Test: Empire S-600

Lyd d.  01. juni. 2011, skrevet af The_Dare_Devil 2 Kommentarer.  Vist: 12540 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 936,00
Produkt udlånt af: Empire
DK distributør: MMD

Layout / Design

 



Da jeg har fået papkassen af vejen, er dette synet, der møder mig. Umiddelbart er den lille højttaler meget nydeligt. Den er meget neutral; et sort kabinet med sort filt, kun afbrudt af Empire logoet.

 




Når man får "tøjet af" er det imidlertid en helt anden sag. Her kan man se, at Empire har kræset lidt ekstra for disse højttalere, når det gælder visuelt design af enhederne.

 



 

 

Basenheden er virkelig flot udformet; det ligner mere hifi end et par PC højttalere.





Den lille dome-diskant ser heller ikke værst ud, men desværre er den sølvfarvede plade lavet af plastic; metal havde bidraget bedre til det ellers lækre finish.

 



Vender man højttaleren om, mødes man en basreflexudgang. Dette design er meget brugt, da det kan (hvis brugt korrekt) give bedre mulighed for gengivelse af dybe toner i et ellers lille kabinet.

 



Under basreflexudgangen på den passive højttaler sidder et RCA-stik (de to højttalere forbindes vha. det medfølgende RCA-RCA kabel).

 



På den aktive højttaler er der lidt mere lir; on/off-knap, powerkabel, RCA-stik samt lydinput.

 



Justering af lydstyrke, bass og diskant sker på siden af den aktive højttaler. Jeg syntes ikke denne løsning er særlig smuk, men efter at have anvendt den i en uges tid, må jeg indrømme, at den er rimelig praktisk.

 



Ud over de 3 drejeknapper, findes her yderligere en power diode, der lyser blåt, når der er strøm til højttalerne.

 



Sidst, men ikke mindst, har jeg taget et lille snapshot af den køleribben bag på den aktive højttaler. Den virker til at være dimensioneret udmærket, da den ikke bliver mere end godt lun ved moderat lydstyrke - og det til trods for det gode sommervejr.

HoPLa
 
Elitebruger
Tilføjet:
01-06-2011 18:36:58
Svar/Indlæg:
338/34
de minder ret meget om http://www.edifier-internation...
som har bedre specs og koster rundt 500,-


CRKrogh
 
Overclocker
Tilføjet:
05-06-2011 13:34:04
Svar/Indlæg:
169/5
Jeg forstår ikke helt, hvordan man kan sige at en (aktiv) højttaler med en fejl, der ville gøre den ubrugelig i enhver anden sammenhæng, er prisen værd? Brummer den, er den enten defekt eller usandsynligt dårligt designet - dermed ikke prsen værd, uanset hvad den så måtte være?!?