rundt:)