Test: Sandberg USB Play Headset

Lyd d.  04. maj. 2011, skrevet af palle22 0 Kommentarer.  Vist: 8904 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: palle22
Oversættelse: palle22

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Sandberg A/S
DK distributør: Sandberg A/S

Design


USB Play headsettet er forholdvis neutralt og holdt i sorte farver. På hver ørekop er finder man et Sandberg Street Gear mærke, som bryder med det ellers neutrale design. Ørekopperne kan ikke vippes, og den eneste mulighed man har for justering, er højden på bøjlen.  

 
 

Mikrofonen er af typen der kan skubbes op i den ene ørekop, så den ikke er i vejen hvis du skal bruge headsettet til musik i bussen eller lignende. Mikrofonen lyser rødt når den er aktiveret via fjernbetjeningen, hvilket kan være en fordel, så man ikke kommer til at sige noget forkert i det offentlige rum.
 
Fjernbetjeningen, som er placeret på ledningen 50 cm fra headsettet, har udover knappen til at aktivere/deaktivere mikrofonen, en play/pauseknap som kan styre de fleste medieafspillere, en mute-knap, en knap til aktivering af Mega Bass funktionen og et lille joy-stick som styrer volumen og sangvalg. Knapperne er godt placerede, men desværre er joy-sticket meget løst, og sidder og rasler når man bevæger fjernbetjeningen. Det er naturligvis ikke specielt heldigt at et helt nyt headset opfører sig sådan, og jeg frygter at joy-sticket, selv på headsets som er i orden fra fabrikkens side, hurtigt vil blive slidt ved brug, og dermed blive løs.
 
 

Software


En af de ting Sandberg profilerer sig på, er som nævnt i indledningen, at det skal være let at købe tilbehør til sin computer. Måske er det netop derfor, at der ikke følger drivere eller anden software med USB Play headsettet. I hvert fald er det eneste man skal gøre for at kunne anvende headsettet, at plugge det i en tom USB port på sin computer. Og det virker da også med det samme, ihvertfald på Windows 7.