Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 743,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

Denne gang har vi modtaget et Gigabyte bundkort som er udstyret med 970 chipsættet som nu er blevet opgraderet/udbygget, så det også understøtter flere grafikkort.

Uden på den mangefarvede æske fremhæves naturligvis bundkortets navn og de overordnede funktioner i form af Ultra Durable, powersurge og elektrostatisk samt fugtigheds beskyttelsen som bundkortet er udstyret med. På bagsiden ses et overblik over bundkortet med henvisninger til nogle af dets funktioner. I øvrigt fremhæves yderligere en del funktionalitet med fin grafik.


 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chip sættet.