Test: bequiet Pure Power 9 500W Strømforsyning

Strømforsyninger d.  12. april. 2016, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 15610 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 589,00
Produkt udlånt af: be quiet
DK distributør: n/a

Introduktion


På årets CES messe havde be quiet! kun en enkelt nyhed med på PSU fronten, nemlig Pure Power 9 serien, og vi har fået lov at låne en 500 watt model. Det er en opgradering af Pure Power 8 serien, der har fået tilført nogle lidt mere effektive komponenter, så Pure Power 9 kan prale af en 80+ Silver certicering. Det betyder at strømforsyningen er bedre end 85 % effektiv over hele linjen, og bedre end 88 % ved 250 watt. PP8 serien var "kun" 80+ Bronze. Pure Power 9 serien fås som 400, 500, 600 og 700 watt, og henvender sig til brugere der skal bruge en ultra lydsvag PSU til en multimedie- ,HTPC eller gamer PC.

Pure Power 9 500W er en dual rail PSU, dvs. med to uafhængige 12 V linjer, der kan belastes op til 480 watt, og så har den delvist modulære kabler. Der er naturligvis også anvendt en af be quiet!'s egne 120 mm blæsere til at køle elektronikken. Prisen for herligheden er beskedne 589 kr.


 

Når man starter med at kalde sit firma for 'vær stille!' så har man allerede forpligtet sig til at levere nogle produkter der arbejder lydløst. Netop det er be quiet!'s speciale. De sidste 12 år har firmaet brugt på at opbygge deres position som tysklands førende leverandør af strømforsyninger til PC'er, og be quiet! har været markedsførende syd for grænsen siden 2006. Derudover sælger be quiet! blæsere i løs vægt, cpu kølere og forskellige dæmpematerialer til kabinetter, termisk pasta, kabler o.a. Be quiet! ejer ikke selv nogen fabrikker til produktion, så de har fået FSP til at fremstille Pure Power 9 serien, ud fra et eksklusivt OEM design.