Test: Sennheiser GSP-670 Wireless

Lyd d.  19. august. 2019, skrevet af Havenissen 6 Kommentarer.  Vist: 7436 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Havenissen
Oversættelse: Havenissen

Pristjek på Link til Komplett 2590,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Introduktion

 

 


Så kom Sennheiser med deres første trådløse gaming headset nogensinde og den har både Bluetooth funktion og udskiftelige sider, så du kan indsætte nogle andre for at ændre designet. Ydermere er GSP-670 udstyret med Dolby 7.1 og en softwarepakke, hvor man kan slå funktioner til og fra. GSP-670 har ifølge Sennheiser en rækkevide på 10 meter og virker både med Windows 10 og Playstation 4.
 


Sennheiser er en af de gamle drenge i branchen, med en historie der daterer sig helt tilbage til 1945, hvor firmaet blev stiftet. Ulig mange andre producenter, koncentrerer Sennheiser sig udelukkende om at producere lydprodukter i verdensklasse og selv om det er et tysk firma, har vi som danskere også en lille del af æren for produkterne, da en del af udviklingen sker i Ballerup i samarbejde med William Demant.

 

På næste side, ser vi hvad der gemmer sig i kassen.

 

 

Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
19-08-2019 09:49:57
Svar/Indlæg:
382/14

Hvordan kan i give den 5 i ydelse når mikrofonen er mega ringe?

https://www.youtube.com/watch?...



The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
19-08-2019 10:28:05
Svar/Indlæg:
4741/1690

#1

"Havenissens" oplevelse - som har testet dem og skrevet dette review var:

"Mirkofon

Mirkofonen er klar og er bestemt blandt de bedste headset mikrofoner der findes. I software kan mikrofonen indstilles til varm og klar. Men jeg kan ikke høre forskel på nogle af dem. Gain og side tone virker heller ikke, så jeg kan ikke engang teste dem. Software delen af mikrofonen virker lidt skuffende, mens selv hardwaren er fin."

mvh



Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af The Boss d. 19-08-2019 10:29:04.


Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
19-08-2019 10:53:56
Svar/Indlæg:
382/14

Men er vi ikke enige om at man dårligt kan give det topkarakter i ydelse? Topkarakter for mig betyder jo at det er perfekt eller så godt som, og det er det da langt fra.



Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
19-08-2019 14:12:53
Svar/Indlæg:
131/19

#3 - Jeg har valgt at give den 5 på baggrund af min oplevelse af hardwarens ydelse. Ja mikrofonen yder dårligt i forhold til en studiemikrofon, men nu er det en headsetmkrofon og i den opsætning yder den virkelig godt. Jeg kan kun gentage min oplevelse af mirkofonen og jeg oplevede slet ikke det knas, som JayzTwoCents beskriver.

Jeg kan ikke tage ansvar for test fra en helt anden testudbyder og da mange tests er baseret på subjektive oplevelser og forskellige opsætninger, vil der naturligvis også være forskellige resultater. Det svarer lidt til at sammenligne minimælk med sødmælk og sige de begge smager ens, da de begge to er mælk. Sennheiser havde meldt ud at de havde et softwareproblem, som nu er blevet løst. Måske brugte han en ældre version? Jeg har dokumenteret, at jeg bruger den nyeste version, der var tilgængelig under testen. 

Så nej, vi er ikke enige om at man dårligt kan give det en topkarakter. Men jo topkarakter betyder at den er blandt det bedste i produktkategorien (trådløse headsets) og det mener jeg den er.



Anomynous
 
Superbruger
Tilføjet:
20-08-2019 10:14:42
Svar/Indlæg:
382/14

Problemet skulle jo netop være pga båndbredden på den trådløse teknologi, som vel ikke kan løses via software? Jeg taler heller ikke om at sammenligne med en studie mikrofon men mikrofonen på mit Sennheiser Game One lader til at være en hel del bedre, og det er altså et 1.000,- headset mod et 2.500,- headset. Jeg må vente på at der kommer flere mic tests på youtube og se om fænomenet gentager sig.



Havenissen
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-08-2019 12:43:20
Svar/Indlæg:
131/19

#5 - Det eneste andet reference produkt jeg har at sammenligne med fra Sennheiser er GSP-600 og jeg kan ikke høre forskel på optagelser fra den og GSP-670, jeg har ikke gemt optagelser fra testene, så det ud fra hukommelsen. Jeg ved godt min analogi var sat lidt på kanten, men jeg vidste ikke hvad du sammenlignede med. Jeg er med på at Logitech har udtalt at den trådløse teknologi ikke har båndbrede nok til at bære både lyd til hovedtelefonerne og lyd fra mikrofonen. Men det kan jo ske at Sennheiser har fundet på en smart komprimering af lyden, der muliggør god lyd. Den lyd fra mikrofonen, som JayzTwoCents oplevede kan jeg slet ikke nikke genkendende til, men resten af hans test lyder meget som de oplevelser jeg også har haft. Men som sagt tidligere, jeg kan kun rapportere, hvad jeg har oplevet. Det er ærgerligt jeg har sendt GSP-670 tilbage, for så kunne jeg lige se hvilken kvalitet, som Windows modtager signalet i. Det må jeg huske til tests fremover.