Korrekturlæser: xt0m
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 850,00
Produkt udlånt af: Asrock
DK distributør: DCS

Introduktion

Nu er de her! Et ASRock-bundkort udstyret med A88X-chipsættet, som har PCI-Express 3.0, og understøtter sokkel FM2+. Det er rart at vide, hvis man er begyndt at drømme om AMD Kaveri-APU'erne, som lanceres i første kvartal af 2014. Dette bundkort er lavet i Mini-ITX-standarden, som fysisk har størrelsen 17x17 centimeter. 

På emballagens forside præsenteres hvilken model bundkort, der er indeni og ellers er hele frontens højre side prydet med et billede af logoet for ASRocks nye software til styring af bundkortets funktioner. Nederst sender små ikoner et hurtigt signal om de væsentligste egenskaber ved FM2A88X-ITX+.

  

På bagsiden forklares mere indgående om bundkortets mest unikke funktioner. 

ASRock blev stiftet i 2002 og har siden fremstillet bundkort. I mange år, medens de fik etableret sig på markedet producerede de budgetbundkort til fornuftige priser. Oven i hatten fik man ofte ekstra funktioner eller software, der var med til at flytte overvejelserne over på om ikke man fik mere for pengene ved at købe hos ASRock. I dag producerer ASRock ikke kun lavprisbundkort, men er også oppe at konkurrere med de langt mere etablerede mærker.