Test: bequiet Pure Power 9 500W Strømforsyning

Strømforsyninger d.  12. april. 2016, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 15614 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 589,00
Produkt udlånt af: be quiet
DK distributør: n/a

Layout / Design


Be quiet! har valgt at holde Pure Power serien i samme farver som deres firmalogo. Ikke nogen skidt ide, og den orange kant på blæseren giver en fin kontrast til den ellers sorte PSU. 

 

 

På fronten finder vi fem styk modulære stik til de medfølgende fladkabler. Det store 24 pin ATX stik og 4+4 pin CPU power stik er monteret fra fabrikken.

 

 

Det er ikke umiddelbart angivet hvilke af de to 12 V linjer der leverer til hvilke stik, men heldigvis er manualen behjælpelig. Her er en komplet oversigt over alle modeller i Pure Power 9 serien.


 

Blæseren er naturligvis af eget mærke. Når nu man har hylden fuld af lydløse 120 mm blæsere giver det god mening at montere en i sit eget mærke PSU.

 

 

Jeg kan ikke finde noget specifikt datablad på denne blæser, men be quiet! opgiver den til at være 12 V, 0,3 Ampere og maks 1600 omdrejninger.

Det er FSP der har produceret indmaden, og resultatet er faktisk ret nydeligt. Samlekvaliteten er i orden, og komponenterne er sat pænt ned i printkortet. PP9 bygger tydeligvis på et design der ikke er modulært. Det er tilføjet et udgangsprintkort, der er forbundet med de typiske ledninger til hovedkortet. Det er en billig måde at løse det på, men der vil være et tab i ledningerne som påvirker effektiviteten. PP9 serien kan bryste sig af en 80+ Silver certificering, så et eller andet har de jo ramt rigtigt.

 

 

Du finder ikke komponenter fra øverste hylde i Pure Power 9. Det er kondensatorer fra Taiwan, ikke japanere, men det er heldigvis ikke de aller billigste af slagsen. Sikringskredsløb mv. er på plads.

 

 

Så skal der strøm på dyret.